Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

HUSK Å VÆRE KJÆRESTER

Jeg overførte noen kamerabilder for en stund tilbake, oppi der fant jeg noen bilder minien har tatt uten at jeg var klar over det. Syntes det var litt hyggelig og gjør at jeg gjerne vil minne alle mammaer og pappaer på å være litt kjærester innimellom. Ta dere tid til å gjøre noe hyggelig sammen, gå ut å spis, gå en tur, finn på noe dere syntes er gøy sammen. Liver blir så mye gøyere og ingen barn er vel mere takknemmelig for tilfredse foreldre! :) 

 

FRISKE URTER

En ting jeg ikke klarer meg uten er friske urter, det er alltid på benken og av en eller annen grunn dør de aldri når de står i vinduet med mye lys og en skvett vann om dagen. 

Elsker særlig de nye urtepotten og de små boksene til nøtter, krydder eller annet småtteri. Du finner alt her hos Kähler!

NÅR SOLEN TITTER FREM

Når solen titter frem er det viktig med beskyttelse, med oss på ferier og i vesken er alltid Cosmica sine solkremer. Jeg har prøvd mange ulike solkremer på mini da han lett får soleksem og den lyse huden lett blir brent. Cosmica sin barnekrem er den enseste vi har god erfaring med som holder bra i vann og lek om sommeren. Null soleksem og brent hud! Kremene er ganske tykke og kan se litt hvit ut men funker virkelig kjempe bra (IKKE reklame, bare en ren, ærlig anbefaling på solkremfronten) ! :)

A GOOD START

En riktig så god start på uken og nå gleder jeg meg bare til å kunne dele en litt god nyhet med dere, coming up, soon !  Nå er det møter for som dere vet, kommer jo Billie & Me i butikk om kun få mnd. Mye spennende i vente, kan nesten ikke vente :)

 

POLKA HUNG UP

Jeg har en evig hung opp på prikke mønster. Denen helgen gikk jeg for prikker på neglene fra Signaturklinikken. Og dette prikkesettet fra YAS! Gjett om denne komboen svingte bra ? :-D

Sider

Content tertiary section