Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Brownie is back!

UNIF: jakke, Zara: topp, American Apparel: skjørt, Jeffrey Campbell: sko H&M: clutch, Michael Kors: klokke, Love me Longtime: smykker

Tjohopp! Dagene flyr så altfor fort!

I dag har jeg vært hos Hendrix igjen, og Lill Kristine gjorde håret mitt superflott som vanlig. Flinkeste!! Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og det føles deilig å gå bort fra ombre denne gangen :-) Etter noen hårvasker vil fargen slippe litt, så da blir det lysere og mer naturlig.

Rett etter frisørtimen dro jeg innom et agentur, deretter på skolen for å jobbe med gruppeoppgave, og i mellom slagene driver jeg med planlegging av prosjektet og har millioner av tanker i hodet på samme tid. PUH, denne uken er så stressende at jeg får helt vondt av å tenke på det. Eneste fritiden jeg har for tiden er å se en halvtime på tv før jeg legger meg. Men jeg får et skikkelig kick av å se ting falle på plass, så det er gøy!

Nå har jeg faktisk ikke tid til å skrive mer, men jeg skal gjøre mitt beste for å få blogget omtrent som vanlig. Er det noen av dere som kommer på Gina Tricot-eventet forresten? Hadde vært så hyggelig å hilse på dere ♥

72 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Jeanette
Your hair looks great and so shiny!
ew
wow, you changed your hair color darker. Now look more seriously :) I think I looked better in brighter hair, for that beautiful look, studded jacket is amazing! ♥
Mari
Åå så utrolig fin du ble på håret!! Hva heter fargen? :-)
Hilde
Superfin farge på håret! Kledde du helt ærlig myyyye mer enn ombre (men nå har jeg aldri likt ombre uansett hvem som bruker det, hehe). Du er rett og slett en vanvittig vakker brunette Annette ;-) (så, da rimte jeg litt også :-P )
Katrine
Så fantastisk fin du er! Men skal innrømme at jeg syns du var mye finere med ombre, men du er også fin med brunt hår og da :-)
Kaja-Marie
Så fin du ble, søte deg!:) Jeg kommer på eventet :D
Tine T
Den fargen var nydelig. Vet du hvilke farger frisøren brukte?
Kristin
Åååh, endelig! Jeg synes du er såå mye finere med helt brunt hår!
Elin
Utrolig fin farge!!!! Hvilken fargekode er det? :)
elppa
you are so beautiful! love your hair. xo
Ida
Like fin!
Maren
har du valgt ut de som skal komme på testshoot? :)
Annette
Så hyggelig! Blir koselig å hilse på deg!
Annette
Tror hun sa at jeg ligger på en 4-er nå :) men det er littegrann mørkere i bunn enn i tuppene!
Annette
Takk! Enda finere i virkeligheten synes jeg :) Er omtrent en 4 :) og litt mørkere i bunn enn i tuppene. Klem!
Mathilde
Du er så alt for pen! ♥ du er forbildet mitt og jeg virkelig ELSKER stilen din! Du inspirerer meg utrolig mye altså :)
Anette
Hvor og når er eventet?
yvonne
Åhhhh, endelig!!! Synes denne fargen er så utrolig mye finerere :)
Henrikke
Håret var kjempe fint, og det var antrekket å!:D
Nora
Superfint! Er så lei av ombre nå, syns jeg ser det overalt :p
Kristine
Du kler brunt hår skikkelig godt! :D
Reidun Beate
Åååå så fin du ble!! :)
Annette
Ja, har svart alle som har sendt inn mail :)
ingvild hauge
Du var nydelig på håret, og også denne gang; -Nydelig! Kjempefin farge!
MaritBE
Så stilig antrekk ;-) Fin på håret! Du kler virkelig alt ;-)
Ida Nikoline
Jeg ser deg på Gina på torsdag, søta! Aner ikke hva jeg skal ha på meg, hjelpes.
Terese
Woooow ! Endelig !! Dette har jeg gledet meg til- hårfargen :-D ser fantastisk ut :-) ha en flott uke Annette ! Gleder neg til å høre om prosjektet :-D
Vibeke
Jeg sendte mail til den mailen som var på bildet du la ut om eventen, men har ikke fått noe svar?!:S Kan jeg komme likevel?
Annette
Har skrevet om det noen innlegg lengre ned :)
Annette
Hvis du skrev til riktig mail er det nok bare å komme, ja! :)
Marte
Så fin du er! Synes du kler alle hårfarger like godt jeg, ombre var kjempefint men jeg synes du ser enda litt mer voksen ut med slik som du har nå. Uansett er du utrolig vakker! Jeg har meldt meg på, så jeg kommer hvis jeg får svar og byttet vakt på jobben! Klem <3
Camilla
Den fargen kledde du!:D
Camilla
Du er SÅ nydelig som brunette! :)
Christina
Synes det var kjempe fint med helt brunt. Ombre er fint i starten, men har inntrykk av at man går litt lei. Fargen nettopp en venninne tilbake til helt brun også. Synes du skal gå for helt brunt fremover :-)
elena
this color is fan-tas-tic! your look so gorgeous! I really liked ombre, but i like this color muuuuuch better! I#ve been reading your blog for 1,6 years now and i still get inspired every day :)
Yr Sara
Den brunfargen var kjempefin!:D Og dritkule sko!
ingunn
Du ble kjempefin, og enda finere når fargen slipper litt.
marta
Vakker!
Hilde
Det var kjempefint! :D
Karina
synes det ble for mørkt.. Elsker brunfargen du har på headeren! Fikk du kortere hår i samme slengen?:) Du er kjempe nydelig! Håper du begynner å blogge oftere når alt faller på plass, stå på! <3
Sabrina
dark brown looks so good on you!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits