Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

helmut lang

Helmut Lang Soft Jacket // Den Dama

52 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Helene Mathilde
Det der var nesten kvalm, 3400 kr for en jakke du finner klinka lik på H&M og som ikke ser noe spesiell ut? huff av meg.
Helle
Show off ftw..? =)
Heidi
Hvorfor i all verden legger du igjen 3399,- kroner på noe så.. lite fint?:p
MariaKristine
No waay. You've not just spent 3399 ,- on this jacket?
MariaKristine
I mean - it was awesome, I loved it, but seriosly? That's impressive:D
Idunn
Syk pris for en jakke. Aner du hvor mye klær jeg hadde klart å kjøpe for de pengene der? Syns det blir for idiotisk å betale SÅ mye. Så fantastisk kan ikke jakken være. Da syns jeg shoppinginteressen blir for drøy.
michelle
Fy søren du shopper. Du må ha en deeel med penger vet jeg. hehe, heldig da. Jeg og samboer har spart to mnd for å få råd til gass grill liksom:p
Maria M - Mote ...
betalte du virkelig over 3000 kr for den der? den var fin. men ikke verd så mye
Lisa
Du har så mange fine klær! Denne jakka er bare nydelig, men sinnsykt dyr!!! Hvordan har du råd til å mange kule ting på en gang?
Lisa
Du har så mange fine klær! Denne jakka er bare nydelig, men sinnsykt dyr!!! Hvordan har du råd til så mange kule ting på en gang?
iril
Skjønner virkelig ikke at du har råd til å kjøpe en genser til 3399..
iril
Itillegg til et håndsmykke til 1800kr på en uke..
Blair23
what?? over 3000,- for den!? beklager, men den ser ut som den kunne vært kjøpt på gina. sikkert bra kvalitet da :P jeg hater å kritisere men klarer ikke la være å si at det er en smule usmakelig å poste bilde av prislappen. skal spare deg for resten av det jeg tenker akkurat nå
Line Marie
Dette er det området jeg minst identifiserer meg selv med deg! Jeg hadde aldri klart å slå meg til ro med å bruke så mye penger på et plagg som kunne kostet 3000 mindre, da hadde jeg bare gått og tenkt på hvor mye annet jeg kunne brukt de pengene på. Hehe, her går det i kvantitet fremfor kvalitet, men du har jo allerede prøvd det og det har jo ikke funka så bra for deg, så jeg liker at du forandrer på hvordan du bruker pengene dine! Nå har jeg aldri hørt om Helmut Lang, men jakken var iallfall stilig :)
Tine
Så kul jakke :)
Linda
Misunner virkelig deg som kan kjøpe en genser/jakke til over 3 tusen kr. Syns PERSONLIG ikke den var verdt såå mye da :P men er vel merkene man betaler for.. Aner ikke jeg ;)
FLITTIGLISE
Den var MEGET lekker :) elsker bloggen din! :) :) :)
Anne M.
Har jevnlig vært innom diverse av de såkalte topp-bloggerne i det siste, pga en oppgave jeg skriver. Må si at jeg igjen og igjen lar meg SJOKKERE når det kommer til folks ENORME forbruk på klær og sko og tilbehør. Og nå er jeg selv ingen verken prippen eller gniten dame, og opptatt av å ta meg bra ut er jeg også, så det er sagt. Lurer oppriktig talt på hvordan man kan velge å la klær, mote, trender og utseende være hovedfokus i livet...?
birgitte
vis den på!
Isabella
Den så god ut å ha på seg :)
Lili
Wæææ! Har du kjøpt den jakka? Du må svømme i penger?:)
Siri SD
hva skal du gå med p 17. mai? tips?
Synne Martinussen
fiiiin :)
Sunniva
Kan du fortelle meg hvorfor du gidder bruke SÅÅ mange penger for ett plagg? :P Unnskyld meg, ikke misforstå. Men blir litt feil, syns jeg da. Kan hende du mener noe helt annet ;) Men hadde vært fint om du svarte.. Hehe :) Love ur blog, det skal du ha ^^
ingrid
du har seriøst altfor mye penger :o
maRTHE
syns ikke den var noe fin engang.. hvertfall ikke verdt 3400 kr ;o
Signe
Det blir for drøyt. Unnskyld meg, 3400 for en helt normal jakke!!
charlotte
har ikke du ipad? kan du fortelle litt om den, om du liker den/ikke liker den?
mari
Wow, det var mye penger for en liten grå jakke. Kunne fått en til 3-400 kr på HM eller VeroModa. Denne synes jeg rett og slett ikke var spesielt fin og i hvertfall ikke verdt over 3000 kr.
Aurora
Hei :) Ville bare si at du har en utrolig fin blogg som virker spennende og organisert. Også et spørsmål: Gar du på psykologi på blindern ? Hilsen Aurora
Virre
Du er så flink til å finne vakre plagg! ...denne blir nydelig på litt kjølige sommerkvelder :) Men butikken har jeg ikke hørt om før, hvor ligger den? :)
Marie
Hva skjer med å bruke bloggen til å vise frem hvor mye penger du har?? Latterlig
Ida
Den var fin! Likte fargen skikkelig godt!
mona
håper ikke du brukte så mye penger på den jakken der :O
Anonym
Showoff for å vise at den kostet 3400,-? Som med alt annet du kjøper og viser. Money money money...
Tine
Hvis du virkelig brukte så mye penger på en Gina-genser så slutter jeg å lese bloggen din. Blir kvalm. Håper for din del at det var salg. svar: haha, HVA?
Cecilie
Hehe,nå tør jeg ikke å regne sammen hvor mye du har brukt på den shoppingrunden. Men håper det holder for en stund da:)Kan jeg spørre om du gir noe penger til veldelighet siden du bruker så mye penger på klær:)? Håper det kommer et 17 mai antrekk tips snart;D
Tina
Annette, pliiiis ikke si du kjøpte den .. sånn, helt seriøst !
Ida
mye bedre å bruke penger på noe du synes er ordentlig fint i stedet for å kjøpe haugevis med klær bare fordi det er billig
Maria
Hva er vitsen med å vise prislappen? Det oppfattes som om du prøver å vise at du er rik eller noe. Men du provoserer folk. Har ingenting imot deg og bloggen din, men dette måtte jeg kommentere. Du kan bruke så mye penger du vil på en jakke, men spar oss for skrytingen av hvor mye den kostet! svar: HVER gang jeg legger ut noe nytt jeg har kjøpt får jeg haugevis med kommentarer dersom jeg IKKE nevner prisen. leserne vil alltid vite hva ting koster sånn at de kan vurdere om det er noe de vil gå for selv. ro ned ti hakk
Maiken
Vil først begynne med å si at jeg er fast leser av bloggen din og jeg virkelig digger den. Men en ting jeg har reagert på i det siste er at du klager stadig over at du ikke har lite penger og feks ikke har råd til "ordentlig" mat og at du må spise pasta etc. Skjønner at det handler om prioriteringer for deg, men er det da noe poeng å vise til oss at du har kjøpt en jakke til 3399 kr da? Jeg respekterer og misunner at du har mer penger enn gjennomsnittet og synes det er kult at du kan unne deg slike dyre plagg, men vær så snill å ikke klag mer over lite penger. Det passer deg ikke. Ha en fin helg :-)
Elin
Hahaha! Jeg LER av alle dere misunnelige, smålige, frekke og utrolig lite sjarmerende lesere som må slenge med leppa her! Guuud så barnslige dere er. Dersom dere synes det er SÅ fælt at andre kan kose seg og shoppe så la være å lese! Dette er faktisk en moteblogg, våkne opp!! Hun får jo mas dersom priser og navn ikke blir lagt ut så skjønner godt at hun gjør ting litt enklere for seg selv i første runde. Er liksom ikke mer hokuspokus enn det! Jeg koser meg med bloggen din! Synes det er koselig å lese hvordan du har det og kose meg med å se dine siste kupp. Håper du le av dine smålige lesere og fortsetter det bra arbeidet for oss som digger bloggen din! Klem
Maria
Okei, da forstår jeg. Ikke meningen å kritisere altså. Takk for svar!
iril
Det er det samme om du viser det eller ikke. og det er ikke showoff når halve Norge plager hun hvis hun ikke sier hvor mye den kostet. Bare er rart at du kan få deg selv til å bruke SÅ mye penger på en jakke :p (Les cardigan)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits