Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Back in studio

I dag har jeg vært i studio sammen med vakre Jessica for å ta bilder til Never Naked! Legger ut nyheter utover kvelden, så det er bare å følge med :)

Er skikkelig deilig å endelig ha 100 % fokus på jobb igjen! Vi venter dessuten på masse fint fra blant annet UNIF (!!), Second & Just Female, Finder's Keepers og Twist&Tango fremover. Jo mer vi selger, jo mer fine ting kan jeg gjøre innkjøp av, og jeg må si tusen takk til dere som har gjort dette mulig. Jeg setter så pris på hver eneste en av dere! Har fått mange motiverende kommentarer fra dere i det siste, så nå er blogglysten større enn den har vært på lang, lang tid.

Hele teamet er på plass på kontoret nå, og her blir vi nok sittende i hele kveld. Håper dere har hatt en strålende fredag så langt - og god helg! Smask <3

50 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Tanja Veronica
Du er såå heldig! Kos deg videre :-)
Elena
hey anette! i was wondering if you could write some kind of review of the camera u purchased recently, i think it's the canon eos m . greetings :)
Elise Bådal - k...
Anette! Jobben din er min drømmejobb! Altså jobbe med noe i den duren. Hva gikk du på vidregående/høyskole osv for å få den? :-) Pliiis svar, er utrolig usikker!
Silje
Så heldig du er som jobber med dette!
Hanne
Godt å ha deg tilbake! :D
Kaja
Elsk på skoene dine Annette!! :D
Nora
Digger antrekket ditt!
Annette
Har startet opp selv, sammen med kjæresten min og en venn :) Studerer medier & kommunikasjon på Høgskolen nå. Klem!
Melissa
Så bra at blogglysten er på topp! :) har vært fast leser i 2 år og jeg må få si at jeg blir sååå inspirert av deg. Du er sykt rå på mote! :) God helg!
Madeleine
Du fortjener all skryt du får! Du er jo råflink i alt du gjør :-) Ha en strålende helg, når den tid kommer :-)
Marie
Hvis det første bildet ikke var deg: Dere ligner helt sykt :D
Annette
Fik det i julegave:) det er kjøpt på Egertorget!
Ingrid
Digger nettbutikken din!!! du er kjempe flink! <em> Hei Ingrid! Tok meg friheten til å fjerne litt av kommentaren din, det var absolutt et godt tips og det setter jeg pris på at du nevner. Men her i kommentarfeltet vil jeg helst ikke at andre enn meg selv skal bli kritisert uten mulighet til å forsvare seg. Send gjerne på mail neste gang om du har noe på hjertet. Kjempekoselig at du liker nettbutikken! Ha en super kveld. Klem Annette</em>
Ida
Er den grå genseren du har på deg fra Second Female? :)
Marthe
Kommer det flere nyheter ikveld? Tenkte akuratt å klikke hjem en skjorte, men venter hvis det kommer mer :)
Åshild
Så gøy!! Jeg vil bare si at du er et fantastisk bra forbilde for meg, tusen takk! Stå på! &lt;3 Mange klemmer :)
MaritBE
Så bra at det går så bra. Fullt fortjent! Det er så mye lekkert i nettbutikken din&lt;3 Utrolig fint armbånd forresten!
Annette
Sliter med en veeldig treg mac, så er på etterskudd! Skal i alle fall få lagt ut en del i helgen :)
Annette
Tusen takk for fin kommentar, og så hyggelig å høre <3 Klemmer tilbake
Monika
Chloe's bracelet is so beautiful! &lt;3
Amalie
Eg kan ikkje huske å ha lest det, men kor hen kjøpte du, og kva betalte du for den nydeligheten som du bære over handa? Gjekk å leita i London, men det var venteliste kor enn eg gjekk på den veska... Buuu:(
Anna
Ønsket meg masse ting fra nevernaked av både kjæresten og foreldre, og jeg var sååå fornøyd både på julaften og bursdagen min! :)
Lizbeth Osnes -...
Så deilig å høre at det går så bra med nettbutikken din! :) Dere har jo så mye flott der inne, så det er absolutt ikke rart =) Kos deg med jobbingen! ? Lizbethosnes.com - Behind the scenes..
Elisabeth
Hvor har dere studio? Leier dere en leilighet til det?:-). Og er du fotografen når det gjelder bildene på nettsiden?
Janne Cecilie
Åååh veska!! &lt;3 Jeg la bort min sent i høst for å bruke en sort Miu Miu som &quot;hverdagsveske&quot; istedet, og når jeg ser din så gleder jeg meg til å hente den frem igjen :D
Martine
så bra! nå gleder jeg meg til de fremtidige ukene!
Annette
Så hyggelig å høre! Klemmer<3
Annette
Vi leier studio :) Jeg er fotografen ja, ikke så flink til lyssetting men det funker greit nok! :)
Marte
Kjære Annette, jeg blir så glad av å lese om at nettbutikken din går bra! Du er et såå stort forbilde for meg! Ha en kjempefin dag :) Gleder meg til å lese bloggen din fremover i det nye året &lt;3
Annette
Hei! Jeg kjøpte den på ebay, husker ikke helt hva jeg betalte, men mellom 11 og 14 000! Kanskje du finner en fin der? :) men vær obs på at mange er fake!
Marte
Åå Anette! Det er så gøy å høre at blogglysten er på topp! Virkelig gøy å se outfitbilder igjen og, har savnet det. Du er så inspirerende og nettbutikken er så fiiiin :) Klem :)
Yv90
Så gøy at du har begynt å blogge mer! Har virkelig savnet bloggen din :) Men jeg skjønner jo at du mister litt motivasjonen, du har jo holdt på med dette en stund nå. Synes det er gøy når du gir oss et lite innblikk i livet ditt igjen, f.eks. julegaven din til Morten. Det er også fint at du tipser oss om hvor vi kan finne ting i ebay-jungelen ;) Et tips til et blogginnlegg kan jo være hva du ser frem til i 2013? Ha en fin helg! :)
louis vuitton h...
You are my inspiration, I have few blogs and occasionally run out from post :). "To die for a religion is easier than to live it absolutely." by Jorge Luis Borges.
Annette
Bruker ikke min så ofte, men når jeg først bruker den er jeg superglad for at jeg kjøpte den! :)
Annette
Tusen takk Marte, du er en fantastisk leser å ha <3
Annette
Tusen takk!! :) Klem tilbake!
Annette
Tusen takk Yngvild :)
Hedda Ingeborgvik
Du er så flink! Blir helt imponert av deg! Det er jo helt fantastisk at du har fått til å starte din egen nettbutikk. Du bør virkelig være stolt av deg selv, for noe sånt er det ikke mange som klarer! Leser bloggen din hver dag og ser på deg som en stor inspirasjon :-)
Annette
Tusen takk, Hedda!! :)
Katrine
Så herlig at du er tilbake på jobb igjen da! Gleder meg til at det kommer mere inn! Håper du har hatt en super dag! :-D

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits