Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

SEASIDE

 

Det er massevis av tilbud om turer og utflukter her på øye for det er så mye vakkert å se og oppleve. Vi valgte å heller leie en Rib og kjøre på alle stedene selv som egentlig var ganske deilig. Da styrte vi selv hvor lenge vi vlle være på stedene og vi slapp å sitte klemt med masse andre mennesker :) Dette kan jeg anbefale til andre som skal til Sardinia! Øye er så vakker fra havets side med grønt vann, store klipper og grotter! 

HØYGRAVID UKE 34+4

Holy Moly! Jeg er offisielt høygravid i dag, og gleder meg stort til ett nytt kapittel der 3 blir til 4. Med ett tungt svangerskap fylt av kraftig bekkenløsning, smerter og plager så sier jeg meg fornøyd etter ni måneders svangerskap. Men jeg må allikevel innrømme at denne siste lille måneden kom kastet på og at jeg er veldig spent på å møte den lille. 

 

LA FAMILIA

Det er så fint å være på ferie med disse to/tre og vi koser oss gløgg. Theo nyter å få bade hver dag og er som en duracellkanin som aldri sover, Egor løper etter og jeg homper rundt med bekkenvondt. Nå har vi allerede vært borte ganske lenge og det skal bli godt å komme hjem også. Til egen seng, vaske klær og gjøre klart til det lille vidunderet skal komme. 

Ha en herlig søndag fine lesere! 

Xxx

Sider