Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

UPGRADE

En liten upgrade på bordet, det var i utgangspunktet ett hull/ runding oppi bordet og jeg syntes det ble så fint med en marmor plate på toppen !  

Easy Peasy Upgrade!

BLACK FRIDAY WEEKEND

 

 

Denne helgen er det Black Weekend fra NÅ til søndag!! 

Du får 20% på alle varer fra By Benedicthe på Miinto.no, bla denne nye kule godbiten av en lue med fargepelsdusk! 

Du finner alle produktene mine her!!

Benytt muligheten å kjøpe årets julegaver denne helgen :)

DENIM

 

Denne skjorten er silkemyk og en hit i klesskapet mitt! Den passer til alt og hvis jeg ikke vet hva jeg skal ha til skinnbuksen hiver jeg på meg denne under litt strikk !

 

Lexington// Skjorte

EN DAG I MINE SKO

 

 

I gangen vår står det alltid ett utvalg sko klart til bruk, det er vel gjerne litt sånn det er med 4 mann i ett hus. Igjennom en dag kan jeg gjerne bytte sko noen ganger før jeg løper ut døren. Dette kan være for at føttene trenger å hvile etter å gå på heler i mange timer eller for å få en annen look. Jeg har funnet butikken som har en stoor lidenskap for sko og har det hele og store utvalg til alle i familien og alle annledninger, nemlig Mani!! Jeg som Mani har en stor lidenskap for fine sko og ett godt utvalg. Jeg anbefaler dere å følge Mani på FB for masse spennende oppdateringer!

 

Min hverdag består stort sett av barna, familien og mye jobb møter. På vei til barnehagen slenger jeg gjerne på de enkle og mest komfortable bootsene fra merket Carmens som er like fine til hverdags som til fest. 

 

 

Kveldens event og pressemøte står på menyen. Pumpsene fra Duffy er døds gode på foten, ikke for høy hel, en veldig fin pris, og ett must i alle damers garderobe. Etter en lang dag med mye på programmet er jeg veldig glad i sko som kan kombineres til mange ulike antrekk, enten skinnbuksen eller kjole. Pumps rocker ett hvert antrekk og blir flittig brukt i festsesongen. Når jeg er mye på farten har jeg de gjerne liggende i vesken for å kunne freshe opp antrekket raskt, da tiden ikke strekker like mye tid nå som jeg har to små gutter. 

 

 

These shoes! Det er ikke alltid like lett å velge når jeg skal på middag med venninnene og ett presseevent! 

 

Disse er jo bare rå, de nette spisse og komfortable skoene fra Vagabond som allerede er blitt godt brukt og passer til alt og alle annledninger. 

Jeg tar på mine FAVORITT sko fra Vagabond denne sesongen, jeg digger de herreinspirerte dresskoene til dame. De er super softe å komme seg rundt og det beste er vel at føttene ikke blir slitne av å gå i de. 

 

Følg Mani på    @skomani    #skomani

 

KONKURRANSE - GIVE AWAY

Jeg gir bort ett par sko fra Mani sin Party Kolleksjon, du trenger kun å poste ditt party antrekk og merke innnlegget med #partymani  og #bybenedicthe . Premien er så god at jeg håper dere deler ders partyantrekk. 

 

HAIR MUSTHAVES & SHOPPEFROKOST MED H&M

 

Velkommen til julens shoppingfrokost hos H&M!

TORSDAG 3. DESEMBER KL. 07.30–09.30

 

Nå er butikkene fulle av vinterens nye varer og hos H&M finner du julegaver til deg selv og hele familien.

Kolleksjonen frontes av selveste Katy Perry og omfatter blant annet leppestiftrøde kjoler, smokinger med åpne ermer og en T-skjorte med røde paljettsløyfer. Her er masse spesielle detaljer, fra frynser på et sort miniskjørt til den perfekte julegenseren. H&M sin julekolleksjon er til salgs i H&M-butikker over hele verden fra midten av november.

H&M gir deg en unik mulighet til å shoppe vinterkolleksjonen med 20 % rabatt på alle varer.

I 62 H&M-butikker inviteres du til en hyggelig shoppingfrokost!

Jeg skal på shoppefrokost, skal du? :)

Se hvilke H&M-butikker som har shoppingfrokost og meld deg her – og du, ta gjerne med en venn!

 

Sider

Content tertiary section