Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

15 april 2012

Goood søndag! Jeg håper dere hadde en fin kveld i går, det hadde i alle fall jeg!

Vi dro først på pre-drinks hos Nilsern og Henriette, så til bursdagsbarnet Henrik før middag på Kolonihagen og ut på Raspoutine. Hahaha, jeg har det alltid så gøy på byen sammen med Morten. Koste meg som bare det, med masse flotte mennesker :-)

Litt sliten i dag, men siden det pøsregner ute er det en perfekt unnskyldning til å ligge på sofaen og bare kose. Har en sesong av Solsidan som vi skal sette på nå :D

Etterpå skal vi på middag hos familien til Morten, så det blir en hyggelig avslutning på ferien. Fine kjæresten reiser tilbake til London i kveld, og jeg har separasjonsangst. Gruer meg som bare det.

Men i morgen er det back to school, og det skal bli fantastisk å møte jentegjengen! ♥ Et bilde av TP & meg i går :-)

33 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Tone
Kjolen din var bare helt nydelig! :-) perfekt for fine deg ;-*
elisejb
Så fint bilde :-) Høres ut som en veldig morsom kveld, og en veldig fin søndag! Hvis du ser bort ifra at Morten drar :-( Forstår godt at du gruer deg. Men heldigvis har du jo mange flotte jenter som venter på deg :-) Kos dere masse! <3
Johanne
Hm? Hvem er TP?
em
Du er så ubeskrivelig vakker, herreguuud! Og du var nydelig på håret, hvordan har du stylet det slik og med hva? :) Ha en fin søndag med kjæresten!
aleo.sophie
You look beautiful!:)
Mia
Ah, klarer ikke å slutte å lese bloggen din for tiden! Jeg MÅ innom minst to ganger om dagen. Det er så fantastisk gøy å lese når du er så lykkelig. Det virkelig vises gjennom skrivingen din! Du og Morten er heldig som har hverandre!
Mari-Liis
You look stunning as always! suvimariliis.blogspot.com
Helene
Hei Anette!:-) Jeg har lenge lest bloggen din, og liker den veldig godt! Du virker veldig kjent i Oslo, og siden kjæresten min fyller 25 om to uker ville jeg gjerne hatt noen restauranttips av deg! Hvilken type mat det er, spiller egentlig ingen rolle, i og med at han liker det meste! Ser etter en romantisk, intim restaurant med klasse, god mat og god service! På forhånd takk!
Mira
Fy søren for et fint smil du har. Nyt den siste dagen med kjæresten!
Monika
You look fantastic! Love your outfit and perfect hairstyle. When did you buy this beautiful blazer? ;>
Katrine
Hørtes hyggelig ut! Så bra du koste deg da :-D
Lisa
Hei! Så du hadde kommentert at du hadde kjolen din i str 38. Er det str 8 uk?
chri
Du har absolutt Norges beste blogg! Og du er og heldig som kan reise så mye, største drømmen min er å se alt verden har å by på!
belle
hei, jeg lurte på om du kunne lage en ny sminkevideo både festsminke og hverdagssminke :) kjempe fin blogg, ei vakker jente er du !
Sanne
hei, nei jeg hadde ikke en fin kveld igår! hehe, siden du skrev det i første linje i innlegget, hehe! men ja grunnen til at kvelden igår ikke var bra var fordi vi ble tatt for å drikke, oss jente gjengen, det var ikke gøy! og da lurer jeg på hvor gammel du var da du drakk for første gang og hvordan konsekvensene var og alt om det!:)
henrikke
Så utrolig søt kjole! Håper du har hatt en fin dag:D
p
Lookin good TP!!!!!!!!!!!
Caisa Linea
Er det Morten? Eller er jeg den eneste som ikke vet hvem TP er, haha:)
Annette
Jeg drakk ikke noe særlig før jeg ble myndig, jeg :) Smakte for første gang da jeg var 14, da kom jeg unna med det, hehe
Annette
Str UK 8 er 36 om jeg husker riktig!
Annette
A couple of months ago! Thank you :)
Annette
Takk!
Annette
Hei! Jeg ville dratt på en av disse restaurantene: restaurantoscarsgate.no restauranteik.no ororestaurant.no plah.no Kos dere!
Annette
Tuusen takk!
Annette
Med krølltang, bare. Kanskje jeg lager en videoblogg om jeg har tid en dag! Klem
Annette
En kompis av Morten ;)
em
Det hadde vært kjempefint! Klem :)
STINA.BLOGG.NO
Så pen du er Annette! Du ser ut som en så snill og god jente! :)
Monika
That's bad :( but maybe I'll find similar ;)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits