Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Kveldsrutiner

Åh, denne uken har startet bra! Jeg har hatt fullt opp med skole og jobb i hele dag, og nå blir det avslapning resten av kvelden.

Har nettopp hoppet inn i pysjen og gjort kveldsrutinene (fjernet sminken og renset huden) og satt på geleputer fra Eyedews under øynene. Det er det deiligste "under eyes"-produktet jeg noen gang har prøvd, ettersom de er så ekstremt avkjølende å ha på. Perfekt hvis man føler seg trøtt, og ønsker både å se og føle seg freshere og mer oppkvikket.

En annen smart liten sak er denne svampen fra Konjac, som passer perfekt til å rense huden med.

Jeg skyller den godt i vann før bruk og masserer i sirkulære bevegelser over hele ansiktet, før jeg henger den opp til lufttørking. Den er 100 % naturlig, og det er ikke nødvendig med renseskum/såpe!

Kjempegreit om du er litt "lat", ettersom det går så raskt, og huden føles like ren og renset som med andre renseprodukter.

Jeg har svampen French Pink Clay som passer til tørr, dehydrert og senstitiv hud, samt hud som har blitt utsatt for mye soleksponering (...hello...). Denne liker jeg kjempegodt!

Sminkefjerneren min er fra Glo Minerals, er oljefri og fjerner sminken raskt og effektivt. Nå har Coverbrands en kampanje med 20 % rabatt på alle Glo-produkter, i tillegg til fri frakt. Du finner salget her. Annonse

9 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Karina
Åh, har veldig lyst på en slik rensesvamp, hvor lenge varer de?:)
Annette
Ca 3 måneder hvis du behander den riktig (vask godt med vann før og etter bruk, samt heng den opp når du ikke bruker den) :)
alook.
Thanks for the tip Check out my website!
Tiril
Uuh, så ble kortet mitt svidd! Takk for gode tips :)
Katrine
Herlige produkter du bruker til å rense huden med! :-)
Christina
Åh, slike geleputer må jeg få sett og kjøpt meg! De er nok perfekte for trøtte morninger før skolen :)
Leonora
Den svampen bruker jeg også! Den er helt genial :-) Huden får en ordentlig fin glød. Deilig å slippe å bruke så mye renseprodukter...bedre for huden og billigere for meg..hehe :-)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits