Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

LOREAL HAIR REFRESH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens håroppfriskning hos Loreal Akademiet (sponset) var etterlengtet, med litt lyse toner og en frisk ettervekst er jeg klar for helg! Jeg fikk også teste ett nytt produkt som lanseres om kun få dager som heter Pro Fiber, håret har aldri vært mere mykt og friskt av kun shampo og en spesialkur. Dette gir nytt liv til ett tørt og slitt hår, hvor stor endring det er må en nesten kjenne selv. Med Pro Fiber kan jeg vedlikeholde friskheten med egne hjemmeprodukter. Dette vil være i salonger og lanseres i neste uke, så det kan jo være en ide for å redde tørt vinterhår :) 

FOR EN VOKSENDE KROPP

Ikke bare super stretchy men så sinnsykt komfortabelt, jeg må si jeg er frelst av myke varianter som ikke strammer om dagen. Med en voksende mage og kropp er det comfort som kommer fremst :) 

3 TRIMESTER

Herlighet det er helt vilt hvor fort tiden flyr, det er nå inngang i mitt 3 trimester, og den aller siste delen av svangerskapet står for tur! Formen er fin, bekkenløsningen er ett h.., og energien varer ikke like lenge som den pleier. Dette er jo bare bagateller nå jeg tenker på hva som kommer til slutt, vi gleder oss stort alle sammen til ett nytt lite menneske i hus. I dag syntes jeg det er vanskelig å i det hele tatt se for meg at det skal flytte inn en liten egen person om tre måneders tid. Babyrommet er vi allerede i gang med og jeg gleder meg til å kunne dele litt smått og nytt på denne fronten når det er klart :-)  God onsdag folkens!

ALL ABOUT THE MILITARY LOOK

Annonse

Sandaler HER        Jumpsuit HER        Solbriller HER

 

Husker dere at jeg viste noen sneakpeaks fra mitt og Stylista bloggernes samarbeid med Zalando ? Here it is!! Sammen Zalando skal vi fronte kampanjen "Are You Ready?", her vil vi vise at det dreier seg om en siste sjekk før du løper ut døra. For meg er det en rask titt i speilet før jeg fyker avgårde! :) 

Denne sesongen er noen av de store trendene som vi ser u motebildet "Floral, 70`s, Military og Denim".

Jeg konkurrerrer nå mot de 3 andre Stylista jentene om å få flest stemmer for antrekket og premien er altså at en av DERE som stemmer vinner ett gavekort på 4500,- fra Zalando og stylinghjelp fra meg personlig :) Stem på meg HER

 

The military look! 

Jeg har alltid hatt ett hjerte for armygrønt, og ikke minst løse og røffe plagg slik en ser i military looken. Jeg liker at det er nedtonet og en avslappet stil! 

Comfy Cool....

 

 

-CÉLINE-

New babies! Celine Crush med sløyfe på toppen. Passe tykk hel for en litt skrøpelig gravid kropp, de skal i allefall på noen ganger ila denne sommeren :) 

STRIPER OG BOMULL

Mini i den deiligste tynneste bommullen, jeg er en evig fan av tynne, myke plagg til de små. Og når det i tillegg er så mye fine varianter så ser jeg ingen grunn til å velge noe annet :) 

http://www.carmell.nohttp://www.carmell.no// Genser og bukse

 

Sider