Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Naturlig vippeserum

For litt siden fikk jeg et tips av en venninne som jeg har lyst til å dele med dere! Det finnes jo mange ulike type vippeserumer som får vippene til å vokse seg lengre, men jeg er veldig skeptisk til den type produkter. Jeg har hørt så mye forskjellig, som f.eks at vippene faller av når man slutter å bruke serumet, og andre sier at øyefargen kan forandre seg (!!). Dette har jeg hørt er fordi slike serum i utgangspunktet er/har vært beregnet på kreftpasienter som har mistet håret.

Jeg vet ikke hva som stemmer eller ikke stemmer, om det er noe forskjell på merker eller lignende. Jeg fikk kraftig allergisjokk etter å ha brukt vippeextensions i seks måneder, og har utviklet en allergi for det limet som ble brukt. Derfor er jeg veldig forsiktig med hva jeg utsetter øynene mine for, og tør heller ikke å prøve meg på løsvipper.

Tipset jeg fikk av venninnen min går ut på å bruke Castor Oil som serum, og bruke en gammel mascarabørste til å påføre oljen på vippene hver kveld. Nå har jeg gjort dette i litt over én måned, og det fungerer! Vippene er nå blitt mye lengre og mykere. Hvor fantastisk er ikke det? Helt naturlig, økologisk, billig og ufarlig. Anbefales virkelig!

47 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Kirstine
Kan du evt. ligge et link op på den serum du bruger til dine vipper? :) kunne vildt godt tænke mig at prøve det. Kirstine. ps. elsker din blog, du giver så meget inspiration! :)
christina
Lurer veldig på om den tattoveringen du har på ankelen har noen spessiel betydning for deg? Er klar over at det betyr håp, men har den en spessiel betydning for deg eller tok du den bare for å ta den? :)Den er så liten, men uutrolig fin!
Martine
Er det veldig synlig resultat? Vil vippene holde seg lange, eller bare når du fortsetter å påføre det? :-)
mina
Stemmer det... eldgammelt marokkansk triks :) Vi bruker mye naturlig castor og arganolje i våre skjønnhets rutiner. Fint det fungerte for deg. :)
Karin
Har også brukt castor oil tidligere, funker som bare det!! =)
Birte
Er det virkelig Castor Oil som man får kjøpt i matvarebutikke? Om det er det er jo det helt enkelt og lett for oss alle å få naturlige lange vipper! :-D
Gi
Jeg bruker også Castor Oil på vippene. Veldig fornøyd! Kjøper det på iherb.com. Elsker forresten at du er "back in the game"! :D
Oda G.
Å, det skal jeg definitivt prøve! Tusen takk for tipset.
Anne
hvor får man kjøpt dette? takk for tipset
Annette
Ja, jeg tror det fungerer uansett hvilken Castor oil man kjøper! Min er fra Pukka :D
mie
genialt!! hvor får man kjøpt dette da?? :)
Annette
Bare hyggelig! Jeg kjøpte min fra Pukka som kan kjøpes mange steder. Vet at blivakker.no og iherb.com selger det :)
Annette
Har svart flere andre her nå:)
Charlotte K.
Vaselin skal visst også være fint å bruke på vippene for fukt og næring :)
Heidik
Vaselin er søppel, og er i vertfall ikkje fuktigheitsgivande og nærande, så dropp dét.
Hedda Ingeborgvik
Vet du om det også kan brukes i hodebunnen for å få håret til å vokse fortere der? :-)
Victoria
Oooh I must try this! How easy and the results sound fantastic! xo Victoria linen-lace.blogspot.com
A :)
Ser fra årskavalkadene at du er veldig flink med håret, og har brukt blomster i det flere ganger. Derfor ville jeg satt masse pris på om du kom med noen forslag/tutorials til hvordan gjøre det fint!:) Mange har ball på denne tiden, og trenger forslag til både sminke og hår:):)
Kaja
Fantastisk tips! Jeg liker så godt at du ikke anbefaler ting i hytt og pine, men kommer med gode tips som du virkelig går god for selv! :) dette skal jeg virkelig teste ut :)
Annette
Vet ikke om det har samme effekt, kanskje hodebunnen blir litt rar av det? aner ikke!:)
Helle
Castor oil? Som i lakserolje? Leste det på trivialinsanity.com for litt siden.
Kay||
Castor olje fra vanlige matvare butikker funker like godt, om ikke bedre. Dette er noe indiske/pakistanske jenter bruker også i håret, på vippene, brynene osv. Billig og verdt et forsøk! :)
MaritBE
Så smart da! Skal hvertfall ikke prøve vippeserum etter å ha lest dette her, hehe. Er faktisk fornøyd med vippene mine, så er ganske heldig der. Men jeg ble litt nysgjerrig, hva er egentlig Castor Oil? Fant ikke noe godt svar på det på nettet?
Ragnhild
Du kan godt bruke det i hodebunnen før du vasker håret eller når du sover, men jeg vil anbefale å blande det med for eksempel mandelolje eller olivenolje. Da gir du også fukt til håret :) Det finnes mange gode oppskrifter, prøv deg fram eller bruk google!
Maja Kristine
Oi så kut!!! Hørtes jo nesten for godt til å være sant ut!!
Annette
Har bare brukt det 1 mnd, så er vanskelig å si. Men ja det er synlig :)
Katrine
Noe så smart da! Tusen takk for tipset! :-D
Linni
Elsker at du gir gode tips uten å bare tenke på penger. Det er faktisk ikke uten grunn at du er den bloggeren som vel får minst kritikk, det selv om jenter nok er misunnelige på deg til tusen :-) Du er rett og slett bare utrolig likbar!
Moa
Jag håller på med samma sak just nu! har också haft fransförlängning. Hoppas att det fungerar på mig med :)
Annette
Jeg vet faktisk ikke! Vanskelig å si :/ så lenge det er ren castor olje bør det være det samme :)
mari
Jeg finner ikke castor oil på verken blivakker eller iherb :/
Madeleine
Hadde vært gøy med før og etter bilder :) Jeg skal hvertfall teste det ut.
Monica
Bruker du oljen på hele øyenvipper, eller bruker du den som vanlig serum (ved vipperoten).
Emilie Andersen
Hvor lenge har har du serumet på vippene?:-)
Dora
Hei! tror du det fungerer på øyenbryn også?
Annette
Det gjør det:)
ida
husk på at castor oil er et veldig sterkt remedie, og du bør opplyse om at man ikke skal bruke det under menstrasjon, graviditet eller når du ammer :)
Viktoria
Du har oxå Lashfood serum som är utan alla farliga kemikalier. Tar lite längre tid, men vipperna faller inte av när du slutar använda den. :-)
Viktoria
Du har oxå Lashfood serum som är utan alla farliga kemikalier. Tar lite längre tid, men vipperna faller inte av när du slutar använda den. :-)
Tina
Jeg har prøvd tre ulike vippeserum. De to første funket ikke, men nå bruker jeg et serum fra Xlash og det funker! Har fått laange og tettere vipper.
Lina
Får du fyldigere vipper eller blir de bare lange? Så at noen skrev at man også kan bruke det på håret..? vokser det raskere da? skal man bare bruke det i hårroten eller på hele håret? fungerer det som en hårkur? hvis man bruker det på brynene, blir man nødt til å klippe dem liksom?

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits