Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

ETTERLENGTET FUKT

Jeg har hatt veldig tørr hud i annsiktet etter en lang vinter, så tørr at enkelte områder kan flasse av. Jeg har nå fått anbefalt denne hudkuren fra Loccitane som fornyer og fukter huden med ulike oljer som jeg påfører huden hver uke. Allerede etter en uke er huden forbedret, og jeg har ingen markante tørre partier. Så hvis jeg gir denne noen uker til, ser det lovende ut med en freshere hud-)

IT`S BLUE, AND PERFECT

Jeg har funnet den perfekte kjole for de med og uten mage, særlig faller den fint på gravidmagen, også når den blir større :) 

More Than Shoes// Kjole   Bianco// Boots

1

SUNDAY STROLL

For en deilig dag! Solen kome, etterhvert og snøen utenfor huset er nesten borte! Våren begynner å titte frem igjen :-) 

 

ANG GARASJESALG: Takk til dere som kom innom i dag og ikke hadde fått med dere ny dato! Jeg håper å se dere og mange flere den 11 & 12 april. Da håper jeg det ikke kommer flere meter med snø og at solen skinner ! Mere info kommer nærmere :) 

HAIRTREATMENT

 

Mine hårfavoritter akkurat nå er Loreal Professional sin Serie som beskytter håret mot sol, varme og vann som er viktig nå som våren og sommeren kommer. Mens til styling bruker jeg Bach Waves saltvannspray som haer en himmesk sommerduft, for å bevare holdet og glansen i håret avslutter jeg med Shower Shine hårspray :) Flere som liker disse produktene? :) 

GARASJESALG- NY DATO 11 & 12 APRIL

Hei fine folk! 

Pga store snømengder som landet her i går har jeg valgt å utsette garasjesalget til over påske! Jeg håper også å se enda flere da mange reiser på påskeferie allerede denne helgen :) Jeg skal plukke ut mangder som trenger nye eiere. 

Tid: 11.04.15   kl: 15-17       12.04.15    kl: 12-14

Mere info kommer nærmere helgen salget blir :)

Sider