Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Dyrker poteter i ansiktet

I dag skulle jeg egentlig på fotoshoot! Men den var heldigvis mulig å utsette, for jeg ser ikke UT. I løpet av det siste døgnet har området rundt øynene (spesielt det høyre) hovnet opp, så det ser ut som om jeg har to gigantiske, deformerte poteter i ansiktet. Ok. Det høres kanskje litt verre ut enn det faktisk er. Men det er ganske ille! Og så klør og svir det noe fryktelig...

Så nå drar jeg til legen og ser om jeg kan få noe for det. Skal i alle fall ikke ut på noe sprell i kveld, det er sikkert!

44 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

karoline
Åh nei, stakkar...! Uansett er du slående vakker, det er jeg sikker på - potet eller ei. Tror ikke jeg vet om noen som er like pen som du og i tillegg virker du som en nydelig jente på innsiden :) Ps; Håper du kan svare meg på dette; hvor lenge må man vente med å trene/dusje/få vann på vippeextensions etter man har satt de på? Setter stor pris på svar.
Andrea
Håper du får noe for det, og god bedring!
Silje
ja, det er vel full krise nå! iiiik, litt ringer under øynene.
Elise
Håper de finner ut av det, og god bedring! Godt det gikk an å utsette fotoshooten :-) Har ikke hatt en god start på lørdagen selv, mildt sagt, hehe, så vi får håpe den blir bedre for oss begge :-) Klem!
Marita
Det samme skjedde med meg når jeg hadde brukt MD formulations cleanser til å vaske vekk øyensminken. Våknet med øyne jeg nesten ikke kunne åpne en gang, så mye hadde de hovnet opp :S Har du brukt noe sterkt på øynene kanskje? Håper det går fort over :)
Trine T
Huff, så kjedelig! Håper du får noe for det, eller at det bare forsvinner av seg selv. Ha en fin dag uansett :)
prettydinosaur
Offda! Hørtes ikke noe godt ut! Håper det ordner seg, og god bedring! :)
pernille
Off, det har hendt meg før også, og det er noe av det verste!! Håper du får noe for det og at det går bort fortfort!
Linn Kathrin
Huff:/ Veit kordan du har det! Eg merka kløe og hevelse rundt ene øyet igårkveld, og når eg våkna idag var begge øynene hovne, ser ut som en forbanna skilpadde:( Ikkje sjans for at eg bevega meg ut før det bedra seg! Ana ikkje korfor det skjer (har skjedd før iløpet av høsten), men det har en tendens til å skje i perioda med mykje stress og forkjølelse (stressa vannvittig igår f.eks)...har allergivennlig sminke, og tar allergimedisin generelt. Muligens e det en av kroppens måta å sei ifra på, ka veit vel eg.. Men eg bør gjøre som du, sjekke med legen! (synd eg e har legeskrekk, haha) Lykke til idag da, håpe det går over for begge så fort som mulig!;)
Silje Kristine
Hvis det kommer noe puss, verk også så kan det være bakteriell øyebetennelse. Da får du en antibiotika-salve, og da er det mye bedre på dagen:) Bare pass på at dersom det er øyebetennelse, så må du kaste all øyensminke. Hvis ikke kommer du til å få tilbake betennelsen med en gang du bruker sminken igjen. Svært smittsomt:(
I
Hvilke app bruker du når du legger til elementer på mobilbildene dine? :)
Rebecca
Huff da, håper du blir bedre snart :) Har et spørsmål til deg, har du prøvd noe fra hudpleieserien REN? :))
Annette
Takk :) 1 dag med vann og 2 med damp!
Annette
Så sur du var da! Handler mer om at øyelokkene svulmer opp til dobbel størrelse.
Annette
Jeg bruker som regel appen Camera+ :)
Annette
Ja, er veldig fornøyd med dem! Skal lage innlegg om det i morgen faktisk :)
karoline
takk! Vil det si 24 timer?
Elisabeth
Når jeg hadde kyssesyken så hovnet jeg opp veldig rundt øynene og spesielt øyelokkene svulmet opp. Dette var veldig uvanlig, for man hovner som regel opp i lymfene i halsen, derfor gikk det lang tid og mange innleggelser på sykehus med 40 i feber før de endelig fant ut at det var kyssesyken. Men dt hverken svidde elle klødde i øynene da, bare veldig hoven og øm. Får håpe det ikke er det du har fått <3 god bedring!! :-)
Hanne
Dette skjedde med meg da jeg tok solarium i ett litt eldre solarium! Har alltid tatt solarium og har de samme fargene som deg, så ble veldig sjokkert da dette skjedde. Hevelsen gikk ned etter en uke på allergitabletter. Vet jo ikke om dette kan være tilfelle med deg, men tenkte å skrive det i alle fall. Håper hvertfall de finner ut av det! Du får ha en fin helg :) Digger bloggen din!
Cupcakes og cha...
Huff da! Det hørtes jo ekkelt og skummelt ut. Håper det ikke er noe alvorlig og at det blir borte om kort tid. Hvis det er noen trøst er jeg i ferd med å få en gigantisk, stor og underjordisk kvise på haka.. Kan ikke huske sist jeg fikk kvise liksom!
Maiken
Uff, det hørtes ikke bra ut. Håper det ordner seg fort, sik at det pene ansiktet ditt kommer tilbake på bloggen :-) fortsatt god lørdag! :-)
Stine Tokle
Håper det går bra hos legen og at du får noe for det!:) Synes forresten du er kjempeflink til å sette sammen antrekk, og jeg får stor inspirasjon fra deg på motefroten! Lurte på om du kunne gjort slik du pleier å gjøre, hvor du tar et plagg og viser forskjellige kombinasjoner? Om du vil gjøre det, kunne du brukt knestrømper? Hører at det kommer til å bli veldig populært fremover, men synes det er litt vanskelig å kombinere. Så hadde blitt kjempeglad om du kunne laget et innlegg om det :D Digger deg og bloggen din btw!
Rebecca
Å, spennende! Gleder meg til å lese innlegget, så får jeg kjøpe inn på mandag! :) God lørdagskveld til deg <3
June Sundet
God bedring! Kanskje en allergisk reaksjon? Jeg brukte å hovne opp og få store hovne klumper over og under øynene for pollenallergi, men heldigvis har noen oppfunnet en vaksine mot pollenallergi så leg slipper dette stresset noe mer!
Camilla
Så gjennom en del av antrekkene dine, du har så utrolig fin stil, så mye inspirasjon, noe jeg virkelig trengte;)
karoline
Eh... Det vil vel si 24 timer med vann og 48 med damp. En dag er 24 timer, to er 48. M.a.o jeg hadde dårlig tid og spurte dumt da jeg leste for fort, men du kan jo drite i den nedlatende tonen, takk!
K
Høres ut som en allergisk reaksjon. Håper du finner ut av hva som forårsaket det. God bedring!
IDCT
Huff ! Hørtes ikke bra ut. God bedring søta (:
Lizbeth Osnes -...
Huffda, er nok bare en vanlig øyekatarr tenker jeg :) Får håpe det går raskt over :) Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com
Tanja Veronica
Kanskje det kan være noe du har spist ? ;s Høres veldig rart ut. Håper du finner fort ut av det, og god bedring :))
Katrine
Huff, så utrolig kjedelig! Håper alt blir bedre og god bedring, Anette!
astudentway
Uff, det er så kjedelig når slike ting skjer. Og så timingen av det. God bedring søte deg! <3 astudentway.com
Therese
Det vil selvfølgelig si 48 timer.. En dag er 24 timer, to dager er 48 om du ikke visste det....
Gwen
Such a great blog!
Liv J
Hej Anette :-) Jeg er en fast læser fra Danmark. Elsker din blog! Jeg vil bare gerne spørge om hvilken farve dit hår er? Hvad du farver det med, og hvor dine extensions er fra? Synes nemlig din hårfarge er SÅ smuk! Knus <3
Odette
Off, eg har opplevd det same eit par gongar. Første gong skjedde under ei flyreise, følte meg forferdeleg. Eg hadde jo ikkje moglegheit til å gøyme meg:( Det såg ut som om eg skulle prøvespele for ei rolle som minbari i Babylon 5. Greit nok, eg diggar serien, men eg føretrekk å sjå ut som eit menneske. Du får kjøre på med antihistamin dersom det er ein allergisk reaksjon. Kan det t.d. vere ein sein reaksjon på vippeforlengingane?
Ingrid
vet du tilfeldigvis om de har noe tilsvarende for samsung-tlf?;) bildene blir så fine når du bruker den appen. god bedring forresten! Forhåpentligvis kommer du deg fort:)
Annette
Hei! Jeg bruker extensions fra Peaks Hair, og bruker ikke vanlig hårfarge, men glansvask (nr 7). Og så har jeg noen tynne, blonde striper :) Tusen takk, forresten! Klem!
Luna Anette
Herregud, det er nøyaktig det jeg våknet med i dag! Hva var feilen hos deg? Jeg vil ikke gå sånn, er så vondt og fælt. <strong> Svar: vippeextensions som var problemet her! nå er det heldigvis ordnet opp i.</strong>

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits