Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

B-T-S

Her er et par bilder fra denne fantastiske dagen! Vi hadde med ny fotograf og makeup-artist denne gangen, Susanne K. Johansen og Helene Sørloth. Utrolig dyktige jenter! Selve shooten fant sted nede i en mørk og litt dyster kjeller, hadde ikke vært kult å bli innesperret der altså..

Etter forrige innlegg klarte jeg å sovne med Mac-en i fanget, har ikke vært så mange timer søvn på meg denne uken. God natt!

19 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Katrine
Så spennende og morsomt da! Herlige bilder :-D
Chandra
Cool behind-the-scene pictures! I love the new collection :-) I would love to be a model one day!...just a small unrealistic dream I have...but I am wishful :)
Maa
Den neseringen burde bort...
Emilie
Wow! Gleder meg til å se resultatet! Du er så flink Annette, det er så kult å følge med på eventyret ditt. Synes du skal være såå stolt!! :) Det har du all rett til!
Ada
SUSANNE ER FANTASTISK! Har tatt bilder med henne tidligere. Hun er dødsflink, dessuten helt rå! Gleder meg til å se resultatet :)
Emilie
Det er utrolig kult å se at du har fått til nettbutikken din, du virker som en jente med stor drivkraft. Stå på, du er kjempe flink:)
Ida Louise
Gleder meg til å se bildene ferdige. Jeg er fotostudent så jeg trenger alltid noe steder å ta bilder, hvor er dette? Og hvis kanskje du vet om andre locations som er litt sånn urbane, som nedlagte fabrikker, tommebygninger siden du har kanskje noen kontakter. Takk hvis du kan hjelpe(: Stor fan av bloggen din forresten!
Amalie
Så flink du er!! Er så mye fint i nettbutikken. Gleder meg alltid til å titte innom bloggen din :) Stå på videre! Virker også virkelig som om du har funnet kjærligheten. Du virker så glad og energisk. Glad på dine vegne. Ha en fin dag! Klem :)
Camilla
Hei! Vil bare si hvor utrolig god blogger du er! Har fulgt bloggen din fra den var helt fersk, og dette er den enste bloggen jeg aldri har gått lei av. Du har blitt en stor blogger helt på egenhånd, uten hjelp fra feks blogg.no, og det viser virkelig hvor flink du er, og hvor mye du har fått til i forhold til andre bloggere! Du burde være utrolig stolt over deg selv. Du har kommet så langt her i livet, mye lengre enn andre på din alder. Unner deg alt godt!
junesundet.blogg.no
For noen kule bilder! Ser ut til at shooten var rå :) Gleder meg til å se resultatene.
Madelen
kunne du skrevet ett innlegg om ballkjoler? :)
Annette
White Light Studio:)
Annette
Åh, tusen takk, utrolig hyggelig å høre! Det betyr masse, spesielt nå som jeg føler at jeg har fått så mange negative kommentarer ang bloggingen. Har ikke like god tid som før, men setter veldig stor pris på kommentarer som dette. Det er supermotiverende :) Stor klem!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits