Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Dette fortjener du

Altfor mange jenter blir værende i et forhold som ikke er helt optimalt. Selvfølgelig er det problemer i alle forhold, og alt er ikke like rosenrødt hele tiden. Det krever mye innsats fra begge to.

Men hvordan vet man at nok er nok? Hvordan vet man at gresset faktisk er grønnere på den andre siden - og at man ikke kommer til å angre og be på sine knær om å få han tilbake, dersom man går til det skrittet at man gjør det slutt?

Lytte til magefølelsen? Men hva om den ikke forteller deg noe som helst? Hva om du føler deg helt tom, og verken vet fram eller tilbake? Da er det selvfølgelig mye lettere å bare stå på stedet hvil.

Du vet jo tross alt hva du har.

Selv om det ikke er helt fantastisk, eller kanskje ikke noe særlig bra i det hele tatt, så er det tryggere enn å skulle plutselig være helt alene. Jeg kjenner så inderlig godt til den følelsen. Og jeg vet hvor håpløst det føles. Fordi uansett hvilke råd du får, så er det ingen som faktisk VET hvordan dere har det sammen. Og selv om ikke alt er tipptopp hele tiden, så er man jo så utrolig glade i hverandre.

Dersom du kjenner deg igjen i det jeg skriver nå vil jeg at du skal tenke over disse tingene:

* Du fortjener en som ser på deg som likestilt, som respekterer deg og aldri oppfører seg nedlatende mot deg. * Du fortjener en du kan snakke med om alt, og som du føler deg like komfortabel sammen med som du gjør med bestevennene dine. * Du fortjener en som setter pris på deg, og som gir deg bekreftelse i form av ord og handlinger. * Du fortjener en som gir like mye som han tar. * Du fortjener en som får frem det beste i deg - og vice versa. Dere skal være et team!

Mitt råd er å stille deg selv spørsmålet: er dette en mann jeg kan se for meg selv med i fremtiden? Eller er det mye jeg gjerne skulle ha forandret på?

Man må selvfølgelig akseptere at alle har sine negative sider. Spørsmålet er om disse veier tyngre enn de positive.

Jeg vet veldig godt hvordan det føles å være usikker. Og hvordan det gjerne blir til at ting drar seg ut, over flere måneder. Spesielt dersom man ikke føler seg komfortabel nok til å snakke om problemene. Det VIKTIGSTE i et forhold er kommunikasjon! Det har blitt sagt så mange ganger tidligere, men dersom dere ikke er flinke til å snakke sammen, så kommer det aldri i verden til å funke.

Og dersom du tar det opp, ting bedrer seg i en liten periode, og så går det tilbake til slik det pleier... Vil du ikke være sammen med en som kjemper for deg med ALT han har? Hvorfor skal du gi han en ny sjanse gang på gang, når han ikke tar det seriøst nok til å gjøre en skikkelig innsats?

In the end så er det ikke bare din egen tid du kaster bort ved å la det flyte ut, men også hans.

Samtidig er det viktig å huske på at man lærer av alle erfaringer, og at det bare gjør deg enda sikrere på hva det er du verdsetter mest og ser etter i en partner. Selv lever jeg etter regelen om å aldri angre på noe, bare lære av det, og ikke gjøre de samme feilene igjen. Ikke gruble for mye over det som har vært, men heller fokusere på det som ligger rundt neste sving.

Jeg tror ikke jeg klarer å beskrive hvor lykkelig jeg er i forholdet mitt akkurat nå. Jeg har aldri blitt behandlet så fantastisk før, og det er så deilig at vi er så komfortable med hverandre og kan snakke om absolutt alt. Man må nesten oppleve det selv for å skjønne det.

Jeg er rett og slett 110 % sikker på hvor jeg har kjæresten min. Han er så flink til å gi meg bekreftelse på eget initiativ, og det føles så godt. Alle fortjener en sånn mann! Jeg må ha skutt gullfuglen, for den kjemien vi har sammen har jeg aldri opplevd før. Og hvis noen hadde fortalt meg dette for et halvt år siden ville jeg garantert ikke trodd på dem.

Men sånn er livet, dere. Alt er tilfeldigheter, og ved å bli værende i noe som du innerst inne vet ikke kommer til å vare - så går du kanskje glipp av noe helt fantastisk. Dette skriver jeg bare rett fra hjertet, fordi jeg skulle ønske jeg hadde lest dette innlegget selv for ett år siden.

Men jeg må også understreke at jeg IKKE har blitt behandlet dårlig, på noen som helst måte. Men alle passer rett og slett ikke sammen, og det er ikke alltid så lett å se før etter man tar av seg forelskelsesbrillene.

Og der fant jeg nettopp på et nytt ord, hehe...

ph_spilled milk mag

Dette innlegget er basert på både mine egne og venner sine erfaringer.

♥ Masse kjærlighet til dere ♥

132 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Ida Elise
Tårene triller nå som jeg har lest innlegget ditt. Dette traff meg rett i hjertet. Jeg har slitt med kjærlighetssorg i over ett år, og alt virker bare håpløst. Men kanskje var det en grunn for at det ble slutt. Takk for at du i alle fall ga meg håpet til å åpne øyene igjen. Det er så alt for lett å glemme alt du nå skrev. Så glad på dine vegne for din nye kjærlighet <3
TUSEN TAKK!
Tusen takk, du er så bra! Du lærer meg så mye <3 Ha en flott dag :D
Elisabeth
Du er så god, Annette!! <3
Anonym
Det er virkelig sant det du sier. Men virkelig ikke lett når man er midt oppe i det. Har selv endelig kommet meg ut og vekk fra et 6 års langt forhold som var dødfødt fra dag èn! Var flere vonde dager med kvalme,magevondt pga bekymringer, usikkerhet og vonde tanker, og tårer, enn det var fine. Det endte opp med at jeg ble syk til slutt. En periode kastet jeg opp alt jeg spiste og raste ned i vekt, noen år senere sa kroppen stopp og jeg ble veldig veldig syk. Håper jeg en dag skyter gullfuglen også :) Er så utrolig glad på dine vegne at du har funnet en som behandler deg så fantastisk og som du føler deg så bra med :) :) Ingenting er bedre enn det, og jeg ønsker dere virkelig ALL verdens lykke! :) :) :) :) :)
Anette
Tusen takk forr et kempefint innlegg som jeg skule ønske jeg hadde lest i det halvåret jeg dro ut tiden med eksen, forelskrlsesbrillene gjør deg virkelig blind ja. Heldigvis kom jeg meg ut til slutt og møtte etter noen måneder min fantastiske kjæreste som passer rett inn i din beskrivelse av hvordan en kjæreste burde være, jeg har aldri følt meg så komfortabel og så 100% meg selv med noen før og etter nesten 3 år fortsette vi å tulle og tøyse og flørte :-) Også må jeg bare avslutte med at jeg digger bloggen din og er veldig glad på dine vegne for at du har møtt en gutt som gjør deg så glad som Morten gjør!
A
dette innlegget betydde også veldig mye for meg! kommer ikke over eksen min, du har absolutt rett i alt du sier i dette innlegget! men hva skal man gjøre med følelsen som fortsatt sier at han er den rette? veldig godt å høre annette at du har det bra! skulle ønske jeg også såg ting slik som du også gjorde! bevisst eller ubevisst føler jeg ennå at jeg vil ha min eks tilbake jeg var sammen i nesten 5år.kanskje fordi grunnen jeg fikk fra han ikke ga meg noe mening eller en god nok grunn til hvorfor det ble som det ble! men jeg er kjempe glad på dine vegne ^^
amalie
Når jeg leser gjennom disse kriteriene gjenkjenner jeg meg faktisk. Jeg blir behandlet så fantastisk, vi har det virkelig alltid morsomt, selv etter ett og et halvt år sammen. Men vi er kun 17 år. Uansett om følelsene er såpass sikre, og jeg ikke ønsker noe annet nå, er dette med fremtiden noe jeg anser meg selv for ung til å tenke over. Som du sier er ingen mann perfekt, og alle har negative egenskaper. Men hans positive overstråler i en stor, stor grad. Jeg er så lykkelig i hans armer. Hver gang vi snakker sammen forsikrer han seg at alt er bra og hvordan min dag har vært for meg. Ikke noe overdrevent, men bare fordi han sier han trenger å vite. Det er kjærligheten jeg aldri har opplevd. En gutt som faktisk VIL høre om alt. Lekser, bitching, familie klaging og mine humørsvingninger. Men mange av dine lesere er ikke engang ferdig med videregående. Så uansett hva jeg føler for han, hvordan han får meg til føle. Viktig og pen. Og uansett hva vi er nå, ser jeg meg selv for ung til Å MÅTTE si at dette er mannen jeg vil være sammen med. For alltid. Jeg ønsker å gå gjennom nå-tiden med han, og om vi er like passelige sammen etter vidregående må jeg innrømme jeg er usikker på. Dette er vel mest fordi jeg er en tenker, og det sårer han mye. Men vi har ikke mange fremtidige tanker til felles. Dermed vil vi ikke ende i samme retning eller noe nok til å være tilgjengelige. Nå viser du hvor fint det kan være, når du har tid til masse annet så fort han er tilbake, for å se deg. At alt kan gå. Jeg ønsker faktisk bare ikke å måtte ta den regelen. Kjærlighet er "å ikke kunne forestille fremtiden uten han." Jeg tror på kjærlighet, men jeg vet ikke om jeg tror på at det bare er èn. Det er trist, for jeg kan jo såvidt tenke meg en fremtid uten nå. Men sålenge vi har det bra nå, syns jeg ikke det viktigste er at det skal vare til giftemål og evigheten. Som om du og Roger er noe å angre på... Du må ha mange bra minner, mange bra opplevelser og lærdom. Jeg ser på det som livet. Kjærlighetens mange sider. LOVE is not to people looking at eachother LOVE is to people looking in the same direction Ikke at du sier noe galt. Men her vil jeg si at jeg er litt usikker på om man må være bestemt på èn person for å være forelsket og lykkelig nok
Rebecca
Flott skrevet Annette! En av venninnene mine ble nettopp dumpet av kjæresten sin. Som du skriver om over, har heller ikke det forholdet vært helt rosenrødt, og jeg prøver å si at selvom det er mange relasjoner som brytes, og det føles rart å stå "alene" etter et forhold på 3,5 år, så er jeg bombesikker på at det venter en helt fantastisk gutt der ute for henne når hun er klar! Skal definitivt sende henne linken til dette innlegget!
em
Du er så fantastisk! Og jeg blir så glad av å lese det du føler, for det er AKKURAT slik jeg også føler det med min kjæreste! Og ikke minst - alt skjer ved en tilfeldighet! Vi har vært sammen i snart 2 år, men i et avstandsforhold (litt sånn som dere, bare at vi ikke ser hverandre like ofte). Kommunikasjon er virkelig nøkkelen! Er jeg eller han irritert eller sur for noe, sier vi det med en gang, snakker om det, sier unnskyld også GLEMT! Og så skjer det selvføgelig ikke igjen :) Jeg unner alle å ha det slik som meg og deg, og forhåpentligvis flere!
Mira
For et nydelig innlegg å gi leserne dine <3
Ingrid E
Tusen takk for et viktig innlegg!
Hanne
Takk for et fantasisk innlegg. Det kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt <3
Maren S.D
For en liten tid tilbake gjorde jeg det slutt med kjæresten min, etter nesten tre år sammen med han. Det var så forferdelig den siste tiden at jeg skalv med tanken på at han skulle se på meg, snakke til meg, ta på meg. Jeg er så glad jeg tok det siste skrittet og gikk fra han, for jeg tror ikke jeg hadde orket å gå rundt med den følelsen så veldig mye lengre. Jeg er fremdeles altfor sår. Jeg gleder meg til den dagen det er min tur til å ha det bra. For som du sier, jeg vet jeg fortjener bedre <3
Ragnhild
Jeg leste en quote her om dagen "sometimes, you have to forget what you feel and remember what you deserve". Denne har virkelig satt seg hos meg. Jeg har aldri tenkt på dette før jeg leste den, men det som står er jo helt sant. Flott innlegg :-) Ha en fin lørdag.
Anonym
Dette innlegget traff meg veldig, da jeg nå er oppe i en vanskelig og trist situasjon. Jeg er i ferd med å avlyse drømmebryllupet som nærmer seg veldig!! Jeg har iskalde føtter!! De tre første punktene med spørsmål man skal stille seg selv, er faktisk til stede i mitt forhold. Likevel har jeg en vedig dårlig magefølelse om at det skal være meg og min kjære forlovede resten av livet. Vi har vært sammen i 8 år (siden vi var 16 og 17) og er blitt utrolig avhengig av hverandre, vi har det fint sammen og krangler svært sjelden. Vi lever materielt godt, og det føles trygt og fornuftig at vi skal være sammen. Vi stoler på hverandre! Han er en nydelig og snill gutt som sier han elsker meg og jeg vet at jeg er glad i han. Jeg har så mye som jeg verdsetter, likevel føles det ikke riktig å gifte seg! Kanskje jeg trenger at noen banker litt vett inn i hodet mitt! Jeg har planlagt brylluppet og gledet meg til den store dagen! Nå føles alt bare som et eneste stort kaos. Jeg føler vi har vokst fra hverandre den siste tiden, og ikke utfordrer hverandre i hverdagen. Vi kommuniserere også dårlig (altså, enveiskommunikasjon fra min side. jeg får lite ut av samtalene). Jeg føler vi er bestevenner og ikke kjærester! De riktige følelsene for han, slik de var før, er ikke der lenger. Jeg vet at jeg ikke skal være nyforelsket med sommerfugler i magen etter så mange år. Men burde jeg ikke i stedet føle en dyp kjærlighet, siden vi skal gifte oss? Jeg savner han heller ikke når han er borte på jobb i to eller flere uker, men det er kjekt å få han hjem igjen. Jeg kan heller ikke si at jeg elsker han! Jeg er livredd for å bryte ut og at det skal være et galt valg jeg vil angre resten av livet. Samtidig er jeg redd jeg bare utsetter et brudd om jeg lar det gå lenger. Kanskje jeg bare er veldig forvirret? Jeg tror egentlig ikke at jeg noen gang vil finne en så flott gutt igjen! Vi har mange felles venner, svigerfailier vi er glade i, ja vi deler rett og slett veldig mye etter mange år sammen! Vet ikke hvorfor jeg skriver dette, men føles godt for å få ut litt frustrasjon. Trodde aldri jeg skulle bli en jente som faktisk avyser et bryllup! Jeg har det mange vil kalle en perfekt kjæreste og et perfekt forhold, likevel er det noe som ikke stemmer! Jeg er forvirret!!! Søker jeg noe perfekt som ikke eksisterer?
Christina
Så hyggelig at du er forelsket:) Men du skrev jo flere slike innlegg om ditt tidligere Forhold.. At du var så innmari forelsket og fornøyd osv...??
Aleo.Sophie
Wow...this helped alot annette!thank u !i hope u always stay happy,wish u both only the very best! Have a great day!
Mathilde
Jeg har aldri vært ordentlig forelsket.. Lurer på når det blir "min tur" :-) Du er så flink til og skrive slike innlegg!
Marte
Kjempefint og viktig innlegg! Du er fin og inspirerende Annette, og fortjener det beste - akkurat som du selv skriver her. Innlegget er ikke egentlig "relevant" i mitt liv akkurat nå, jeg har ikke kjæreste, jeg er ikke forelsket og er bare lykkelig med meg selv, men jeg kommer garantert til å trenge å lese dette en annen gang, for jeg skal sikkert gjennom flere erfaringer med trøblete kjærlighet i framtiden. :) Lagrer det! :)
Oda Karoline
TAKK
anonym
jeg har det slik nå.. forferdelig. vi har kranglert i strekk to uker nå og har som regel bare 2 dagers pause hvor ting er bra... er sliten. vi kaller hverandre stygge ting som fører til skriking og grining... jeg orker ikke mer. men jeg klarer ikke gjøre noe med det :( kjæresten min sier heletiden at det kommer til å gå over og at han har tro på forholdet. Det gjør det vanskeligere.....
:)
Haha :) du er så søt! Godt å høre at du er lykkelig. Alle fortjener å føle det sånn! <3
Ingrid
åå, dette innlegget trengte jeg mye akkurat nå. Men så er det jo ting som er bra også. Vanskelig når begge parter ikke går like hardt inn for det, og som du sier...hva er vitsen med nye sjanser igjen og igjen, hvis han ikke tar de sjansene han har fått på horhånd alvorlig. Dette fikk meg til å tenke. Liker disse innleggene dine Annette! :-)
Nina
Vakkert skrevet! Jeg gleder meg til jeg en dag opplever slik kjærlighet, forhåpentligvis. :)
Monica
Du skrive råbra Annette! Eg synest det er så kjekt når du faktisk skrive ting du har på hjarta, eller meina, nettsom innlegget om ideal, skjønnhet og slankepress. Rett og slett fordi du sette så godt ord på ting, og du får fram poenget på ein sakleg måte. Utan å støyte nokon.
isabelle
du aner ikke hvor mye jeg følte meg igjen der. jeg var i et forhold med min førstekjærlighet i 3år og 6mnd, jeg trodde alle forhold var et slikt som jeg var i, men der tok jeg jo ganske så feil. det var utroskap, fysisk/verbalt mishandling, respektløshet/hensynsløshet, you name it. alt som kunne gå galt gikk galt. jeg brant meg utrolig mye og jeg ble utrolig bitter. jeg gikk rundt med forelskelsesbrillene, jeg vet ikke engang om jeg var forelska eller bare redd for å være alene og alt du skrev så vakkert. han nekta meg å gjøre det slutt hver gang jeg så sårt prøvde(det var ikke det letteste å ta motet til, så jeg ga etter), det var ikke før etter de årene og månedene han virkelig innså hva det gjorde med oss og ikke minst han selv. det var krig hele tiden, men vi hadde noen oppturer vi tviholdt på. etter bruddet gikk jeg vidre med både en lettende og sårende følelse, men gud! den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! jeg møtte min rette som jeg nå er forlovet med, han er alt for meg og han utfyller alt, han tok seg tid og tålmodighet til å ikke bare hjelpe meg gjennom den tunge tiden men også vente til jeg kom meg opp så jeg kunne elske noen igjen. Gud som jeg elsker han for alt han er, og jeg har aldri følt meg mer som en dronning(som han sier "alle kvinner fortjener å bli behandlet som en dronning av sin mann"). jeg kan nå leve det livet jeg aldri trodde var mulig <3 elsket innlegget ditt! ;)
Maja
Det er sant det du sier med tilfeldigheter og at forskjellige ting plutselig kan dukke opp! Jeg går og venter på den dagen jeg møter min rette. Har vært singel et halvt år nå, utifra et to år gammelt forhold og sliter fortsatt med å komme meg "ordentlig" over han. Men jeg tror det er viktig å gå litt inn i seg selv og tenke tilbake på forholdet på hvordan det faktisk var. Den siste perioden før det endte var det mye krangler og jeg fikk se sider han ikke hadde vist meg før. Ikke generelle sider ved han, men at ting begynte å dabbe av. Når man begynner å sammenligne sitt eget forhold med andres forhold, så er ikke ting slik det burde være. Man hører og ser forhold som ser så perfekte ut og hvorfor kan man ikke få det slik selv? For det kan man! Jeg vet at eksen min ikke er den perfekte kjæreste for meg, selvom jeg fortsatt savner han. Dette pga minnene og spesielt minnene om da forholdet var bra. Prosessen er lang, men når man først møter den rette, innser man at du også kan få den perfekte kjæreste, det gjelder bare å være tålmodig. Det gleder hjertet mitt når jeg hører hvor bra du har det med Morten! Du får meg til å innse at man kan få det så mye bedre!Og dette får meg også fryktelig til å lure på hvordan dere møttes! Hadde vært morsomt å høre:) God helg til deg!
LisaLDN
Blir alltid so glad når du skriver litt dypere innlegg, setter virkelig pris på det! Kan du fortelle oss korleis du møtte kjæresten? :)
Benedikte
Elsker når du skriver slike innlegg, du skriver de så bra! Du fortjener å være lykkelig og forelsket. Selv om jeg aldri har hvert sånn ordentlig forelsket i noen, men har forhåpentligvis mange år igjen å leve, håper jeg en dag får det så bra som deg!
benedicte
Åh, utrolig glad på dine vegne! :-) Har det akkurat sånn selv, har vært sammen med kjæresten min i 1 år nå,og har det helt fantastisk! :D Han er min bestevenn, og vi snakker om alt, og ikke minst elsker han meg, og viser meg det hver eneste dag.
elise
den traff rett i hjertet Annette! fantastisk skrevet, litt for bra egentlig. når det får deg til å tenke!
Marit
Kjente meg godt igjen i det du skriver her! er ofte gjengangere når man prater med venninner. Og jeg er veldig enig i det du sier om at selv om man skal ta imot råd så er det viktigst å lytte til seg selv til slutt. Fint innlegg!
lise
Åh jeg liker disse innleggene! Enig i alt det du skriver! Kjærlighet er det aller viktigste i livet, og man må ikke nøye seg med noe som ikke er veldig bra. Man blir bare nedbrutt av dårlige forhold. PS. Du må begynne å bruke celinevesken din mer, den er jo såå fin! :D Jeg er i alle fall supermisunnelig!
susanne
Kjenner meg SÅ godt igjen i det du skriver! På denne tiden i fjor hadde jeg det absolutt ikke bra i det forholdet jeg var i. Vi hadde vært sammen i tre år, men siden sommeren hadde forholdet hanglet veldig. Men likvel gjorde jeg det ikke slutt, rett og slett fordi jeg ikke likte tanken på å være alene. Etter mye om og men tok jeg til slutt et valg om å dumpe han, og jeg har ikke angret et sekund! Noen ny kjæreste har jeg ikke funnet meg, men jeg har likevel aldri hatt det så bra som nå :-) Takk for at du skriver slike innlegg, Annette! Du virker som en fantastisk jente, og jeg unner deg alt godt. Klem
Helene
Dette innlegget traff meg virkelig på rett tidspunkt! Jeg har vært sammen med kjøresten min i over 5 år nå, men følelsene er ikke lenger som de var.. Lurer på om jeg skal slå opp, men samtidg er jeg redd for å være alene! Vet det hadde vært til det beste for begge i lengden å slå opp, men det er ikke så veldig lett for jeg er jo veldig glad i ham også da..
Helene
Her må jeg bare kommentere, jeg føler det veldig likt som deg, med unntak av at jeg ikke er i ferd med å gifte meg. Vi har vært sammen i 5 år nå, og jeg kjenner de samme "bestevenn-følelsene" som du beskriver. Det er veldig vanskelig å vite hva man skal gjøre i et slikt tilfelle, fordi hva er egentlig et perfekt forhold? Blir alle forhold slik over tid? Jeg vet ikke.. Men samtidig tenker jeg at det må da finnes par som har vært sammen lenge, som alikevell har NOE av den forelskede følelsen enda? eller?
Ida O
Jeg vet så inderlig godt hva du snakker om.. Jeg var i et forhold i 6 år, men i to av årene var alt bare dritt og jeg var usikker.. Det var to år jeg kunne spart meg for, virkelig, men det nytter ikke å sitte å tenke det etterpå. Jeg gleder meg heller over hva fremtiden bringer :)
Marte
Fantastisk innlegg! Traff meg midt i! Den kjærsten jeg har nå er helt perfekt i mine øyne og vi passer så godt sammen :D
Vaira
Herregud, jeg bare elsker disse innleggene <3 liker at du åpner deg :) nydelig du er:)
Annie
Jeg er like heldig som deg. Jeg har den mest fantastiske kjæresten noensinne. Det er en gutt jeg aldri i verden hadde trodd jeg skulle ende opp med. Har kjent ham lenge, vært halvveis i samme gjeng, sett på han og tenkt: "Gud, han er kjekk, men personligheten..." Jeg tok feil. Jeg tok så utrolig feil. Når jeg våkner og han legger seg inntil meg, føler jeg ikke at jeg trenger noe annet i hele verden. Han er utrolig god på å gi bekreftelser uten at jeg har sagt noen ting først. Jeg ser rundt meg, og ser på alle ungdomsforholdene som er preget av krangling og drama, og skjønner ikke hvordan de havner der. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan finne seg i å bli behandlet så respektløst som noen blir, jeg skjønner ikke hvordan de holder ut å være i et forhold der det finnes ting som er flaut å snakke om. Jeg har aldri noensinne tenkt at det er noe jeg ikke kan snakke med kjæresten min om. Er det noe hyggelig som skjer i livet mitt, forteller jeg ham det. Er det problemer og ting jeg ikke synes er greit, forteller jeg det. Vi kommuniserer så godt sammen, og får ting ut av verden før det utviklet seg til noe stort. Per dags dato ser jeg ikke for meg en hverdag uten ham. Det er fryktelig skummelt for meg som aldri har vært sammen med noen i hele mitt liv, men gud så bra han gjør ALT, selv de aller minste ting.
e
!!!! jeg har det akkurat slik du forklarer her, det er så vanskeliiig
Mari
åh. dette traff meg rett i hjertet. tusen takk, annette. jeg er så glad du har det bra nå <3
Tina
utrolig bra innlegg :)
c
Kjenner meg så igjen i dette! jeg gikk rundt og vurderte å slå opp med eksen min i to måneder, og nå som jeg endelig har klart det,er jeg så mye lykkeligere. Syns det er trist med jenter som bare er i et forhold fordi de er så redde for å bli ensomme..
bea
Bra skrevet!! :-) om du kan skrive litt om den nye kjæresten din.. bare sånne kleine fakta.. hvorfra (sånn ca), yrke/studier, høyde, hva dere har til felles osv.. Trenge selvsagt ikke være nøyaktig å detaljert. Er litt nysgjerrig på hvem denne drømmemannen er .. :D
Anette
Uff det hørtes ikke ut som noen god situasjon, tenk deg godt om før du gjennomfører bryllupet og ikke la felles venner eller koselig svigerfamilie styre valget, dersom du bryter ut av det vil du nok finne en koselig svigerfamilie igjen. Og ikke la andres forventninger styre livet ditt, husk at det er du som skal leve det og være lykkelig! :-) Og lykke til med valget, må være utrolig tøft å gå igjennom...
Anonym
for et vakkert menneske du er! så god tvers igjennom :) du skiller deg virkelig ut i blogg-norge, ingen kan måle seg med denne bloggen!
Anonym
Likte innlegget! Men kan man bruke det du skrev i forholdt til det å holde på også? =)

Sider

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Folk som liker

  • Blogglistenhits