Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Døgnvill

Hei, søteste! Nå har jeg sittet hele kvelden (og natten, HJELP, klokken er blitt halv syv allerede), for å laste opp fine ting på nevernaked.

Her er et par av mine absolutte favoritter av det vi tok bilder av i dag:

Tror jeg er nødt til å vente med å sove før til i ettermiddag, hvis jeg skal ha sjans til å rekke deadline på oppgaveinnlevering.

Kjenner at det er vanskelig å kombinere studier med alt annet som skjer for tiden. Har aldri vært så sliten, stresset eller lykkelig, og nå er jeg alt på samme tid! Gleder meg til jeg får kommet inn i noen skikkelige rutiner (om det noen gang kommer til å skje).

Håper dere likte det nye vi har fått inn! Om kort tid blir det litt mer oversiktig i form av at man kan krysse av hvilke merker man vil se plagg fra, og at plaggene vil ligge i riktig rekkefølge, men det er ikke helt på plass enda. Jeg er i alle fall superhappy over å kunne selge klær fra to av mine absolutte favorittmerker, og gleder meg til vi får inn masse mer ♥

Hvis dere blir lei av blogging om nettbutikken må dere forresten si ifra, så skal jeg skjerpe meg (litt). Er bare så gira, og synes dette er så gøy å dele med dere :-)

46 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Katrine
Så mye fint dere har fått inn! Likte mye av det :-)
Mia
Helt ok nettbutikk , men utvalget kunne vært bedre. Blir også litt mye her på bloggen om det nå :/ Men men , du er jo flink og står på :)
Lissis
Annette! HALV SYV? Si ifra om du trenger hjelp sa jeg, jeg hjelper deg gjerne som en venn for free. Just ask <3
Annette
Ååå du er søt, takk, skal huske det <3
Matilde
Utrolig mye fint! lyst til å gjøre ALT! Men var litt høye priser på noe, ellers hadde jeg kjøpt alt! Stå på!
Martine
du er så utrolig flink blogger! kjepe fine klær! IKKE lei bloggingen om nevernaked!<3<3<3
kristine halvorsen
Bare skriv i vei du! All grunn til å være stolt :-) Ønsker deg en kjempe fin dag! :-)
Anna
Jeg synes nettbutikken er kjempebra!! Virkelig imponerende!
Rita
Det er bare så gøy å høre om, Annette! Jeg tror nettbutikken kommer til å bli en stor suksess. Du er superflink og klærne er flotte. Stå på videre! :)
Ine
Du gjør en fantastisk jobb!! stå på
Linnea
Jeg er imponert over alt du får til, Annette. Du er flink, og bør være veldig stolt. HUrra for deg!
Kristin
Hei du ! Liker nettbutikken din veldig godt, men jeg lurer på hvor er smykke ho har på seg til den hvite blusen/skjorten ?? selger dere det ?
Madeleine
Jeg syns det er kjempe kjekt at du har fått gjort noe som du har ønsket lenge, men jeg er litt lei av å lese såå mye om nettbutikken din.
Stine
Du er jo bare så flink og talentfull! Sitter ofte bak skjermen og lurer på hvordan du rekker alt. Inspirerer meg til å sette ting litt i høygir ;) Stå på!
Ingvild
Haha. Jeg skulle inn på nevernaked.com på jobb-pc, men det ble blokkert i kategorien "sex". På grunn av navnet:P
Ida
De to skjørtene fra twist and tango er såå fine! Men du har dem bare i S og M og jeg er vanligvis en Large, så jeg savner dem i den størrelsen! For jeg tørr ikke bestille M.. Ellers er det veldig mye annet fint, stå på! Jeg gleder meg til å se masse mer!
silje
du er kjempe flink!! :) liker nettbutikken veldig :) Jeg hadde gått nedenom og under hadde jeg holdt på som deg. men pass på når kroppen sier ifra att nok er nok. Man kan jo ikke holde på sånn lenge ;) Men får du inn igjen de halskjedene fra second female igjen? jeg leter desperat etter det over alt men dem er utsolgt :(
Malene
Du må få flere til å stemme på deg til å bli vinneren av norges mest elskede blogg :) det fortjener du! Og nei.. Jeg er supergira selv! og er helt i lykkerus hver gang du legger ut noe om butikken din :) Du er en stor inspirasjon! og ALT i butikken er fint :)))
Synnøve
Nei synes det er super gøy å høre om hvordan det går med deg og prosjekte ditt! Håper det gikk bra med den innleveringen :)
Maja
Hei! :D Jeg digger nettshop'en og bloggen! :D Men jeg bare lurte på hvem du startet nettshop'en med? :) Det står at dere er tre stykker, og jeg er så nyskjerrig!! Er Morten med på dette eller? :)
Karina
Bare EEEEEEEELSKER alt fra nettbutikken, hvis jeg hadde hatt en million ville jeg handlet absolutt alt. Men jeg savner å høre mer om deg! Er jo derfor jeg går inn på bloggen din, hehe..:) Du er en utolig inspriasjon når det gjelder jobbing! Keep it up, Klem <3
Annette
Hei! Nei, i lengden så fungerer det nok ikke... Vi får inn halskjedene i løpet av oktober, så det er forhåpentligvis ikke lenge til! :)
Annette
Hei! Tusen takk! Jeg jobber sammen med Morten og en venn av oss :)
Annette
Hei! Akkurat disse bestilte vi altfor sent i forhold til når man vanligvis bestiller fra en kolleksjon, så det var kun S & M som var igjen i skjørtene. Takk for innspill! Klem
Annette
Tusen takk <3
Annette
Det kommer inn i løpet av kort tid! :)
henriette
Lika nettsida veldig godt! Det svarte skjørtet du hadde på deg på klessalget på søndag, får dåkke det inn?:)
Matilde
Jeg finner ikke sko på nevernaked! Mener å huske at du sa noe om at det var JC der og sånt.
Camilla
Liker bloggen din veldig godt og har lest den siden 2008. Synes det er kjempe flott at du har fått egen nettbutikk og elsker stilen din. Veldig glad på dine vegne:-) Blir kanskje litt mye prat om nettbutikken din (noe som er veldig forståelig)og det kan bli litt kjedelig i lengden. Savner dagens outfit :-)
Mathilde
Modellen er veldig, veldig pen! elsker nettbutikken din, selv om jeg ikke har fått bestilt noe enda :) Mange pene ting!
Christine Willemine
Det var egentlig bare en tilfeldighet at jeg fant bloggen din!Jeg ELSKER den!<3 Det er en inspirasjons kilde også er den så koselig å lese!:) Elsker også nevernaked! Inmarri kult konsept!
Lizbeth Osnes -...
Du er knallflink! Virkelig en sann inspirasjon, det må jeg si :) Jeg er sikker på at Never Naked blir en STOR suksess =) ♥ Lizbethosnes.com - Hverdag, mote, tips - og livet med spiseforstyrrelser og angst.
Annette
Vi får inn sko i løpet av oktober/november :)
Annette
Vi får inn samme modell, bare i et litt annet materiale :) klem
therese kristina
Du er utrulig flink :) Nettbutikken er nydelig og dåkke har himla mykje fint!
Valeria
For en flott venninne du har! Dere er vakre begge to :)
Annette
Henritte er nydelig <3 tusen takk!
MaritBE
Jeg syns det er bra du blogger om nettbutikken din jeg ;-) Skjønner deg veldig godt også! Det er inspirerende ;-)
Karoline
Du er kjempe flink! Stå på :-) Gleder meg til å se hva mer som kommer inn på nettbutikken din!! (håper ikke det er lenge til) :-)
Trine
Fantastisk nettbutikk Annette:) Personlig er Second Female et av mine favorittmerker, og veldig glad for at dere tar inn mye av det! Tone Knit Navy genseren anbefales til alle :D Kjøpte den i grå selv i dag, før jeg så du hadde den på nettbutikken! Til alle dere som ønsker smykkene fra Second Female å bor i Stavanger området, så har de dem ivertfall inne på Capone på Madla Amfi!
Lisa
Blir kanskje litt mye blogging om nettbutikken.. Har fått med oss at du har laget nettbutikken nå. Kanskje du heller kan lage en egen blogg for nettbuikken??
Annette
Skal blogge mindre om den fremover :) men ettersom dette i hovedsak er en moteblogg med innslag av hverdagsliv, vil naturligvis innleggene om hva jeg driver med handle en del om butikken :) men takk for tilbakemelding! Ha en fin kveld!
Hanne
Hei Annette! Var innom denne nettsiden for litt siden, og tenkte at dette var en av de nye nettbutikkene som VIRKELIG skilte seg ut fra mengden! Så det er dette som er nettbutikken din? Det er så utrolig kult. Hele bloggen din er dritfet, du er dritfet og nettbutikken er ihvertfall dritfet. Du vet hva du driver med! Lykke til videre! heia heia
Annette
Tuusen takk! :) Så hyggelig å høre! Gleder meg til vi får inn enda mer flere plagg fremover, så du må bare følge med! Klem

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits