Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

The Dale Oen Experience

Jeg ble, som resten av Norge, veldig berørt av det tragiske dødsfallet til Alexander Dale Oen. Han var så utrolig inspirerende, både som idrettsutøver og som person, selv om jeg kun 'kjente' han via media. Han planla sammen med broren å starte et fond kalt 'The Dale Oen Experience', som skulle hjelpe barn, unge og vanskeligstilte å komme seg ut i naturen, samt gi dem opplevelser for livet.

'Ønsket var å inspirerere barna til å strekke seg, finne sin kapasitet og se sin egen verdi. Sammen med broren Robin var avdøde Alexander Dale Oen frustrert over at norske politikere i en hel generasjon har forsømt seg mot landets tilbud til barn og voksne som enten vil lære, eller bli bedre til, å svømme. Det var imidlertid viktig for Dale Oen at dette ikke ble et svømmetungt prosjekt. Det skulle handle om naturopplevelser for barn, unge og vanskeligstilte. Utgangspunktet var at dette skulle spre glede om det å være i naturen. Å skape engasjement og opplevelser for barn, unge og vanskeligstilte. Det skulle være noe grensesprengende med ekskursjoner og opplevelser for barn' skriver Tv2.

Hvis dere har noen kroner å avse syns jeg at dette er en utrolig fin sak å støtte.

Kontonummer: 12040474763. Kontakt: post@svomming.no

8 Kommentarer

Relatert innhold

Comments

Nina C.
Håper de får inn masse penger til det fondet:)
Sofie
Kjempefint at du skriver om dette! Et kjempeflott konsept som jeg håper mange vil støtte:)
Christina
En veldig fin sak å støtte, ja! Så bra at du skriver om dette:)
Eira
Så utrolig fint at du skriver om dette!!
cathrineheienberg
Jaa! :)
Kaia
Så flott at du retter fokus på dette! :)
em
Dette skal jeg virkelig støtte og det håper jeg andre også gjør! En fantastisk idrettsmann, men også et fantastisk og sympatisk menneske virket han som :) Kjempebra at du har dette på bloggen :)

Add a comment

This field will be kept private and will not be visible to any third party.