Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

After dark

Never Naked: After Dark Dress, YSL: clutch, Jimmy Choo: sandaler Dette hadde jeg på meg i går kveld, og vi bestemte oss for å ta turen utenfor hotellområdet for å finne et nytt sted å spise. Endte opp med å dra til Supper Club, som er kåret til Phuket sin beste restaurant på Tripadvisor. Plutselig føltes det som om vi var på en gjennomsnittlig London-pub, kanskje ikke akkurat det jeg hadde sett for meg! Men drinkene var veldig gode, så det tok fokuset litt vekk fra maten. Vi så mange koselige restauranter i samme område, så planen er å dra tilbake dit i kveld :-) Men først: stranden!

15 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anita
Kan du skrive et innlegg om hvor du er, hvilket hotell og hvilke resturanter du anbefaler?:) Skal kanskje til Thailand til sommeren:)
Annette
Kan svare deg her :) vi bor på hotellet twinpalms som ligger i phuket, ikke så langt unna flyplassen. veldig fine strender her! har ikke spist noen andre steder enn på hotellets restauranter, og den restauranten jeg nevner i dette innlegget. jeg elsker thailand, og er sikker på at du vil kose deg uansett hvor du drar! har hørt at krabi og koh samui også skal være fantastisk. men husk at sommeren ikke er høysesong her, tror været kan være mer ustabilt enn vanlig (men vi har vært uheldige foreløpig, nesten regn hver dag). klemmer!
Elle
Wow, så fin kjole!! Utrolig fin du er i den!
Kaja-Marie
Så nydelig antrekk! Elsker den clucthen :)
MaritBE
Så fin du er! Nydelig kjole<3
Cupcakes og cha...
Haha har opplevd lignende selv - stole blindt på TripAdvisors anmeldelser og egentlig ende opp ganske skuffet! Clutchen din er fantastisk, har den selv men i sort :)
Katrine
Så nydelig du er, liker veldig godt kjolen din! Så bra du har kost deg da :-)
Elisabeth
Fantastisk kjole, og YSL clutchen din i gull er så fin!
aleen
so pretty. i love your hair & dress of course ;)
Urban Auburn
Åpen rygg er så utrolig pent!! Men tror kjolen hadde komt litt bedre frem om du satt opp håret ditt ;)
Monika
Fantastic <3 Love your look :)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Folk som liker

  • Blogglistenhits