Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Make-up Thursday

Har testet ut litt ny sminke fra Studiomakeup i dag!

Ettersom jeg har grønnbrune øyne synes jeg det er veldig fint å fremheve dem. Jeg brukte skyggen Soft Eye Blend Shadow, med fargene Nearly Nude (som base over hele øyelokket og under brynene), Khaki Twist på globallinjen og ut mot sidene og til slutt blendet jeg inn gullfargen Golden Twinkle. Synes det ble superfint!

Den siste tiden har jeg blitt glad i å legge eyelinerstreken hele veien inn til øyekroken, og min store favoritt er Scwhing. Den er SÅ presis og kan lage de tynneste strekene uten at du søler. Mascaraen jeg bruker er Tall, Dark & Handsome og på leppene har jeg Barry M Lip Paint, fargenummer 141 Royal Raspberry.

På huden har jeg brukt foundation fra Bodyography (fargenr 165/medium) concealer fra Glo Minerals (beige) og rouge fra The Balm.

Vanligvis bruker jeg shimmer i tillegg, men det ville blitt litt vel mye ettersom både øyne og lepper er i fokus.

På neglene har jeg brukt en lakk fra Studiomakeup i fargen Midnight Plum. I tillegg til at jeg liker fargen kjempegodt er det en ekstremt god neglelakk som tørker kjapt. Denne vil jeg ha i flere farger!

Coverbrands gir leserne mine 20 % rabatt på alle disse produktene frem til 5. september! Rabattkoden er uqaug :-) Annonse

17 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonym
Hei! De bildene vi senderinn blir vel ikke vist her på bloggen? :)
J
Kjempefint sminket. Veldig inspirerende :)
Kaja
Du har så nydelige øyenbryn Annette! Kan du ikke vise hvordan du sminker dem? :) (mener å huske du har gjort noe før, men fant det ikke når jeg søkte - du kan jo evt linke til et gammelt innlegg og). Da hadde jeg blitt superglad! :D
martine
Utrolig fint!<3<3<3<3
Stine
Veldig fin sminke! :) har brungrønne øyne selv, så må nok prøve disse ja! Digger neglelakken =D
Anett
De lappene du bruker under øynene var superlure - hvor får du tak i dem ?? Synes det er pes å legge ekstra pudder under øynene slik at man kan børste vekk skygge-dryss, det kryper veldig inn i smilerynkene mine :-)
Annette
Disse heter shadow shields, og selges på coverbrands :)
Katrine
Så mye fint! Utrolig fint du sminker deg også, du er så nydelig :-)
Kaja
Tusen takk!! :):)
Katarina
Hei Annette! Kunne du laget en video der du farger øyenbrynene dine? Synes du har såå fine! Har kjøpt samme produkter som du tipset om, men får ikke til å få de like fine innerst mot nesa om du skjønner? Hadde blitt utrolig glad om du enten lagde video eller bilder om hvordan du farget de!
Katarina
Hei Annette! Kunne du laget en video der du farger øyenbrynene dine? Synes du har såå fine! Har kjøpt samme produkter som du tipset om, men får ikke til å få de like fine innerst mot nesa om du skjønner? Hadde blitt utrolig glad om du enten lagde video eller bilder om hvordan du farget de! Håper på svar!:)
Tina
Det var veldig fint :)
susanne
Hei! :) Jeg er veldig nysgjerrig på hva du gjør med brynene dine? Veldig fine, mørke og markerte:)
Annette
Bruker produkter fra Billion Dollar Brows :) øyebrynspenn og skygge :)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits