Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

HUG MULITIPUTE

HUG puten kan brukes alene eller som babynest i egen seng, eller for å ligge trygt i foreldrene sin seng

Vi bruker også HUG puten i sofaen slik at mini kan ligge trygt sammen med oss om kveldene.

HUG puten kan benyttes som nest eller som pute. Det er utallige bruksområder på denne puten. Den er ypperlig til amming for ekstra støtte for mor og barn, etterhvert er den veldig fin til trening. Med en multiputen sover mini trygt og godt omfavnet av HUG. 

Du finner mere om HUG puten her!

HUG er en trygg pute som følger rådene fra sykehus og helsestasjonen. Puten sitt inne og yttertrekk er i 100% bomull som puster mens fyllet i puten er av typen Polyester kulefiber. Et stoff som er antibakterielt, og hindrer støvmidd og sopp i å utvikle seg. Vi er veldig fornøyde med Hug puten og bruker den aller mest som jeg viser åp bildene ovenfor, men det fine er at den har flere bruksområder og kan brukes lenge. 

 

FREDAG, HELG OG FRISKE BLOMSTER

Helgen kommer snikende, med friske blomster i hus og en mini som sover ett lite øyeblikk må jeg få gjort litt klesvask og ting som egentlig skulle bli gjort forrige uke :) dagene strikker ikke like langt til lengre, med det kreves det mere planlegging og være effektiv når en kan !  Nå skal vi nyte helgen og litt moro som følger med ! 

 

GOD HELG

SUIT UP FOR SUMMER

Mens de siste sommerdagene nytes, jobler jeg over at magengår inn i ett høytliv skjørt som ikke har passet tidligere! Det er godt at plagg for plagg kan tas i bruk fra garderoben igjen :-)

Six Ames// Jakke og Skjørt    Ricco Vero// Sko    Chanel// Veske    Prada// Solbriller

MINI I HUS

Dagene går så fort og mini er allerede 3 uker, den lille kroppen er allerede vokst seg bedre inni de små klærne og jeg vil aller mest at han skal være liten litt til! Dette er så koselig selvom jeg er trltt som en dupp og går helt rundt meg selv om dagen. 

Sider