Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Metallic mania

Jeg er veldig glad i metallisk makeup, og foretrekker gull over sølv ettersom jeg synes det kler øynene, hårfargen og huden min (i alle fall når jeg har brukt selvbruning, hehe) aller best!

Metalliske skygger er dessuten veldig enkle å legge og blende ut, ettersom overgangene ikke blir like tydelige som med matte skygger. Passer perfekt når man ikke vil bruke altfor lang tid på å være nøye, samtidig som resultatet blir veldig fint og jevnt! :-)

Barry M har noen fantastiske glitterskygger med masse pigmenter som gir sterke farger som varer lenge. De tre jeg har brukt heter Antique Gold, Bronze 44 og Burnt Orange. Jeg brukte Shimmering Eye & Lip Crayon som en base på øyelokket, og ettersom den er litt klebrig får den skyggene til å sitte godt. Denne brukte jeg også på leppene, etterfulgt av NYX Pump It Up Lip Plumper.

Noen favoritter som passer fint til den metalliske looken er solpudderet Perfect Bronze og Scent Secure Gold fra Xen-Tan, highlighter fra Mary-Lou og neglelakk fra Models Own. Annonse

16 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Reidun Beate
Øyeskygger med shimmer er alltid de fineste, og gull er min favoritt :-) Du ser pen ut i absolutt alt :-)
Madelen
Hei! Helt utenfor dette innlegget, men mener å huske du var på St. Thomas for noen år siden. Er dette et sted du anbefaller? Evt andre steder du ville dratt til om du skulle reise på nytt til Karibien? På forhånd, takk for svar :) Bloggen din er veldig fin!
ewa
i love golden make up
Tsui Chung
The colours look beautiful, I love the shimmers! Tsui Chung @ fashionganache.blogspot.com <3
Mina
Hvor er den nydelige kjeden fra? :)
Diana
Awwwwww, so much glitter <3
Annette
Husker dessverre ikke! :/
Annette
St. Thomas er et nydelig sted <3 Vil absolutt anbefale å leie et hus der :) Cruise i Karibien er også helt topp ettersom du får vært flere steder på kort tid :)
Maria
Perfect,tror jeg må prøve disse selv :)
k
Det er i fra accessorize :)
Katrine
Nydelige farger du har brukt! :-)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits