Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Happy weekend

Never Naked: Costa Collar Shirt Bordeaux, Second Female: genser & jakke
Rag & Bone: jeans, Isabel Marant: støvletter, Givenchy: veske, FWSS: lue

I går møtte jeg Therese og Henriette på Laundromat for å spise Oslo's beste pannekaker. Eller finnes det bedre? Det var i alle fall en kjempedeilig, usunn og awesome start på dagen. Etterpå catchet jeg opp med søte Cathrine, som jeg ikke har sett på evigheter! På kvelden spiste jeg middag med Thomas, som jeg heller ikke har sett på flere måneder, og det var så hyggelig.

Denne dagen har gått så urolig fort, jeg har vært produktiv med jobb og latt min indre husmor få boltre seg. Nå er jeg veldig klar for å få kjæresten hjem igjen! Det snør jo i London, noe som alltid innebærer KAOS og innstilte fly (lærer de aldri?), men etter noen timer forsinkelser er han endelig på vei. Håper dere får en fin helg!

21 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Katrine
Høres ut som du har kost deg masse denne dagen da! Nydelig antrekk du hadde også :-)
Monica
Pannekakene såg MAGISKE ut, veit kor eg skal kose meg til helga som kjem! :-) Antrekke var stiligt, som alltid!
Amalie
DØDSKULT! Diggar annerledes outfit-bilder!
Christine Alexandra
Å, herregud! Det så godt ut! Må prøve det ut neste gang jeg er hjemme i Oslo ;) Hahah! Skjønner heller ikke hvorfor ikke London har lært noe ennå når det kommer til snø. I de tre årene jeg har bodd her har ingenting blitt forandret, og det samme skjer hvert år... Briter er snodige :P Ha en fin kveld videre.
Lisa
du er så pen!
Ida
Jeg elsker Laundromat, men jeg skjønner bare ikke hvordan du kan syns du amrikanske pannekakene deres er gode, hehe:) De er jo helt forferdelige! Mamma lager myyye bedre!
kristine
det så supergodt ut! kos deg masse i helgen annette :)
MaritBE
Kjempestilig antrekk ;-) Hørtes ut som en fantastisk dag ;-)
Kim
har dere problemer med nettsiden til butikken? Har ikke kommet ordentlig inn i hele dag.. Den vil ikke lastes ned skikkelig. Fungerer dog på mobil.
Leah
those pancakes look delicious!!
Caroline
Hei. Liker bloggen din godt! Ser du er glad i å reise, da har du kanskje noen bra tips for reiseantrekk? Trur det er fler enn meg som har problemer med å kle seg til en lang flytur. Hadde satt stor pris på svar eller et innlegg!:) Ha en fin helg.
Nora
Jeg blir glad når jeg leser setninger som dette : "Det var i alle fall en kjempedeilig, usunn og awesome start på dagen." Du er et bra forbilde som viser ofte at du ikke er fanatisk rundt mat. Og det er noe jeg tenker mye over når jeg leser blogger. Jeg kan fort bli påvirket, og derfor er jeg ekstra nøye med hva og hvem jeg leser. Du er ei flott og nydelig jente! God helg!!
Annette
Hei! Mine tips er å fly i behagelige sko, ta med ekstra sokker, og kle deg lag på lag! Ta gjerne med skjerf og ekstra genser i tilfelle det blir kaldt. Selv liker jeg å reise i strømpebukse ettersom jeg syns det er komfortabelt :) Så mitt typiske reiseantrekk er: strømpebukse, ankelstøvletter, en lang genser/topp/kjole, skjerf og cardigan/jakke. Jeg hater å føle meg ubekvem på flyet, så det er mitt tips!
Annette
Takk for innspill, skal si det videre til teknikerne. Har ikke opplevd noe problem selv!
J
Jwg synes pannekakene på åpent bakeri i parkveien vis a vis Litteraturhuset er mye bedre. Prøv dem :)
Maria
Hehe, husker når du ikke hadde hørt om FWSS!:-)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits