Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

California Style

Dere husker kanskje Peppes Pizza-kampanjen som jeg var med på i 2011, og da jeg fikk forespørsel om å bli med i år var jeg ikke i tvil. Det må være den koseligste kampanjen som finnes!

Caroline Maria, Ida, Lene, MarieKristin, Thomas og jeg fikk servert de fantastiske California Style-pizzaene sammen med prosecco, hvitvin, rosé, rødvin og øl. Vi spiste på Aker Brygge, og restauranten der har fått seg en skikkelig make-over. Det føltes som om vi var på en helt ny, mye freshere restaurant!

Jeg visste hva jeg gikk til denne gangen og det slo ikke feil - jeg rullet hjem akkurat like mett som sist... Utrolig hyggelig selskap og nydelige pizzaer med spesielle og DIGGE kombinasjoner.

Nå kommer vi til den morsomme delen, og det er at jeg inviterer dere til en ny pizzafest på Aker Brygge med meg som vertinne! Jeg gleder meg masse til å kunne bli kjent med dere som er her inne, og håper at dere har lyst til å være med. Kvelden vil bestå av pizza (kom sultne!), vin, øl og dessert, samt at jeg tenkte å arrangere en bloggquiz hvor vinneren får en STOR goodiebag. Blir morsomt å se hvem av dere som vet mest om meg, haha..

Alt du må gjøre for å delta i konkurransen er å fylle ut DETTE skjemaet og huke av navnet mitt. Få gjerne vennene dine til å gjøre det samme! Hvis det blir halvparten så hyggelig som det var i kveld, så er det mye å glede seg til :) Husk å sette av datoen, 12. mars! Mer informasjon om trekning av vinnere kommer senere.

Annonse

//

13 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

June
Skjemaet er utfylt ;) Så ut som en koselig kveld!
Katrine
Så koselig og moro da! :-D
Amalie
Åååååå, er det noken av dokke som skal arrangere i Bergen? :D
Lille
De eneste gangene du skriver på bloggen din er for annonse eller for å reklamere for butikken din. Driver du denne bloggen kun for å tjene penger? For det virker ikke som at du ønsker å gi leserne dine så mye. Kanskje på tide å gi opp blogginga?
Annette
Lille: Les det siste innlegget mitt om unge gründere ;)
Annette
Dessverre :(
Johanne Grov i USA
Nydelige jenter! Går nesten alltid bra å møte nye mennesker når det er alkohol involvert!
Mia
Hvor er den fine genseren du har på deg fra? :-)
Annette
Alexander Wang:)
Mia
Ok, takk! Vet du om det er mulig å få tak i den noe sted nå? Har så lyst på den! :-)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits