Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Negler og spraytan

Det var tilbud for alle ansatte på Kolbotn Torg å støpe negler på Leslie for bare 350 kroner. Altså halv pris! Det gjelder bare ut oktober, så jeg grep sjansen. Kommer sikkert til å støpe nye når jeg er i Riga også, siden slike tjenester er veldig billige der. Men enn så lenge skal jeg se feminin og pen ut på hendene. Jeg føler meg så fin og snasen med det, sikkert bare jeg som legger merke til det men anyways. ;-) Syns egentlig de ble litt for lange, bare så vidt jeg klarer å knote med å sende meldinger.

Tidligere har jeg støpt gelenegler hos de damene som sitter inne på Brun & Blid ved Oslo City. Hun snakker ikke engelsk engang, men er mye flinkere. I dag ble det akrylnegler istedenfor gele, og nå er jeg helt sikker på at jeg foretrekker gele. Men fikk det billig denne gangen da, så ikke noe å klage på.

Spraytan tok jeg i Mona Lisa Salongen. Koster 400 kroner og etterpå måtte jeg ta på løse, mørke klær, droppe bh og ikke bære vesken på skulderen. Det vil nemlig lage merker og ødelegge jevnheten i fargen. Dessuten smitter brunfargen litt av på klærne, så derfor så jeg ut som et vandrende monster i hele går – mørk joggebukse og hettegenser. Av sminke hadde jeg bare på mascara for å forsikre meg om at fargen satte seg i ansiktet også. Fargen ble utrolig mørkebrun og digg!

Elsker å være brun. Slipper å bruke så mye foundation, trenger bare litt ekstra solpudder. Alle blir penere med litt brunfarge, spør du meg. Dumt at den forsvinner om noen dager da...

28 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Annette
nydelige negler! og den spraytan-tingen hørtes jo veldig bra ut, så bra ut på bildene også :-)
Jeanita Helen
Kjempe fint med slike negler;) Men syns også de ble litt lange.. Ellers var brunfargen topp!!:)
Eliisa
Så digg! Man føler seg alltid så bra etter å ha brukt litt penger på seg selv :)
Natalia
Blir ikke hendene veldig hvite i forhold til resten? Har du ett tips for å unngå det? Om jeg bruker selvbruning eller lignende så er liksom hendene mine helt hvite og resten av meg brunt, ikke pent:/ Digger bloggen din forresten:)
Ida Elisabeth
åh savner litt dansinga nå, da måtte jeg spraye meg sånn hver uke p.g.a. konkurranse og det var digg:) du burde prøve på feminin og maskuling på strømmen åsså, koster 350 for dansere så er sikkert billig for andre å. Der er det kjempebra<3 fine negler:)
Ingvild
kjempe fin brunfarge du fikk søta :) neglene ble kjempe fine, men er veldig enig med det at gele er best, de sitter så utrolig mye bedre også :)
camilla
stilige negler, og så brun du ble da;) funket tydeligvis bra!
Marte
du ble brun! jeg elsker bloggen din, jeg leser den hele tiden!!
Madde
Ser du har over en million i formue på skattelistene, heldiggrisen! ;-)
Rina
Så fine neglene ble! Jeg savner også så sykt å være brun, men er litt skeptisk til å bruke selvbruning/spray hjemme - tror ikke jeg får det noe fint :p
anonym
Åhh!! Du er så utrolig pen!! Håper du kan lage en ny sminkevideo eller et sminkeinnlegg snart, om hvilken sminke du bruker!! :) KJempefine negler du fikk forresten!
Ida Bianca
Så pene neglene dine ble! Det vil jeg også :-) Det koster 250 ,- om du bestiller neglstøping av elevene på Tone Lise Akademiet i Oslo. Det har jeg kjempe lyst til å prøve. Var der for noen dager siden og så på hvordan de jobbet, og de var virkelig kjempe flinke! :-)
Lovise
hvorfor sløser du 400 spenn på noe som var i noen få dager? Serr. tenk på alt det fine du kunne gjort for de penga.
Tine
Hei=) Hvor mye kostet det å støpe negler der du vanligvis gjør det? Sliter med å finne et bra sted som gjør det under 700-800 kr..
Helene Mathilde
På skattelistene ser vi jo at du har penger i rompa, lucky you:P :) fin blogg :)
Ingvild
Det er nydelig å være så brun ja:) Hva vil det egentlig si å støpe neglene sine sånn bokstavelig talt? er det slags extensions for neglene? og hva er forskjellen på gele og akryl?
admin
Hendene blir hvitere enn kroppen hvis du gjør det selv ja. Men det ble ingen skiller på meg nå som hun gjorde det :) Tine, tror det ligger på ca. 600 kr på Brun & Blid. Ingvild, man limer på falske negler, filer og litt sånn diverse. Søk på nettet for å lese mer om det. Akryl tørker av seg selv, med gele må man putte neglene under sånn varmeovnting. Gele er finest spør du meg :)
Jorunn
Syns det ble fint... Men du som har prøvd begge deler vet jo hva som er best. selv har jeg gele... men denne gangen har jeg bare naturlig neglelakk.. syns det var veldig greit!
Mina
Hvor lenge varer støpte gelenegler?
Charlotte
så utrolig fin brunfarge du fikk, å neglene var kjempe nydlige:) ha en fin dag:)
Elin
Jeg skal eller må ta spraytan før helgen, eller reiser på fredag så må vel ta det på torsdag. Vet du om et sted de gjør det mer enn i Oslo? :) Du fikk kjempe fine negler og brunfargen ble kjempe fin!!!
Madelen
Jeg har aldri prøvd Spraytan,men jeg har prøvd alle slags selv brunings kremer og de fungerer ikke på meg, hvor lenge må jeg stå etter at jeg har blitt sprayet brun før det tørker? jeg blir fortere brun i annsiktet og på armene mine enn resten av kroppen, nå er jeg lei. hvor mye vill det evt koste meg og må jeg gå å ta det dagen før eller en uke før?
LeanneContreras23
Lots of specialists argue that <a href="http://lowest-rate-loans.com/topics/mortgage-loans" rel="nofollow">www.lowest-rate-loans.com</a> help a lot of people to live their own way, because they can feel free to buy necessary things. Furthermore, different banks offer collateral loan for different classes of people.

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Folk som liker

  • Blogglistenhits