Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Countdown

Åh, som jeg gleder meg til årets New York-tur!

Har så utrolig mange fine minner fra i fjor... Denne gangen reiser jeg med mamma, og vi blir der fra 1 - 9 juli. Bare litt over en måned til! Gleder meg til å shoppe som en GAL! Mamma er i tillegg verdens beste reiseplanlegger, så det blir litt av hvert annet i tillegg. Nora og jeg var ikke akkurat så opptatt av å være noen andre steder enn i Soho og 5th Avenue, hehe.

Godt å ha noe å se frem til! Er flere år siden jeg har gledet meg til ferie på samme måte som jeg gjør nå.

Resten av sommeren er ikke planlagt foreløpig, men jeg vet i alle fall at jeg skal være litt i London (ikke så verst å slippe å betale for hotell). Har dere lagt noen spennende reiseplaner? Jeg kjenner at det frister veldig å booke en liten tur til...

72 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Mariann
Det høres fantastisk ut! Jeg skal jobbe 2 måneder i strekk, så ingen sommerferie på meg i år, dessverre. Var en tur til Paris i april, og håper å rekke en Londontur i høst en gang :)
Monica
Åhh, skjønna jammen at du gleda deg! Har sjølv aldri vore i NY, men det har vore ein draum så lenge eg kan huska... Forhåpentlegvis blir det ein tur snart!! :)
Lene r
Så herlig å ha noe slikt å glede seg til, det gjør vel at resten av studiene går som en lek!! Du r alldeles stunning på alle bildene, så ut som en herlig tur til New York dere hadde. Lykke til med examen og takk for at du oppdaterer og inspirerer oss selv om du har nok å gjøre m studiene i disse dager.
Tonje
Har ingen planlagt ferie i år, men ønsker å få til en tur til Stockholm. Har aldri vært der før :)
Julie
ÅÅÅ jeg og en venninne skal også til New York i august:) Gleder meg enormt! Men etter du har vært i NY, så kansje du skriver litt tips om shopping, bra spiseplasser og evt andre opplevelser som er verdt få med seg?:) Skal selv bare være 8 dager, og redd vi ikke rekker alt vi vil da.
Stine
Hej :) Lyder rigtig spændende med NYC, gid det var mig. Og kan godt forstå du glæder dig. Hvor køber I flybilletter, hvilket hotel skal i bo på? :) Knus fra din danske læser.
Katrine
Åh, heldig som skal til New York! Jeg reiser til Tyrkia den 28 juni, skal bli kjempe deilig! Resten av ferien vet jeg ikke helt hva jeg skal, men det finner jeg nok ut av :-)
Annette
Tusen takk!
Annette
Skal blogge masse om New York, så en liten guide skal jeg få til! :D
Annette
Hei! Det er mamma som har booket flybilletter, så det er jeg ikke helt sikker på. Men vi skal bo på Trump hotell i Soho :) Har ikke bodd der før, men vet at det er en bra location. Klem!
em
Jeg skal på to sydenturer og ellers jobbe! Har lyst en liten tur til London også, så håper jeg får til det :)
Lene
Ååå, så heldig!
Trine
Så deilig! Det er så godt å ha noe å se frem til i disse eksamenstider :) Jeg og kjæresten reiser til sørøstasia neste mandag, og skal være der i 5 uker. Gleder meg masse til sol, dykking, kulturene og reisene mellom landene vi skal innom :) gleder meg til 5 uker med sekk på ryggen, aaah! :) mye bedre enn å sitte inne med nesen i bøkene, som nå ;)
Kine
Er det topshop i New York? Og om det er, er den stor og hvor ligger den :) ? elsker bloggen din
Andrea
Åh, ny! Drømmer om å reise dit en dag;) Nå er det heldigvis bare to uker igjen til siste eksamen, så blir det en ukes jobbing før jeg og kjæresten drar til Kefalonia <3 Gleder meg som en unge, det skal bli fantastisk!
Renate
Da skal vi dit samtidig :) Har aldri vært der så jeg gleder meg kjempemye :)
Mia
Jeg reiser til NY 1.juli også, kanskje vi ses!? :D
Marianne-Fra No...
New York er virkelig verdens mest fantastiske by! Er så heldig å bo en time nord for Manhattan. Kos dere masse, og enjoy fyrverkeri 4th of July!!!
Emma
Jeg har vært i New York en gang før, og skal tilbake nå i juni! 23juni-1juli! Jeg skulle ha reist en uke etterpå, så kanskje jeg hadde møtt deg i selveste NYC, hehe :)
Mari-Liis
Beautiful photos, looove the shopping bags x) suvimariliis.blogspot.com
Valgjerd
ååh, du er alltid så pen, Annette!
Ann Therese
Jeg reiser til NYC 10. juni, under to uker til! Det er min første tur dit, så jeg lurte på om du har noen shoppingsteder å anbefale? :)
Odette
Det blir ingen ferie på meg i år, men kven treng vel ferie når ein skal pusse opp eit heilt hus (heh...)? Like greit, får heller bruke forureiningskvota mi på tapetar i staden for flybensin og klesproduksjon.
Annette
Har for det meste vært i Soho og 5h Avenue :) bare å dra dit, så ligger butikkene på rekke og rad! Anbefaler Saks Fifth Avenue, Victorias Secret, Allsaints, Urban Outfitters, Topshop osv, de ligger så og si overalt :) Koos deg!
Annette
Tusen takk:)
Live
vi reiser også 1. Juli! Gleedeeer meg!!
Annette
Vet at det i alle fall ligger en i Soho, den har vel 3-4 etasjer så vidt jeg husker :)
Annette
Åå så spennende!! Det er jo ikke lenge til heller! Kos deg masse :D
Christin
New york ser ut som en fantastisk by, står høyt opp på reiselisten. For min del blir det chartertur men venninnene, helgetur til london og Maldivene med familien :-) Kan nesten ikke vente!! Dette er også en fin motivasjon her jeg sitter med eksamenslesing :-)
Emilie
Jeg skal til California med familien i år jeg! hadde egt sagt at det var siste gang jeg var med på familieferie i fjor, men da det ble bestemt at det vart California tur, klarte jeg ikke motstå fristelsen! hehehe :)
Siri
Jeg på språkreise til Brighton, men kjenner at det også frista med en tur til New York! Håper du får en kjempe fin ferie, det fortjener du! <3
Ragnhild
Ah, det blir nok moro :D Selv skal jeg på vennetur til Mallorca. Gleder meg til å bli ferdig med videregående og bare nyte livet med fest og moro i syden!
Thea
Deilig! Lenge siden jeg har vært der nå! Sparer så jeg kan dra dit etter levert bacheloroppgave neste vår. Gave til meg selv:) Som student blir sommeren egentlig bare jobbing (men elsker jobben min da) og en tur på Roskildefestivalen :D Gleder meg som et barn!
Karoline
New York er super herlig! Tok helekopter tur over manhatten, moro opplevels, og selvføgelig mye shopping! :) I sommer blir det florida på meg, orlando og miami! Gleder meg veldig mye til det!
Tara
Your ombre coloring is so beautiful in recent posts!! Have fun in NY! xo
anja
hei! jeg skal også til new york, reiser om under 3 uker. Gjett om jeg gleder meg! Kan du ikke legge ut noen new york tips?? butikker, resturanter, cafeer o..?? Skal være der et par dager, før vi reiser videre til washington DC, det blir nok veldig bra!! gleder meg stooort..Så det blir 2 uker i usa for meg. Ikke syden på meg i år, men merker at jeg å gleder meg veldig til ferie i år. klem anja
RS
Åh, New York - så heldig du er! Mange år siden jeg var der nå.. vil tilbake! I tillegg til jobbing skal jeg til Kroatia/Bosnia/Montenegro om to uker, på en Nord-Norge rundreise i juli og til England og Skottland i august. Blir en naturskjønn sommer xD Ønsker deg god tur!
Jeanette
Først skal jeg med bestevenn på langweekend til Dublin<3, så blir det øyhopping i Hellas med egen (leid) seilbåt med den lille fine vennegjengen vårs<3 Ah! En lengre reise til varmere strøk er også under planlegging til vinteren; Vietnam, Bali, Goa (India), Zanzibar osv er målene vi står mellom :D
linda-mari i London
Jeg har ikke vært på ferie siden jeg var 16 år. Må bruke feriene mine på å jobbe :-)
Marte
Jeg skal til Australia i Sydney og Great Barrier Reef! Gleder meg!!!!
victoria
Jeg skal til både New York og California, jeg! Min største drøm går i opfyllelse om 4-5 uker, iiip! Må klype meg i armen når jeg tenker på alle de fantastiske stedene jeg endelig skal få oppleve! Også shoppingen da, - garantert ikke godt for lommeboka ;-)) Kos deg masse i NYC, vakre Annette! Imens du er der befinner jeg meg på andre siden av USA, og kanskje jeg får sjekket bloggen din med NY-tips før jeg ankommer the big apple :)
Sara
Jeg skal også til NY i sommer, for første gang! gleder meg utrolig mye, jeg er der fra 5-14 juli.. kanskje jeg ser deg i Soho? haha. du ser alltid fantastisk ut forresten! :):)
Emilie
Åherre! Jeg vil ha livet ditt, utseende ditt og garderoben din! SÅ utrolig herlig blogg! Skal definitivt fortsette å lese denne!
Henrikke
Så fine Bilder! Heldig som skal til USA, har aldri vært der.. men høres sikkelig morsomt ut!:)
Kristina
Skal på Rihanna på Kollen-festivalen, så blir en finfin jentetur til Oslo :) Så er det Paris, gleder meg vilt! Og har allerede begynt å glede meg til neste år, skal i mitt første bryllup, og det er i NY, iik :D
Nyosha
Så gøy jeg skal også dit på samme tid, har aldri vært der så gleder meg, har planlagt steder vi skal besøke og selvfølgelig shopping! :) <3
R
åå, jeg reiser også til NY 1. juli! reiser med kjæresten min
Maiken
NY heaven! Blir gjerne med i kofferten :-)
ingunn
Jeg drar 11. juli og blir i 8 dager. Skal følge med din blogg for tips. Veldig fin korall lebestift fra ysl (blir glad om du ser etter nr eller navn på den). Ha en fin uke!

Sider

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits