Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Armswag

En av mine favorittbloggere, Aimee Song, har alltid så mye fint på håndleddene. Jeg husker ikke sist jeg hadde på meg verken ring, armbånd eller klokke (har vel mye med at jeg har vært syk den siste tiden også..), men det finnes vel ingenting finere i kombinasjon med solbrun hud og fresh neglelakk. Føler all "brunfargen" fra Thailand er vasket bort allerede, og selvbruning på hendene er ingen slager - men nå som det er så kaldt gjemmer jeg dem uansett bort inni varme hansker.

Har uansett laget en kollasje til inspirasjon, og underveis har jeg satt opp armbånd fra Vita Fede, Givenchy og Celine på ønskelisten. ?

Foto: Song of Style

17 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

JULIA
lovely pics! I wish i could understand what you wrote ;) <b> julia itsjul.blogspot.com </b>
Lydia
Stilig! Skulle ønske jeg var like flink til å sette sammen slike 'armer' :o - L
Camilla Granvoll
Det er så utrolig fint med mange armebånd! Men hver eneste gang jeg prøver selv ser kombinasjonen heeelt rar ut :p får prøve meg enda litt mer frem for det virker som dette er en "trend" som er kommet for å bli :)
Amalie
ååå, ditta får meg til å savne sommaren!
Linda
Hei vakre Annette :) Lurer på om du kan sette sammen et innlegg med tips til ferier! Selv er jeg på utkikk etter ferie med kjæresten! Aya Napa, Magaluf, Kos og Ios er for eksempel uaktuelt, så trenger virkelig tips til en herlig kjæresteferie med vakre strender og sol! Er vell ofte på denne tiden folk bestiller :-) Takker på forhånd, og godt nyttår:)
Katrine
Jeg elsker sånn inspirasjon! Skulle ønske jeg var så flink til å bruke smykker og ringer, men jeg glemmer det alltid, haha :-)
W
Hei Annette! &lt;3 Kan jeg spørre deg om hvordan du lager slike collager/hvilket program du bruker? Har macbook selv og bruker &quot;Picture Collage Maker Lite&quot;, men får det ikke til å bli fint...
Annette
Bruker Photoshop! :)
My
Song sisters er bare rå når det kommer til armswag!
Cecilie Lykke
Liker så godt naglearmbåndet :-) gleder meg til å kombinere masse forskjellige smykker med kule antrekk til sommeren, syns det er så kult med shorts.
Line123
Da MÅ du sjekke utwww.vivaluxuryblog.com - hun har en nydelig stil, og er spesialist på neglelakk og armbånd ;)
Mari
Vet du hvilket merke det er på armbåndet nærmest hånda på bildet øverst til venstre?
Monica
Så mange fine armebånd! Er mykje gladare i ting på hendene, enn ting rundt halsen.. Så hermes armebåndet mitt, og mbmj klokka mi er alltid på! :)
Anette
Hvor får man kjøt det gull "nagle" spikes armbåndet med diamanter på? Eller hvem merke er det:)?

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits