Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

THE STREETS OF MARRAKECH THROUGH MY CAMERA

Det er nydelig vakkert her, veldig annerledes og veldig inspirerende. Det er er annen verden og vi nyter hvert sekund i disse vakre gatene hvor vi har fått være med å se hvordan de marrokanske jobber og lever. Hvordan det de lever av blir produsert og hvor mye det krever av menneskene her. Fantastisk flott! Jeg anbefaler alle å oppleve Marokko :-)

XoXo

BABYBUMP AND DENIM

Haust Collection// Skjorte   PepeJeans// Snekkershorts   Chanel// Vekse    Love Eyewear// Sunnies   More Than Shoes// Sko

 

 

1001 NATT

Vi ankom Marokko i går og fikk så vidt det er tittet oss rundt! Vi er proppfulle av nye inntrykk, og en by som er vakrere enn vi har sett på lenge. Gatene er fulle av liv og inspirasjon, ja det føles som 1001 natt. Det er ikke særlig godt internett her, og helle rikke mobilnett annet enn steder som tilby Wifi, kanskje ikke så rart, vi er jo i Afrika! Det komme rmere updates stay tuned :) 

Wearing// More Than Shoes// Kjole

PACKING FOR MOROCCO

Jeg pakker kofferten, klar for avreise, turen går til Marokko!! Woop. Jeg gleder meg til eksotisk inspirajson og varmere luft. Og jeg lover å oppdatere dere med all den inspirasjon jeg finner  under reisen .

Snakkes!

XoXo

Sider