Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

16/12

Zara: kjole, Topshop: sko

Hei igjen ♥ I kveld har jeg hatt på meg samme antrekk som på bildene over (tatt i fjor). Dagens bilder ble ikke spesielt vellykket ettersom vi lå på stranden helt til solen gikk ned! Det blir jo mørkt så tidlig her, og bilder med blitz tatt innendørs er ikke... så fint.

Håper dere har hatt en fantastisk helg og nyter søndagskvelden! Nå skal jeg legge meg inntil den solbrente kjæresten min. Kjenner at jeg er litt spent på Farmen-finalen, men pga tidsforskjellen får jeg ikke sett den før i morgen.. Så jeg dropper alt av kommentarfelt og nettaviser frem til jeg får sett episoden selv på tv2sumo, haha! Har adri fulgt med på Farmen før denne sesongen, og må innrømme at jeg har blitt litt hekta. Sluker egentlig alt av tv-serier når jeg tenker meg om. New Girl er en av de absolutt beste! Så hvis du ikke har noe spesielt å finne på i kveld vil jeg absolutt anbefale en helaften med Zooey Deschanel. Ler meg ihjeeeel.

26 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Christina
Noe annet du anbefaler? :D helst litt chickflick serie...? gleder meg sånn til The Carrie diaries kommer i januar!!
Katrine
For et nydelig antrekk! Kos deg resten av kvelden :-)
H
New Girl er FANTASTISK!!
Linn-Therese
Jeg elsker den kjolen! :)
Ann Kristin
New girl er fantastisk! Håper du har fått med deg Homeland og Revenge også ;)
Grethe
Beste restaurant i Phuket er desidert White Box:www.whiteboxphuket.com/ Ett sted som bare måååå oppleves! Tror dere vil elske dette stedet... I en særklasse....Både når det gjelder mat og stemning.
Josefine
New girl er fantastisk ja! Douchebag jar og Schmidt <3 <3
Eline
Å herregud jaa!! New Girl er så utrolig bra! Elsker det! Og selv om favorittkarakteren er Schmidt så blir det liksom ikke det samme uten alle sammen. Hvis du ikke har sett videoene av Schmidt på Youtube, så bør du absolutt gjøre det!
karina
Nydeliiig kjole;) den passet perfekt til deg;)
Annette
Åh, den gleder jeg meg til også! Liker svenske hollywoodfruer (hehe), samt the real housewives of.. vancouver, washington (og flere steder), keeping up with the kardashians osv. Veldig glad i Grey's Anatomy og Solsidan for tiden også.
kristinee l.
Jeg må bare si en ting! Du er seriøst helt utrolig god til å kle deg, du har den beste og fineste stilen jeg noen gang har sett! stå på! <3
Kine
Hei, først vil jeg si kjæresten din er utrolig heldig som har en så pen jente som deg :-) Elsker bloggen din! Men jeg lurer på hvorfor du ikke blogger så mye lenger? OG kan du evt. dele med oss om noen bloggsider du leser? Din og marthe borges blogg er iaf. mine favoritter. Les gjerne hennes også :-) Martheborge.blogg.no
Camilla
Hei! Kan jeg spørre deg om du vet hvilken farge du har på håret i headeren (den mørkeste)? Den er rett og slett lekker!:)
Marianne
Hei Annette! Dette blir nok en av mine første kommentarer her inne, er utrulig dårlig på å kommentere merker jeg! Skulle bare si at jeg ser virkelig opp til deg. Du er helt fantastisk nydelig, elsker stiel, og blir motivert av å se hvor fin kropp du har. Det var egentlig bare det! Kos deg med Morten resten av ferien din!
ingrid
Eh.. så i nettbutikken din nå på Wildfox Seeing Stars Uniform Navy. Veldig fin genser men ble SJOKERT når jeg sammenlignet prisen dere har på den. Dere selger den for 2399, men jeg fant den i flere andre nettbutikker for rundt 1299 www.sonextyear.com/products/seeing-stars-lennon-black). Mister litt respekt for butikken din når jeg oppdager slikt...
Elle
Elsker den kjolen der, nyydelig er du <3 :)
Sarah
Have you ever thought about blogging in English? I so wish you would!!
Annette
Hei Ingrid! Vi har ikke overpriset noen plagg, vi følger alle priser fra agenturene vi kjøper fra. SoNextYear har en annen genser, fra en tidligere kolleksjon. Det er ikke den samme, men det er vanskelig å se på bildene. Genseren vår er laget av tykkere strikk, slik at den passer bedre til sesongen. Vi kan dessverre ikke sette prisene lavere enn vi har gjort, ettersom det ødelegger konkurransen med fysiske butikker som har den samme. Håper du ble mindre sjokkert nå :)
Annette
Tusen takk!
nn
Ingrid; har du sjekket ut genseren Bright Lights Knit? Den selger Annette for kr 629, men SoNextYear selger den for kr 859! Du må sammenligne like produkter, seeing-start-lennon-black er absolutt ikke den samme som seeing- stars-uniform-navy. Det er alltid smart å sjekke litt rundt, men man må jo være sikker på at man sammenligner like produkter så man ikke blir "lurt" selv når man får varen.
Monika
I'm in love in it! Great dress and amazing shoes! <3

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits