Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

FEATURED IN STYLE INTERIØR

Nytt Style Interiør, og vi er så heldige å få være en del av det! Bladet i seg selv er rå bra, så dette må dere bare løpe ut å kjøpe. Flere vakre hjem er til stor inspirasjon, bla Anne Berit Valla som pryder forsiden sitt hjem må ses! :) Ett av mine favorittsmykkemerker er Lolas Love, liker de søte platene med Love og Live, samt armcuffen som det diskret står skrevet "Love the life you live". Enekelt og vakkert!

God Onsdag 

Lexington

Vi sover godt om nettene i det deiligste sengetøyet fra Lexington. Nyvasket hus, rent sengetøy og friske blomster i hus! Det er mandag og uken kan bare begynne :) I kveld står det jobb, mail, og mere jobb på planen. 

Lexington// Sengetøy

MOROCCANOIL

Innlegg skrevet i samarbeid med Moroccanoil.

Foto Jannicke Høston

Foto under: Kristoffer Myhre

God Fredag!!! Godt at helgen er rett rundt svingen nå kjenner jeg. I går var det årets Costume Awards på Gamle Logen, ekkstra stas er det å pynte seg litt ekstra når det først er en annledning. Jeg valgte å få stylet håret av Moroccan Oils sin dyktige frisør/stylist Eloy Molina,  som til vanlig styler til fortballspillere, samt konene og de største moteshowene i NY, Paris og Milano. Siden kjolen var såpass mye ble det oppsatt hår i flette. Moroccanoil kom til Norge i 2011 og har vokst enormt siden da, selv har jeg brukt håroljen i mange år som gir en fantastisk frisk og glødende look i stylet hår, disse produktene finnes i frisører over hele landet. 

I går gikk vi for volumproduktene da jeg liker at håret er litt "messy" og stort. Root boosten gir ett løft fra hodebunnen slik at ikke håret faller tungt ned og volum spray og skum bidrar til hold og volum som holder en hel dag/ og kveld :-)  Jeg er jo som jeg nevnte veldig glad i håroljen til hverdagsbruk. Også volume serien på shampo og balsam hjelper på slik at håret ikke blir så tungt, noe jeg syntes er viktig når jeg har såpass langt og tungt hår. 

Sjekk ut alle de 26 produktene Moroccan Oil tilbyr i sin hårpleieserie her!  Her finner du også raskt ut hva slags produkter som kan passe best for din hårtype som kan være til stor hjelp for mange som er usikre på hvilke produkter en skal velge!

XoXo

 

BERLIN

 

Mandagen ble tibragt i Berlin på Premium messen, deilig med masse inspirasjon og få en liten update på hva som kommer denne høsten 2015! 

 

 

Sider