Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Endelig helg

Never Naked - Detachable Hood Coat - Ice Knit - Beverly Skirt Jeffrey Campbell: sko, Celine: veske I dag er første gang, på så lenge jeg kan huske, at jeg har kommet inn døren her hjemme uten å kaste meg rett foran mac-en. Ikke har jeg stresset med noe som helst, så jeg tror det hjalp litt å lufte tankene mine i går og få respons fra dere. Det varmer virkelig... Jeg føler meg så heldig som har så mange til å oppmuntre meg, komme med råd og generelt bare unner meg å ha det godt. Har lyst til å kjøre en runde Confession Time i helgen, hva sier dere til det? Dere som husker hva det er da, det er jo tross alt evigheter siden forrige runde.. Så jeg setter i gang en CT (hehe..) på søndag kveld om dere ønsker det! Synes det er så hyggelig å bli littegranne kjent med dere som titter innom. I kveld har vi spist krabbeklør og sett The Dark Knight, inntullet i dynen foran varmeovnen. Det er kun noen dager siden jeg så den første Batman-filmen, var på forhånd vanvittig skeptisk - men jeg elsket den! Så nå gleder jeg meg til å se den nyeste som går (har gått?) på kino. Jeg vet ikke om jeg er den siste til å se disse filmene, men om du ikke allerede har gjort det - så har du mye å glede deg til! Bare litt veeel lange scener med bilkjøring og slossing innimellom. Men historien er så bra! Jeg har forresten startet en facebook-konkurranse der du kan vinne mitt absolutte favorittarmbånd fra nettbutikken. Klikk her for å delta :-)

52 Kommentarer
1

Relatert innhold

Kommentarer

Nina-Martine
Ble en skikkelig Batman fan etter å ha sett The Dark Knight, og nå elsker jeg filmene herifra til månen! The Dark Knight Rises tror jeg faktisk fortsatt går på kino i Oslo (den gjorde det forrige uke i hvert fall), så den anbefales på det sterkeste å se på storskjermen!! :D
Kristine Charlotte
Den siste filmen er fantastisk! Satt med gåsehud gjennom store deler av filmen:)
Hanne
Du er så nydelig!! :)
Karoline
Så utrolig fint antrekk! Er så gøy å se hvordan stilen din har forandret seg gjennom årene :-)
Tanja Veronica
Kjempefint antrekk! :) Meldt meg inn i konkurransen, det armebandet er råtøft! Batman filmane syns eg er kjempebra, spesielt den siste. Utrolig nok sovna eg ikke under kinoen, og DA er den verdt å se, hehe :D
Ina
Jeg syns du er så flink til å blogge! Masse fine bilder og godt innhold i teksten, slik at jeg faktisk gidder å lese det! Stå på videre, jeg er innom hver dag og ser^^ God helg:D
Aza
Hei :) Hvor mye kostet den Celine veska di? Ser kjempelekker ut :)
Anne
Vet du hva Anette? Jeg syntes du er absolutt den beste bloggeren i hele Norge, når du sier du ønsker å bli kjent med leserne dine virker det som at du virkelig mener det, og ikke sier det fordi du føler du er "nødt" til det. Sånn som du stiller opp i offentlige arrangementer, svarer på spørsmål og tar deg tid til og enkelt som ønsker å komme litt mer inn på deg er beundringsverdig!! Jeg vet med meg selv at jeg ikke hadde ønsket det.. Du er et gjennomtenkt godt menneske du :) Ha en finfin helg, og kos deg masse :) klem!
Annette
Tusen takk Anne, det var utrolig hyggelig å høre! Stoor klem tilbake og god helg til deg :-*
Annette
Hei! Jeg husker helt ærlig ikke nøyaktig, men kjøpte den på Eger :) Takk!
TH
Ny runde med CT har jeg savnet, så et stort ja fra meg :) Du ser fantastisk vakker ut, som allitd :)
Chandra
Yay! Vennligst gjør en annen bekjennelse Tid innlegg ... Jeg hadde så det i forrige innlegg, og hadde alltid ønsket å gjøre en, men da du aldri lagt ut en gang igjen :) Forresten, hvor har du fått din kjede?Håper du føler deg litt bedre i dag. hugs :)
MaritBE
Så utrolig nydelig antrekk! PERFEKT.
Johanne
Okei, nå bare må jeg.. Fy SØREN og du ser bra ut!! Er det mulig, jeg har fulgt bloggen din i snart to år, og jeg har ennå ikke sett noe som i nærheten av et stygt bilde av deg! Du er uten tvil den peneste, morsomste og beste bloggeren og du fortjener så mye skryt for den innsatsen du legger ned i bloggen. Jeg er blooodfan og ønsker deg en ordentlig fin helg! Stoor klem:)
Merete
så braa! har savnet confession time :) du er virkelig norge's beste blogger, både på grunn av den unike stilen din, den gode, gode personligheten din, og innholdet på bloggen! det høres kanskje litt rart ut, men du er blitt en veldig positiv del av hverdagen min! klem fra meg :)
Lizbeth Osnes -...
Så fint antrekk! :) Håper du får en herlig helg, krabbe er SÅ godt :D ♥ Lizbethosnes.com - Hverdag, mote, spiseforstyrrelser, angst - og alt imellom.
Martine
Superfint! Elsker jakken, skjørtet og vesken!<3<3
yvonne
ELSKER skoene!! Av alle bloggene jeg følger med på liker jeg din best! Masse inspirerende antrekk og bra blogging generelt, håper du du kommer til å fortsette og at du finner tilbake til gleden ved å gjøre det :) Er sikker på at den kommer så fort du får tatt igjen litt søvn og ladet batteriene litt :) Stå på!! Stor klem til deg
Elise
hei! klærene i nettbutikken din er fantasktisk! vurderer veldig sterkt å klikke meg hjem den jakken med en gang, før den forsvinner. men jeg savner vaskebeskrivelse og litt mer omtale av plaggene. er så kjipt å bestille seg noe som ikke tåler vann eller bare må renses, ikke vaskes osv. det hadde vært fint om du fikk med :) du er forresten en fantastisk blogger også!
Vilde
Jeg har lest bloggen din, veldig lenge. Men, av en eller annen grunn har jeg aldri tatt meg tiden til å kommentere. Jeg innser jo at det må være en av de hyggeligste tingene ved å blogge, det å få hyggelige tilbakemeldinger på en jobb man gjør. En jobb jeg vil si at du gjør fantastisk godt. Du er en inspirasjon for så mange, og jeg blir i godt humør av å lese bloggen din. Selvom du forteller at du har en dårlig dag, så tar du deg tiden til å ta fine bilder og forklare for leserene dine hvordan ting er. Det er utrolig tøft gjort. Og bare for å nevne det, blir jeg bare glad av å lese hvor bra du og kjæresten din har det! Jeg kjenner meg igjen i det! De leserene som ikke gleder seg over at en inspirasjonskilde som du er lykkelig over at du har funnet deg mannen i ditt liv, de er rett og slett ikke verdt å ha! Jeg skal begynne å ta meg tiden til å kommentere, for jeg synes du fortjener enda en leser som kommenterer for flink du er :) Ha en fin dag!
Marte
Du er såå flink med nettbutikken, studiene og alt. Ser sånn opp til deg! Kos deg masse med helg. Klem fra meg :)
Amalie
Krabbeklør, aaah! Imårra reise eg heim for første gang etter eg flytta for å studere, og då får eg servert skikkelig heime-"fiska" krabbeklør! NAM :D
Kaja
Du er så nydelig Annette!!! Kommer disse skoene i nettbutikken eller har du fått tak i dem et annet sted?:)
Katrine
For et nydelig antrekk! Det er godt å høre at du slapper av og lufter tankene dine litt! Gjerne kjør en CT! Det er alltid gøy :-D
Trude
Kjempe fin outfit, hvertfall skjørtet!! Er skjørtet utsolgt, så at det var borte fra nettsiden.. får dere det inn igjen? også må jeg spørre om en ting til. Det smykket som er på modellen på bilde med Gazo Tee på NeverNaked.com, hvor er det fra? Det er så sinnsykt fint :) Love T <3
Charlotte
Så misunnelig over hvor vanvittig fine outfitbilder du tar. Ønsker selvsagt jeg var like flink :) C
Susanne
Fiin jakke hvilken strl har du på den?:)
Linn Isabel
Du er så syykt pen! og jeg elsker stilen din :) :) Håper du har hatt en fin helg og får en bra söndag! :D
Annette
Den er onesize!:)
LifeThruMyEyes
Hei! Veldig fin blogg du har.. Hadde vært fint om du kunne ta en titt på min også, jeg er ganske så ny men skal jo selvfølgelig prøve å utvikle dette til noe mer. :-) xx
anette
Har utrolig lyst på det skjørtet! Får dere det inn igjen i nettbutikken??
Karin
Hvilken str. har du på genseren? Du er så inspirerende :-)
Annette
Small :) takk søte!
Annette
Nei dessverre, men vi har noen igjen av det med mønster og det er superfint det også :) klem
Annette
Tusen takk søte deg! Vi får ikke inn akkurat disse, men et par andre kjempekule sneakers (venter om kort tid) :D disse bestilte jeg fra solestruck.. Men vær obs på at det kommer toll osv i tillegg, så det blir fort mye dyrere :/ Klem!
Annette
Hei! Vi får dessverre ikke inn flere av dette :( Smykket du spør om er fra Second Female, og det får vi inn snart! Klem fra meg
Julie
Utrolig fint smykke, hvor er det fra? kan jeg finne/bestille det på nettet ?
Annette
Det er fra nevernaked.com, men utsolgt :/ skal få inn flere, men du kan også bestille det fra ettika :)
Ida-Charleen
Kan du legge ut en link til skoene? Jeg finner de ikke:( klem fra meg
Alicja
I absolutely love burgundy colour this fall and your skirt is just perfect especially with that sweater, so cool:-)please visit my blog to check my latest fall outfit:-) www.kameliaandpearls.blogspot.com
Annette
kjøpte de på solestruck.com :)
Rebecca
Kjempe fin jakke :) hva er materiale? Hvor mange minusgrader kan man bruke den til? :) en til: er kjedet fra Bjørg? Likner på en fra den nye kolleksjonen :) kjempe fint :)
Annette
Hei! Jakken er av 24 % silke, 22 % rayon og 54 % polyester. Den er ganske tynn, så det avhenger av hva du har under :) Smykket er også fra nettbutikken (merket er ettika), men vi er utsolgt for det. Takk! Klemmer

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits