Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Kjole til 17. mai

17. mai nærmer seg, og dette blir vel det tredje året der jeg sukker over at jeg ikke har bunad... Tidligere synes jeg det var så stygt, men nå kan jeg ikke tenke meg noe finere å gå med på nasjonaldagen! Har tittet rundt på nettet i noen timer nå, men fine kjoler er utrolig vanskelige å oppdrive...

Endte med at jeg klikket hjem denne fra Allsaints, som jeg allerede har i en annen farge fra før. Men når den er så fin, gjør det jo ingenting! Nå fikk jeg endelig tak i en i riktig størrelse også. Hvorfor er det ingen norske nettbutikker som selger slikt? Er så slitsomt med de ekstrakostnadene som følger med når man bestiller fra utlandet.

Tviler egentlig på at jeg ender opp med denne på 17. mai, da. Så jeg er egentlig like langt...

Tidligere har jeg aldri planlagt antrekket før morgenen den 17.,og heller ikke hatt noen spesielt minnesrike nasjonaldager (var til og med sengeliggende med lungebetennelse det året jeg var russ!), men i ÅR ser feiringen ut til å bli den beste hittil!

Har dere funnet ut hva dere skal gå med? Ikke si bunad. Jeg er så misunnelig :-(

Neste år...

118 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Hedda
Skulle så gjerne hatt på meg bunaden min for den er det vakreste plagget jeg eier, men desverre bor jeg på andre siden av jorden for øyeblikket så den må vente til neste år :)
ingvild
bunad:)
Katrine
Jeg har heller ikke bunad, så er ikke bare deg! Men jeg liker å bruke kjole. Bunad er jo såklart fint på nasjonaldagen, men jeg syns det er litt kult å være den som skiller seg litt ut med kjole også. Syns ikke det er så moro å bruke noe alle andre bruker :-) Nydelig kjole forresten! Jeg har ikke planlagt enda, men tenker jeg bare tar en kjole ifra skapet mitt :-)
Marte
Den kjolen er så fin på deg :-D Du har jo så masse fine kjoler! Jeg har (HEHE) bunad! Men siden jeg er russ, så blir ikke den brukt!
Annie
Jeg har heller ikke bunad, og er også supermisunnelig på de som har det. Utrolig fint. Dette har ikke så mye med saken å gjøre, men jeg lurer på hva du bruker under en kjole som den fra Allsaints, men tanke på den utringede ryggen? Kjempefin er den uansett, og du ser fantastisk ut!
Anna
sorry, men bunad haha :) Hardangerbunad da, det er den absolutt fineste!
Odette
Viss du vil ha bunad, sett i gang med prosessen etter 17. mai i år. Då er det er langt mindre press på bundadsbutikkane. Deretter kan du ønskje deg sølje, mansjettar og resten av pynten til bursdag og jul. Veldig greitt:) Eg satsar på den berømte ullkjolen, ulltrøye under linskjorta (det er ALLTID surt på 17. mai) og raude strømper i skoa. Og flagget!
cupcakes og cha...
Lekker kjole! Jeg har samme dilemma som deg, vet ikke hva jeg skal ha på meg og har ingen bunad heller.
Mari
bunad! hjemmelaget til og med, men denne har jeg arvet av mamma (mormor lagde den). nå lager derimot mamma enn ny bunad til meg, så det er så hyggelig at det går i tradisjon :)
Lina K
Vel, bunaden min er for stor og jeg har ikke fått tilpasset den enda, så det blir en bunadfri 17. mai på meg også i år :( men jeg har ikke helt bestemt meg.. Har etpar alternativer, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å ombestemme meg ca tusen ganger til de neste dagene!
Maren
Bunad :p
Regine
Buuuuuunad!! :D Ikke for å gni det inn, men jeg elsker den over alt på jord <3 Det er en Osbunad, ligner på Hardangerbunad ;)
Trine
It's really pretty. Love it! (-:
moshii
hey... Synes du har helt rå stil, kan ikke du komme med noen forslag til 17-mai. Takk :)
stine
Bunad er det fineste i verden! Mammaen min har laget min bunad, og jeg har gått med bunad hver 17. mai hele livet! Men da jeg flytta hjemmefra tok jeg ikke med bunaden (bor på Grønland og er livredd for innbrudd), så dette blir min første 17. mai uten. Det blir så trist :-(
Nora
Russedress hahah! så du blir i alle fall finere enn meg
juliet
haha, du må ikke være misunnelig på meg iallefall, for jeg skal gå meg arbeidsklær.. skal jobbe, selge is, hehe.. trodde jeg skulle starte å grine da jeg fikk høre at jeg skal jobbe 17.mai, elsker jo den dagen :( ellers bruker jeg alltid bunad, da :-p
Tonje
Bunad! ;)
Ida
bunad!
Maria
Joo, jeg skal gå med bunad, som jeg fikk i konfirmasjonsgave. <3
Kristin
Skal faktisk ... wait for it.. gå med bunad. Romeriksbunaden. Jeg elsker Nordlandsbunaden, men den får jeg ikke før mamma går bort og jeg kan arve hennes.. Nå har jeg bestemor sin :)
Marit
Smetter ikke inn i bunaden min siden jeg er gravid i 15nde måned:P Blir nok et telt:)
Trine
Hehe, jeg skal nok ha på bunaden <3 jeg er sååå glad for at jeg, i siste liten, ombestemte meg og fikk bunad til konfirmasjonen, det er det fineste jeg har! Den kjolen er også superfin, men på 17.mai er det ingenting som kan måle seg med alle de flotte bunadene... :)
Inger-Johanne
For første gang siden jeg var fem skal jeg ikke gå med uniform i år. 10 år med skolekorps og ett år med gardemusikken.så.. I år skal jeg gå i... Bunad. Om det hjelper noe på så får man ganske dårlig samvittighet av å ha et så dyrt og flott plagg når man som regel bare får brukt det rundt fem timer i året...
em
Du bør virkelig skaffe deg bunad til neste år! Det er kjempefint, og ikke minst gjør det antekksvalget myye enklere ;) Jeg har hatt bunad siden jeg ble konfirmert og er veldig fornøyd :)
julie
første 17. mai med den nye bunaden min:-D gleder meg!!!
Kristin
Jeg skal ha bunad. Den er fra Sverige, så du kan godt si jeg skiller meg ut der jeg står i gult og blått. :p
Jenny
hvilken størrelse har du kjolen i? :-)
Marita Ø
De kjolene er SÅ NYDELIG! Kler deg godt :) Men det blir nok bunad på meg 17. mai i år også! Hehe.. Deilig med bunad, da vet man i alle fall hva man skal ha på seg den dagen! Ja, beklager, haha :)
Ingvild
Hvordan størrelse bruker du i den?
Celina Stamper ...
Hadde gått med bunaden om jeg ikke var gravid, jeg må nok bare finne noe! :)
Tonje Elise
Hadde det ikke vært for at jeg reiser til Paris 17. mai, så hadde jeg nok brukt bunaden min:) Selv om det er dyrt for en bunad, er det virkelig verdt alle pengene. For en investering og for et plagg!!
Silje
Jeg er så heldig å ha verdens vakreste nordlandsbunad ferdig brodert av farmor. Så det blir nok det plagget jeg kommer til å bruke på 17. mai. Can't wait. Lykke til med å finne kjole. ;)
Eirin
Sorry, må nok si bunad!;)
Elisabeth
15nde måned????
Elisabeth
Ja, det lurer jeg også på!!! :)
Lene
Hei:) Hvor har du kjøpt den kjolen? Den er kjempe fin! kunne du sendt meg linken? har så utrolig lyst på sånn:D Bloggen din er kjempe fin forresten! <3
Gunvor
Jeg vet du sa ikke si bunad.. men: BUNAD! Måtte bare skrive det! Er mitt første år med bunad, og gleeeeder meg! Jeg er misunnelig for dine antrekk ALL THE TIME, så nå kan det i 1 av 365 dager være omvendt! WIHU!
Ann Jorunn
Jeg skal ha bunad.. haha. Om jeg i det hele tatt skal feire 17. mai da. Bruker bare å se på det som en fridag egentlig. Elsker bunaden da, skulle ønske det hadde vært flere anledninger i året hvor jeg kunne brukt den!
Maria
Begynn å spare til bunad da vel! Det er et fantastisk plagg å ha i garderoben. Elsker det fromme, bonderomantiske uttrykket bunaden gir norske jenter. Hvor kommer familien din fra? Start der og finn en vakker bunad du har en tilknytning til :-) Ha en fin dag!
Maya
Jeg skal ha på den fantastiske Vestfoldbunaden min. Er så glad i bunader, er noe spesielt med det, så skjønner godt at du har lyst på!
Amanda
Bunad, hehe!
Matty
Verdens fineste bunad (fra Hardanger selvfølgelig)! Som jeg har arvet av tippoldemor, så den er litt skjør...
Michelle
Jeg skal starte dagen i korpsuniform før jeg skal ta på meg en penkjole på ettermiddagen. Hadde bunad før, men den vokste jeg ut av etter litt tid så mens jeg venter på at mamma skal sy den nye ferdig blir det kjole :-)
Michelle
håper vikelig du har skrevet feil og ikke har vært gravid i 15 mnd :P
camilla
Jeg synes absolutt denne kjolen/kjolene ef hely nydelige, så bunad trenger du ikke! Vil veldig gjerne ha lik! Men hva gjør du med puppene under?! Er jo bar rygg, noe jeg har en del av men trenger sårt tips for å få brukt dem mer!
victoria
Må nok skuffe deg og si bunad! :) Finnes ikke noe nydeligere enn en bunad, god investering!
sandra mariell
er nok bunad her :) norges peneste i tillegg, nordlandsbunad!!
anette
har du en link til kjolen?:)

Sider

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits