Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

- Lately I've Been Reading... -

nettenestea bok anmeldelse lately ive been reading the husbands secret ektemannens hemmmelighet

EKTEMANNENS HEMMELIGHET // LIANE MORIARTY: Er dere klare for en ny bokanmeldelse? Denne plukket jeg opp på Gardermoen for noen uker siden, og jeg kjøpte den først og fremst på grunn av det fine omslaget, tittelen og at den lå høyt på topplisten.

Boken handler om Cecilia Fitzpatrick som bor i Sydney, er gift med John-Paul og har tre døtre. Hun har et fint hjem, tjener gode penger og har alt på stell. En dag finner hun et et brev fra mannen sin mens hun leter etter noe annet på loftet. På konvolutten står det hennes navn, og at det skal åpnes etter ektemannens død. Nysgjerrigheten hennes stiger, men hun er usikker på om hun skal lese det ettersom han tross alt fremdeles lever. Hva er hemmeligheten han holder fra henne og som hun ikke får vite? 

"Han sa at han hadde skrevet det like etter at Isabel ble født, og at han ikke husket nøyaktig hva det stod. Det var forståelig. Isabel var tolv, og John-Pauls minner var ofte vage. Han stolte alltid på at Cecilia husket ting for ham. Det var bare det at hun var temmelig sikker på at han hadde løyet."

I tillegg til Cecilia blir vi introdusert for Tess, som flytter tilbake til hjembyen Sydney sammen med sønnen sin. Hun har nettopp fått vite at ektemannen og hennes beste venninne har blitt forelsket i hverandre, og i Sydney blir hun kjent med Cecilia og Rachel. Rachel er rektor på skolen der barna til Cecilia og Tess går, og den eldre damen bærer på en stor sorg. Hennes datter Janie ble drept da hun var 17 år og Rachel har en klar formening om hvem det er som har tatt livet av datteren...

"Hadde de begge lidd av en form for midlertidig utilregnelighet? Det kunne tross alt brukes for å forsvare mord; hvorfor ikke for gifte par? Ekteskap var en form for utilregnelighet; kjærlighet som når som helst kunne vippe over i irritasjon."

Fortellingen veksler mellom de tre kvinnenes historier, og innimellom er det noen kapitler som går tilbake til Janie i 1984. Boken bygger seg opp mot et spennende høydepunkt og tar en noe overraskende vending.. Jeg slukte alle de 492 sidene utrolig kjapt, for den var både lettlest, morsom, underholdende og tankevekkende. Jeg vil kategorisere den som en blanding av chic lit og thriller, men til tider kan den være litt i overkant "damete". Det er ikke den beste boken jeg har lest, men jeg likte historien godt. Vent til den kommer ut i pocket :)

- Happy Thursday -

Nettenestea outfit annette haga kenzo genser københavn streetstyle nike air max thea sneakers chanel boy bag veske blogg mote august 2014

Nettenestea outfit annette haga kenzo genser københavn streetstyle nike air max thea sneakers chanel boy bag veske blogg mote august 2014

Nettenestea outfit annette haga kenzo genser københavn streetstyle nike air max thea sneakers chanel boy bag veske blogg mote august 2014

Sweater: Kenzo

Skirt: Urban Outfitters

Sneakers: Nike

Bag: Chanel

Sunglasses: ZeroUv

Siste outfit fra København :) Jeg eeelskeer disse skoene fra Nike og synes de passer til absolutt alt. Gleder meg til å style dem til skinnbukse, en oversized kåpe og lue når det blir litt kaldere i luften. Nå for tiden er det jo varmt og kaldt om hverandre, umulig å finne ut hva man skal ha på seg.

Akkurat nå sitter jeg og prøver å få logistikken til å gå opp for neste uke. Ser ut som det blir en tur til både Stockholm Fashion Week, lanseringsfest av Sobazaar i London, Stylemag-fest her i Oslo, spadag med bestis og et par møter i mellom. Satser på at jeg får til alt! Liker at det skjer litt... :) Nå skal jeg kjøre en tur til Drammen igjen og øve på de 70 tekniske bilspørsmålene man kan få på oppkjøringen. Senere blir det middag og jentekveld hos Nora ♥ Håper dere har en fin torsdag!

// Last outfit from Copenhagen :) I love these sneakers from Nike and they seem to fit everything. Can't wait to style them with leather pants, an oversized coat and beanie when it gets a little colder. Nowadays the weather is so unstable that it's almost impossible to figure out what to wear. Right now I'm sitting here planning my next week. Looks like I'm going to Stockholm Fashion Week, launch party of Sobazaar in London, Stylemag party here in Oslo, spa day with my bestfriend and a couple of meetings in between. Hope I manage to do everything! :) Later today we'll be having girls night at Noras apartment ♥ Happy Thursday!

- Tv Room -

Nettenestea interiør tv stue hjemme hus annette haga interior decor home blogg mote august 2014

Nettenestea interiør tv stue hjemme hus annette haga interior decor home blogg mote august 2014

Nettenestea interiør tv stue hjemme hus annette haga interior decor home blogg mote august 2014

Jeg tror ikke jeg har vist noen bilder av tv-stuen på bloggen tidligere? Det er jo her jeg tilbringer de fleste hjemmekvelder :)

Men det er også det rommet jeg er minst fornøyd med, og som snart skal få en skikkelig makeover. Sofaen ble kjøpt på impuls på IKEA etter at vi hadde brukt aaaltfor mye penger den beige sofaen som er i hovedstuen (som jeg elsker!). Denne er helt grei å sitte i, men fargen kræsjer med veggen, sjeselongen tar for mye plass og tiltrekker seg alt av støv/hår og putene..... Nei, det var et bomkjøp. Aldri mer skal jeg ta det første og beste!

Så nå er jeg på utkikk etter en mindre sofa, kanskje lys grå eller hvit (men tror det blir førstnevnte). Speilkommoden skal snart flyttes opp i andre etasje, og så skal jeg finne en kul stol, lampe, puffer ++. Det lille sofabordet fikk jeg laget på bestilling av en etsy-butikk og hyllene er fra Bolia. Gleder meg til å vise dere resultatet når jeg blir fornøyd ♥

Ingen bilder av det trøtte fjeset mitt i dag! Morten kom nettopp hjem med indisk takeaway, så nå skal jeg legge fra meg mac-en og se noen episoder av Luther. FOR en bra serie!

// I don't think I have shown you our tv room before? This is where I spend most evenings at home :) But it's also the one room I think needs a proper makeover. The sofa was bought on impulse at IKEA after we had spent waaay too much money on the beige couch that's in the main living room (which I love!). I regret buying this one, as I don't think the color looks good against the wall, it takes up too much space and the list goes on... So, I'm looking for a new couch, maybe light gray or white. The mirrored drawer chest will soon be moved upstairs, and then I'll find a cool chair, lamp, pouf ++. The small sofa table is custom made by an etsy shop and the shelves are from Bolia. Can't wait to show you the results when I'm finished decorating ♥ There will be no pictures of my tired my face today! Morten just got home with Indian takeaway, so now I'll put my mac aside and watch some episodes of Luther.

- Backpacks -

nettenestea back to school kollasje ryggsekk backpack mote klær blogg

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Jeg fikk en kommentar fra en leser som ønsket et innlegg om ryggsekker, så jeg fant frem et par alternativer i ulike prisklasser. Det er så mange fine synes jeg, og mye bedre for ryggen hvis man skal bære med seg masse tunge skolebøker. Håper det falt i smak :) Dere må gjerne fortsette å komme med ønskeinnlegg. 

Håper alle har fått en fin start på det nye skoleåret, tilbake på jobb eller hva enn dere gjør i hverdagen ♥

// I got a request about making a blog post with nice backpacks :) Hope you like it!

Content tertiary section