Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

A-R-T-D-E-C-O

I løpet av 2012 har jeg testet massevis av nye produkter fra ulike merker, og mest positivt overrasket ble jeg over merket Artdeco. Jeg hadde lite kjennskap til merket fra før, så jeg hadde derfor ikke forventet at kvaliteten skulle være  god. For eksempel leppestiftene og glossene - dersom du liker YSL, Chanel og MAC kommer du til å elske disse. De har dessuten veldig gode foundations, både i flytende og pudderform, samt at eyelineren (High Precision Liquid Eyeliner) er den mest "brukervennlige" eyelineren jeg har prøvd. Uansett hvor klønete eller skjelven jeg er på hånden så blir det perfekt resultat hver gang.

Når det gjelder blogginnlegg om sminke og skjønnhet har jeg sluttet å lage ukentlige anbefalinger om diverse merker, rett og slett fordi jeg ikke er sminkeinteressert nok. Jeg har ikke behov for å teste alle slags mulige varianter av de samme type produktene hele tiden, for nå føler jeg at jeg har funnet mine favoritter. Det skal mye til for å skifte ut en foundation man er fornøyd med, en rouge som gir den perfekte fargen og gløden eller et shimmer med god pigmentering. Når det gjelder mascaraer, leppestifter/gloss og øyeskygger er jeg mer eksperimenterende, ettersom det er produkter jeg oftere skifter ut. Nå består rundt 80 % av min daglige sminkerutine fra Artdeco, og jeg kan virkelig anbefale produktene! Det slippes stadig vekk nye kolleksjoner, og Marrakech Sunset Collection for 2012 er min absolutte favoritt sålangt, med blant annet fantastiske bronzere og skygger i superfine forpakninger.

Merket selges hos de fleste parfymerier rundt i Norge og er absolutt verdt å sjekke ut! Hvis noen av dere er like Artdeco-frelste som meg selv må dere gjerne dele deres favoritter :)

Annonse

24 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Stine Camilla
Er lipglossene klissete slik som for eksempel mac sine? Eller er de ikke klissete i det hele tatt? :)
Annette
De er ikke klissete :)
Oda
Høres ut som fantastiske produkter! :) tester det på dyr?
Annette
Nei, Artdeco er strengt imot dyretesting. Klem! :)
iselin
Hva er dine sminke favoritter? :)
elle
I think the best product they have is the eyeshadow base..try it out and you'll never do your make-up without it;-)
Thea Margrethe
Jeg har en øyenskyggepallett fra ArtDeco. For det første er de kjempefine i fargene, men sminken holder seg HELE kvelden!!!!! Det har jeg aldri opplevd før, men med ArtDeco ser man like bra ut klokken tre som klokken åtte..... Juhuuu!
Christina
Hei:). Nydelig blogg! Er du interessert i å selge de røde zara skoene dine med nagler på:)?
Julie
Jeg elsker Artdeco! Hvilken flytende foundation er din favoritt, uansett merke? :)
Therese
Hadde vært supert med et innlegg med tips og anbefalinger til produkter som tar for seg hele skjønnhetsrutinen din fra sminke, hår til kroppen generelt =D Du ser jo alltid så bra ut, så noe må jo funke ;-)
Karina
Kan du lage et innlegg om sminken du bruker hver dag da? Dine favoritter! Hadde vært kjekt, sliter med å finne en bra foundation. Og vil ikke bare gjette at den skal vøre bra hvis den er dyr. Så håper du kan gjøre det. Du er nydelig!
Mari
Kan sminken kjøpes på nett? :)
Katrine
Jeg kjøpte mine første Artdeco produkter(concealer, blush, lipliner, eyebrow pencil) for noen måneder siden bare fordi du snakket så varmt om dem og jeg ble super positivt overrasket! Kommer absolutt til å kjøpe flere produkter :)
Lisa
Hei :) bloggen din inspirerer meg virkelig. Du virker som en positiv og en ærlig jente. Kan man kjøpe artdeco på nett også? <3
Annette
Tusen takk :) de selges ikke på noen norske nettbutikker som jeg vet om i alle fall.. men ser dem veldig mange andre steder, så bør ikke være så vanskelig å få tak i :)
Katrine
Takk for tipset! Har aldri testet ut Artdeco før, men har lenge tenkt til å gjøre det, virker som dem har masse bra! :-)
MaritBE
Så kjekt! Tusen takk for tipset ;-) Dette merket må jeg teste ut.
Tina
Jeg har brukt artdeco lenge :)
Maria haslien
Elsker sminketips, og jeg bruker mye Chanel og MAC. Eneste jeg er litt redd for av og til er at dere bloggere skriver om produktene fordi dere blir sponset, og ikke fordi dere faktisk liker produktet. Men om det er et godt produkt ser jeg virkelig frem til å prøve det om det er slik! :-) Klem
Annette
Har anbefalt Artdeco til alle i vennegjengen min også, og kommer til å kjøpe produktene selv fremover (blir ikke sponset med mer). Men absolutt bra av deg å være kritisk!! Klem
karina
hvor får man kjøpt den blusheren med forskjellige farger...?? :)
Annette
Artdeco selges i de fleste parfymerier over hele landet, nøyaktig hvilke som har størst utvalg osv vet jeg ikke :) men ta en titt innom nærmeste parfymeri!
Karina
takk;) Men kunne du skrevet ned hva den blusheren med forskjellige farger heter?? så blir det litt lettere for meg..:) Ingenav parfymeriene her jeg bor har artdeco desverre:( så får se om jeg finner den på nett ;)
Annette
Skal sjekke når jeg kommer hjem etterpå!:)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits