Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Øyebryn steg for steg

Jeg er superavhengig av å fylle inn brynene mine hver dag, og det er faktisk det jeg bruker lengst tid på når jeg sminker meg. Viktig at de blir mest mulig symmetriske og jevne (anbefaler å bruke q-tips til å rette opp underveis).

Jeg har nettopp fått tilsendt den nye pinsetten til øyebrynsguruen Fred Hamelten:

Den var like god som forventet! Den tar effektivt og kjapt bort alle hår, også de aller korteste. Supergod kvalitet, og hver pinsett blir gjort ferdig for hånd under forstørrelsesglass for å sikre perfekt justering og høy presisjon.

Pinsetten går også gjennom hele 42 steg i produksjonsprosessen, for å sikre at hver pinsett er så god som den kan være, og vil holde år etter år. Den kan kjøpes her!

Når det gjelder å markere brynene har jeg lenge vært fast tilhenger av Billion Dollar Brows. Jeg har da brukt denne kosten og brynpudderet, og synes det gir et veldig fint og naturlig resultat.

Det nyeste favorittproduktet mitt fra BDB, er Universal Brow Pencil. Den har riktignok en kremete konsistens, noe jeg syns er mye enklere å jobbe med enn en blyant. Jeg bruker den vinklede kosten ovenfor til å legge litt brynskygge over til slutt. Dette matter ned den kremete konsistensen, sørger for at alle hår legger seg der de skal og gir en super finish (og er i tillegg vannfast).

Før / etter:

Hele utvalget av BDB-produkter finner du på Coverbrands!

Rabattkoden u6vrg gir deg 20 % rabatt på universal brow pencil, brow gel, brynpudder og angle tip spooley brush :-)

Annonse

48 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Marte
Du er penest i verden! Når du napper, napper du mest under eller over brynet? :) Og hva slags foundation bruker du for øyeblikket? Alt er jo perfekt her :) STOR klem
Marlene
Bestemte meg for å teste brynpudderet etter at du anbefalte det en gang tidligere, og er blitt avhengig jeg også. Føler meg naken uten :p
jane
Lurer på hvilken foundation du bruker?:)
Katrine
Jeg elsker øyenbrynene dine, helt nydelig! Takk for tips! :-)
elisejb
Samme her, det jeg bruker lengst tid på, og jeg bruker samme metode som deg :-) Du har så fine bryn!
Ida Torgersen
Har såå lyst på blyanten! Var det forresten blyanten eller pudderet som var vannfast?:)
sara
noen tips til hvor jeg kan kjøpe olabukser? :)
Emeline
Hvilken farge bruker du på pudderet og pennen:)? Utrolig fint resultat! Rart hvordan øyenbrynene har så mye å si for hele uttrykket til ansiktet:)
Kjersti
Kjempe fint! Øyebrynene har så mye å si for ansiktet. Liker dine kjempe godt:)
Lene J
Takk for tips til produkter! :) Nydelige bryn. :)
Lydia
Bruker også lengst tid på brynene .. Skulle gjerne hatt de samme produktene, men har ikke råd, haha! Blir like fascinert av slike før/etter-bilder hver gang :D - L
Anette
Hei! Lurte på om du kunne legge ut et hårinnlegg? Hadde vært supert om du kunne lagt ut et bilde av håret ditt rett. Elsker fargen din og hvordan håret ditt er, vil gjerne ha det slik selv:) Har ikke tid til å krølle det så fint som deg hver morgen! Hehe klem
Torill
Tusen takk for tips:) Har "løpt og kjøpt" allerede.Kanskje det er håp for mine øyebryn også!!!
Mari
Hvordan er den "universal brow pencil" i farge? Ser det ikke går an å velge farge, tror du at den vil passe for også blondinger hvis man duser den ut med q-tips? Og bør man ha brynskygge over til slutt, eller holden blyanten? Jeg har et arr gjennom ene øyebrynet mitt jeg synes er vanskelig å skjule :)
Astrid
Takk for supre tips! Men jeg har et lite spørsmål. Jeg har svarte bryn, litt mer fyldigere enn dine, men likevel "forsvinner" de litt når jeg sminker meg. Har prøvd og bruke svart brynpudder til og fylle inn med, men føler det blir veldig hardt og ikke noe særlig fint. Så jeg lurte på om du kan tenke deg til hvilken farge jeg må bruke? :-)
Therese
Hvilken farge har du på brynpudderet? :)
Helene
Hei! Kunne du ha laget en sminkevideo? Eventuelt en hvor du bare fikser brynene dine? :-)
Annette
Under!! :) Her har jeg brukt en ny foundation fra Bodyography :) likte den veldig godt, så skal skrive et innlegg om den etterhvert. Tuusen takk! Kleem
Annette
Her har jeg brukt en fra Bodyography :)
Annette
Akkurat sånn har jeg det også! :)
Annette
Blyanten! :) Den er helt super! Men ganske mørk i fargen (går fint å duse den ut litt, og evt bruke litt vanlig brynpudder over slik som jeg gjør!)
Annette
Topshop! Min favoritt er Super strechy skinny jeans (tror jeg den heter)
Annette
Light brown på pudderet (kunne nok hatt en litt mørkere skygge nå som jeg har mørkere hårfarge i skillen, men fungerer fint). Pennen kommer bare i en farge, og skal passe til alle (men er litt mørk i utgangspunktet)
Annette
Her:nettenestea.com/?p=32372 Tusen takk! <3 (jeg bruker ikke mer enn 10-20 min på å krølle det forresten) Klem!
Annette
Jeg synes den er ganske mørk i fargen, så det krever at man duser den ut dersom man er blondine, ja! Og så ikke påføre for mye med en gang :) Selv liker jeg å ha brynskygge over for å "matte" ned, men det er ikke noe must. Den dekker superbra, og det ser ut som om man har mye fyldigere bryn (du ser jo forskjellen ganske godt på før-og-etter-bildet, hehe)
Annette
Universal brow pen som jeg har skrevet om er ganske mørk i fargen, men naturlig :)
Annette
Light Brown har jeg!
Jane
Hvor får man kjøpt den bodyography?:) og hva har du brukt på leppene?
Gina
Hei! Lurer på oom du kunne lagt ut en video på hvordan du fikser de? Klem
Camilla
Går det ant å bare bruke pennen? Eller anbefaler du heller bare pudderet? :-)
J
Jeg bruker vanlig pyenskygge fra mac, og egen øyebrynskost Det blir veldig fint og naturlig. Kanskje det kan fungere for deg?
M
Øyenbryn &lt;3 dine er superfine! jeg kan se at du har ganske lyse på før-bilde, så derfor kan det være et tips å farge øyenbrynene, enten på salong eller hjemme. dette gjør at du bruker mindre tid på øyenbrynene, og ikke minst blir det et mye bedre resultat! I tilegg til å farge brynene mine, gjør jeg sånn ca. det samme som deg hver dag, bare at det helt sikker tar halvparten av tiden. Ha en fin dag!
Annette
Det går an å bruke bare pennen, ja! Men hvis jeg måtte velge ville jeg gått for pudderet, i alle fall hvis jeg ikke var vant med å markere brynene :)
Annette
Coverbrands har nettopp tatt inn merket! Her har jeg brukt en gloss fra Clarins.
Annette
Takk for tips, det burde jeg helt klart gjøre! Klem :)
Synøve
Hei :) kunne du tenke deg å legge ut en video på hvordan du legger bryna dine? :)
Karina
Dette er sååå urettferdig! så tidligere om hvordan produkter du bestilte så jeg bestilte kosten og brynskyggen I GÅR... så NÅ får jeg rabattkode. så urettferdig, haha :)
Janne
Hvilken farge har du på foundationen?
tonje marie
Har du noen erfaring med Brow Boost fra BDB?
Sunniva
Kan du lage et innlegg om hva man kan gjøre for å holde øyenbrynene fyldige om sommeren? Tenker mest på bading og late dager hvor man ikke gidder å sminke seg. Noen tips?
Caroline
Hvordan genser har du på her?:-) er det lenge siden du har kjøpt den?
Kaja Elisabeth
hvilken leppestift har du på deg her? sinnsykt fin, må kanskje ha den
BDB &laquo; Net...
[...] ser naturlig ut. Du kan lese en mer detaljert beskrivelse av hvordan jeg fikser brynene mine i dette blogginnlegget. Universal Brow Pencil og Brow Powder &amp; Brush er altså mine to [...]
Vilde
Hei! jeg husker noe om at du har brukt dette produktet før:www.coverbrands.no/merker/glo-minerals/brow-collection/ Da lurte jeg på om du brukte den lyse eller mørke fargen, og isåfall er light brown som du bruker i pudderet nå, sånn tålig lik denne fargen? Takk for svar på forhånd :)
Annette
Brukte den lyseste, den er ganske lik :) bra produkt det også!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits