Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Lulu's Beauty Bag

You've probably seen these wonderful makeup beauty bags already, I know I've been drooling over them for years! I think they look so incredibly cute, and so practical as well. And now they're finally mine! I'm in love with the mint color, so pretty. When I travel I like to bring almost all of my makeup, because when I'm at the destination ready to put on 'the face', I always want to use the products I'd decided to leave at home. This big beauty bag fits all of my makeup, as well as body lotions and my hairbrush. There's two rooms, one small room on top for makeup, and one big room at the bottom for more makeup and various beauty products. This is just gold when traveling!

The smaller makeup bag is perfect for everyday use, I always have it in my purse with my makeup essentials, like bronzing powder, lip gloss etc.

They're so pretty!

The bigger beauty bag can be found here, and the smaller makeup bag can be found here. Coverbrands also have another version which can be found here, that one is on my wish list! The beauty bags come in more pretty colors as well, check out the whole selection here :)

Sponsored products/ad

19 Kommentarer

Relatert innhold

Comments

Malene
Åå, fargen er til å dø for! Har sett lenge på disse, men har aldri bestilt.. Og når jeg etter 4 dager med shopping i London ikke klarer å finne en ENESTE jeg liker like godt, tror jeg at jeg må ende opp med denne! Trodde de var mye dyrere også, så nå ble jeg glad! Må bestille hjem to snarest! Iiih så fine :D
cathrineheienberg
I'm actually not sure :/
Oda
Hei, har nettopp blitt tante, og lurte på hvor du fikk tak i den ''it's a boy''-ballongen?? Vil gjerne gi en sånn jeg også :-)
cathrineheienberg
Gratulerer! :) Jeg vet ikke hvor du bor i landet da, men jeg fant den i ballongbutikken i sentrum (Bergen) :) Klem
Mette
The bags are so gorgeous! I've been craving them for ages! But they're a bit pricy... :-( vivantmaniqui.blogspot.com
Hege A
Ååå så fine!!! Jeg har fortsatt dilla på å lage juice, og sitter nå med en ny favoritt (som passer fint sent om kvelden) som jeg kan tipse deg med: 2 gulrøtter, 2 epler, 2,5cm sitron, en liten bit ingefær + isbiter. Veldig god! ;-))
elisejb
Åhhh, jeg elsker de! De stod på ønskelisten min til bursdagen, og en av gavene fra min kjære var en valgfri ting fra ønskelisten. Tror valget faller på disse. De er SÅ fine og praktiske!
cathrineheienberg
Tusen takk for kjempebra tips :) Men hva mener du med 2,5cm sitron? Må prøve oppskriften, men skjønte ikke helt :) Klem
Mira
Veldig fin farge på dem! :)
Nina-Martine
Disse er så fine, men jeg greier ikke å bestemme hvilken størrelse jeg vil ha...
Hege A
ahh sorry.. Sitroner er så ulike i størrelsen, så skrev cm.. men blir ca 1/3 av en sitron ca ;-) Ikke sååå farlig egentlig, den må bare ikke ik bli for syrlig.
Elisabeth D
Valgte å investere i beauty bagen før sommeren, og eg veldig fornøyd. Hadde den med meg til Hellas for en uke siden og den rommet alt av sminke (bruker litt mindre enn deg), toalettsaker OG solkrem, samtidig som alt var oversikterlig å enkelt å finne.. Lulu's in my <3
Amalie
Dinna er genial. Ønska meg den masse!
Astrid
Har den maskaraen, veldig bra! :) Kjempefin blogg! <3
Ingrid Himberg
Åh! De var super lekre!! Nesten så du bare vil trippe rundt på flyplassen med en ihver hånd, haha:))) Deilig farge!!!
Liv
De er så fine! Cath, jeg elsker bloggen din. Du er sådan en stor inspiration for mig og jeg synes simpelthen alt dit tøj er så stilet. Du kan virkelig få smilet frem på en dårlig dag. Tak for det <3 Knus fra Danmark

Add a comment

This field will be kept private and will not be visible to any third party.