Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Makeup-look: bordeaux

Dagens makeup-look er inspirert av høstens fineste farge, burgunder!

Jeg vil si at denne looken passer godt til 9 av 10 antrekk som jeg går med for tiden, inkludert dagens (som kommer opp senere).

Steg for steg (i den rekkefølgen jeg foretrekker):

1. Først påfører jeg foundation over hele ansiktet med en kost. Jeg bruker som regel primeren Tahitian Glow før Natural Finish Foundation, men i dag skippet jeg primeren på grunn av jeg ikke ville ha for mye shimmer.

2. Deretter legger jeg øyeskyggefargen Silken Taupe fra Studiomakeup på hele øyelokket, helt opp til under brynene. Denne fargen er helt nydelig, lys og med litt shimmer i seg, slik at den er perfekt å bruke som base. Så påfører jeg en burgunderfarget skygge, i dette tilfellet "Matt Batali" fra Meet Matt(e). Less is more er trikset, med mindre du ønsker at det skal se ut som om du har fått seg en blåveis. Jeg påfører litt og litt, duser ut med en annen kost, og sørger for at det blir mørkest nærmest vippekanten og utover på sidene.

3. Jeg bruker en vippetang for å få maksimal lengde ut av vippene og legger eyeliner på øverste vippekant (jeg foretrekker Schwing - den er SÅ god og presis!). Streken bør være tynn innerst og kraftigere ut mot siden.

4. Under øynene bruker jeg en eyeliner i blyant slik at det ikke skal bli for hardt. Deretter blender jeg inn øyeskyggene jeg har brukt på øyelokket, før jeg avslutter med mascaraen Tall, Dark & Handsome. The eyes are done!

5. Jeg har testet ut en ny rouge denne gangen fra Everyday Minerals, i fargen Natures Sweet Side. Denne er litt mørkere enn jeg er vant med og passer fint til resten av looken.

6. Leppene rammet jeg inn med lipliner før jeg påførte leppestiften Amanda Kissmylips. Denne er ganske mørk, så jeg brukte en liten leppekost for å oppnå ønsket resultat.

7. Neglelakken har jeg blogget om tidligere, den heter Midnight Plum og er fra Studiomakeup. Superfin!

Ved å bruke rabattkoden "ubwfs" får du 20 % på disse produktene hos Coverbrands! Koden er gyldig frem til neste søndag :-) Annonse

33 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Ina
Av alle de vakre stjernene du har tatt med i dette innlegget er du helt klart den vakreste :-) God helg!
Henriette
Veldig fin leppestift! Den må jeg ha :) Men jeg får opp at det er ugyldig kampanje...?
Julie
Jeg benyttet meg gjerne av dette tilbudet og fant diverse varer jeg ønsker å bestille. Når jeg kom til kassen og skrev inn rabattkoden kommer det opp at det er "ugyldig kampanje". Gjør jeg noe feil eller er det feil kode? :-)
Martine
utroolig fiint! Ønsker meg Meet Matt(e) veldig!
Julie
Looken var forresten veldig kledelig!
elin rebecca
koden fungerer ikke?
Annette
Hei! Hvis jeg var deg ville jeg ventet litt med å betale, har sendt mail til Coverbrands nå så det blir forhåpentligvis rettet opp til i morgen :) Klem!
Annette
Skal få Coverbrands til å ordne det, så oppdaterer jeg innlegget :)
Annette
Takk for at du sier ifra, skal høre med Coverbrands, så blir det nok ordnet veldig snart :)
Veronica
Hei! =) Jeg lurer på om du kan hjelpe meg?!! Jeg er på utkikk etter en god fundation! JEg har vært på jakt en stund nå, og har prøvd både dure og litt billige varianter, men jeg er enda ikke helt 100% fornøyd:S Jeg er lys i huden, men har også fregner, så det gjør det litt vanskeligere å finne den perfekte farge. Jeg er også veldig tørr i huden (spesielt om vinteren!) Finnes produktene til cover brands i butikk, hvor man kan finne rett farge?=) Håper du kan svare!:)
ingunn
Så fin du er!!!! Du kledde dette godt. Takk for at du deler.
Helene
Hei Annette! Hvilke farge har du på Natural Finish Foundation din? :)
carina
Så fin hud du har! bruker du noe foundation? isåfall hvilken? :)
Annette
Har linket til den i innlegget! :) den er fra bodyography!
Annette
Hei! Fargenr 165/medium :)
Annette
Hei! Når det gjelder tørr hud så vil jeg anbefale å bruke renseprodukter og fuktighetsmasker, jeg har skrevet et innlegg om mine hudrutiner (men obs, ikke helt sikkert at dette vil funke for deg) her:nettenestea.com/?p=34877 Jeg vet ikke om noen fysiske butikker som fører Bodyography (merket jeg har i foundation), så hvis du er redd for å gjøre bomkjøp vil jeg nok prøve å kjøpe foundation du kan prøve først. Jeg liker veldig godt Kanebo sin! Den dekker godt, men legger seg veldig jevnt uten å bli for kladdete :) Håper dette var noe til hjelp!
Emma
Hvor er den jakken fra? Den du har på bildet med det burgunderrøde skjerfet til? Den var utrolig fin! :) Veldig fin sminke også. Skikkelig inspirerende.
Julie
Takk for svar! Ha en fin kveld videre :)
Annette
Takk! :) det er en gammel hettegenser fra H&M :)
Ina
Den primeren tahition glow bestilte jeg, og jeg er ikke så veldig lys i huden nå, men den blir altfor mørk.. Hvordan gjør du det når du har den på for at den ikke blir så mørk? Du var forresten veldig fin med den sminkelooken:)
Jane
Hej:) Hvor har du kjøpt den burgunder rød buksen?:)
Annette
Just Female:)
MaritBE
Det kledde du utrolig bra ;-) SÅ utrolig fint sminket!
Katrine
For en nydelig makeup look! :-)
Annette
Jeg bruker ikke så mye av den :) Tusen takk!
ROKderm
For noen nydelige øyne du har! Elsker grønne øyne, og dine har jo litt brunt i dem også, ekstra vakkert! Veldig fin makeup også! Elsker mørke lepper, har ofte det selv, mac har en helt fantastisk vinrød en. rokderm.com/
Siv
Hei!Vi i coverbrands.no beklager feilen med rabattkoden,dere kan nå benytte koden "ubwfs" og få 20% rabatt! Hvis det er noen som har bestilt i mellomtiden og ikke fått benyttet rabattkoden så er det bare å ta kontakt med oss så fikser vi det manuelt:) Mvh Siv
Lotte
Pena! Tror du ville vært kjempefin med lang bob! :)
eli
Hi you have greate lipstick what mark is this/:)
eli
and number thx:))
Lene
Du må klippe deg slik som det ser ut på bilde! Girl -->> 2 --> a woman
Ida
På det nederste bildet av deg ser det nesten ut som om du har kort hår. Det må du nesten vurdere, du kledde det helt utrolig godt!! :) Kjempefin som alltid :)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits