Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

New York planning/guide

New York-turen nærmer seg med stormskritt, og jeg driver med research av hva jeg vil dra innom når jeg er der!

Jeg er elendig til å skrive guides av steder jeg besøker, men ettersom jeg vet at mange skal til NY i sommer kan jo dette kanskje være til nytte for flere.

Vi skal bo på hotellet Trump Soho, og ettersom jeg tidligere har shoppet mye i dette området og liker det godt, har jeg lastet ned appen SoHo Guide.

Her får du oversikt over butikker, restauranter osv i nærheten, og kan sjekke adressene til butikkene du vil innom. Greit å ha med underveis (men husk å helst bruke appen når du er tilkoblet nett).

For meg er det et must å dra innom Victoria's Secret, Urban Outfitters, Topshop, Allsaints, LF Stores, Sephora, Alexander Wang, Isabel Marant, Barney's, Free People & Bloomingdale's.

Opening Ceremony på 35 Howard Street har dessuten flere etasjer stappfulle med fine merkevarer, så det er også verdt et besøk!

En annen app som kan være grei å ha heter NYC:

Her får du også oversikt over et utvalg butikker (og annet) med location og kart.

Fifth Avenue & 57th Street er shoppinggater som er uungåelige. Her finner du blant annet varehusene Saks 5th Avenue & Bergdorf Goodman. Utrolig mange fine designermerker samlet på samme sted!

I fjor sommer fant jeg disse skoene fra Louboutin, på SALG:

Greenwich Village/Bleecker Street har også en del fine butikker og restauranter.

Her finner du blant annet 7 for All Mankind, MAC, Burberry & Burberry Brit, Michael Kors, Marc Jacobs (her kan du få t-skjorter til under 200 hundre kr), Zadig and Voltaire m.fl.

Her ligger også blant annet Magnolia Bakery. I nærheten finner du Meatpacking District med blant annet Stella McCartney, Christian Louboutin og en rekke andre butikker. Et veldig hyggelig område med mange fine restauranter :-)

Når det gjelder markeder, så har jeg lyst til å dra innom Hester Street Fair (Lower East Side) Markedet har åpent på lørdager, og er kjent for å ha en rekke kule plagg og mange gode matboder (jeg planlegger å dra dit sulten, hehe).

Og så til slutt har jeg et lite tips som jeg har fått fra noen som har bodd i NY. Plaggene i kjedebutikker som f.eks Victoria's Secret & HM er visstnok billigere dersom du handler i butikkene som ligger utenfor de mest trafikkerte shoppingstrøkene. Jeg vet ikke hvor mye det er å spare på det, men dersom du planlegger å storhandle kan det jo være verdt å sjekke ut.

Når det gjelder restauranter så husker jeg best TAO fra i fjor, utrolig god mat (orange chicken), men ekstremt støynivå og svak service. Jeg har ikke gjort noe særlig research på restauranter enda, det blir som regel til at vi tar det litt som det kommer.

Jeg er som sagt ikke så flink til å skrive guides, men håper det kan være til nytte! Dersom jeg har glemt noe viktig må dere gjerne legge igjen en kommentar :-)

35 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Lisa Marie
Når drar du til NY og hvor lenge blir du borte?
Kristiane
Hei :) Håper du kan svare på dette men vet du hvor det er mulighet til å finne runwaydreamz shortene i NY? Tenkte å spare litt på å evnt finne det i New York og ikke kjøpe over nett. Hadde akkurat tenkt til å sende deg en Mail men så kom akkurat dette innlegget på perfekt tidspunkt :) Har søkt rundt på nettet men ikke funnet det så hadde blitt utrolig glad for svar, reiser snart til NY jeg og! Bloggen din er utrolig bra og jeg blir veldig inspirert hver gang jeg er innom hver dag. Klem
Annette
Såvidt jeg vet selges de bare online :/ Good tur! Tusen takk! Klem tilbake :)
Annette
Drar 1 og kommer hjem 10 juli :)
Henrikke
Åhh, så utrolig heldig du er! Har alltid hatt lyst og dra til New York!:)) Håper du har hatt en fin dg hittil!
wmw
Heihei :) Var nettopp i NY for andre gang, go begge gangene har jeg besøkt Cafeen Baltazar som ligger i Soho. UTROLIG god mat, kjempe hyggelig gammel fransk cafe. Anbefaler å dra dit å spise frokost. Delicatessen i Soho har også my god mat. Pastis i Meatpackingdistrict er kjempe hyggelig, samt veldig god fransk tradisjonell mat, anbefales på det sterkeste. Ellers er det et MUST å ta subben til Downtown Brooklyn (Williamsbourg etc.), masse bra vintage, hyggelige restauranter og god stemning. Hvis du er åp utkikk etter god kunst så dra til Guggenheim, upper west side tror jeg, OG det er Prada utstilling på MOMA, må ses! God tur :)
Eline
Det var en fin kjole!! Hvor har du kjøpr den? :)
Charlotte
Du burde spise middag på Mr.K's en dag!! Utrolig god kinesisk mat. Adressen er 570 Lexington Ave # 1. Servicen er også utrolig bra. Vi hadde en egen servitør til bordet vårt sist vi var der faktisk. Skal uten tvil tilbake dit nå når vi skal dit igjen : ) GOD TUR! : )
Stine
Veldig fine tips! :) God tur til the Big Apple! :-D (ikke missunnelig i det hele tatt ;-) )
Christina
Så heldig du er som skal til NY! Kjenner jeg trenger en tur til USA for å shoppe litt snart, hehe :)
Terese
Hakkasan har åpnet i NYC, anbefalles!
Regine
Åå, kjæresten min og jeg reiser også til NY 1. juli :D
Amalie
Ååååhhhhhhhhhh <3
Cathrine
Du burde spise på Bread Cafe. Superdigg og rimelig lunsjssted! Ligger i Spring Street hvis jeg husker rett. Bestill tomatsuppe og en sandwich! Delicatessen i Prince Street og Pastis i Meatpacking er også gull. Ellers er C’est Magnifique en skjult liten perle med fine vintage og custommade smykker, armbånd, ringer etc etc. Kate Moss og sånt pleier visst å handle der, hehe. Ligger i MacDougal street. Har ikke vært der siden 2010, men hååper den er der enda. Verdens hyggeligste kar som driver butikken. Hahe, ellers har du vel peiling på hvor du skal gå. At du skal spise Pinkberry. Og gå i alle sidegatene i Soho. :)) GOD TUR!
Camilla
Hei, kan jeg spørre om hvor mye du betalte for Louboutin dine?:)
Thea
Du burde dra på The River Cafe på brooklyn siden! Utrolig flott sted og spise rett ved Brooklyn bridge, og elven :-) Restauranten er litt dyr, men verdt et besøk i løpet av turen! New York er bare best!
Christine Alexandra
Heldig! New York er en fantastisk by! Var der i starten av juni og ville gjort alt får å dra dit igjen snart. Shopping-mulighetene der er helt fantastiske! Veldig fin guide ;) God tur!
Sue
Du MÅ spise på Buddakan! Det er kanskje den beste maten jeg noen gang har spist, og lokalet er fantastisk. Det er forresten også der Big og Carrie hadde sin "rehersal-dinner". ;-)
Kristin
Du burde spise på Buddakan! :D bodde i NY i fjor, og spise der stadig vekk.. Veldig god asiatisk mat :) nudlene er super gode, samme med sweet and sour (husker ikke om det var pork eller chicken). God tur! :)
Annette
Der har jeg spist, faktisk! Kjempekoselig :D
Annette
Jeg husker dessverre ikke nå... :/ Men rundt fem tusen tror jeg, denne modellen her var ganske så dyr i utgangspunktet.
Ingvild - TrendTales
Så heldig du er, dit skulle jeg gjerne dratt nå også..Takk for gode shoppingtips, de skal brukes når jeg kommer meg dit en gang! :)
LEA REIFF
Bodde på trump soho i påsken og skal dit igjen i sommer, verdens fineste hotell! Du kommer virkelig til å like det. Det tok oss 5 min å gå bort til topshop og alle de andre butikkene på brodway. Du burde gå innom Brandy Melville. De har utrolig mye fint der, tror du hadde funnet deg en del der :) Gleder meg til å følge deg i NYC, er alltid så gøy å lese bloggen din når du er ute og reiser :)
Johanne N.
Hvis du følger runwaydreamz på instagram, så har det stått noen ganger hvilke butikker de har begynt å selge, og det var i alle fall i USA, har ikke helt peiling, men bare et tips: sjekk ut insta! ;-)
Martine
Hvis du har lyst på sushi i nyc er HARU den beste! de har mange forskjellige typer, med mange spennende sjødyr på. Det er også veldig fine, og rolige lokaler. Resturanten ligger rett ved times square, bak hard rock.
Ida
Restauranttips; Public i NoLita, ligger i 210 Elizabeth Street. Veldig god mat og god service, pluss at det også er en bar så man kan ta noen drinks=) Ikke like støyete som TAO og Buddakan..God tur!=)
Lis
Dersom du besøkerwww.stay.com kan du lage din egen reiseguide der ved å søke opp butikker, gater, restauranter ++, denne kan du overføre til mobil eller iPad og bruke uten internett tilgang! Denne kan du også dele med venner osv via andre sosiale medier. God tur!
selma
Hvis du liker god meksikansk mat burde du definitivt spise paa Rosa Mexicano! De har tre restauranter i New York, en ved Union sq, en i 1st Ave og en oppe ved Lincoln Center. Fantastisk mat, verdenskjent chef og beroemt for guacamolen som lages ved bordet naar man bestiller! Absolutt verdt et besoek.
Mia
Syns absolutt dette var en utrolig fin guide! drar til NY imorgen, og dette vil komme godt med. Tusen takk! :)
Maja
Dere burde spise på en restaurant i nærheten av Meatpacking district som heter Buddakan. Der har de utrolig god service, kjempegod mat og stedet er dødsfint! Anbefales på det sterkeste! De har til og med spilt inn litt av Sex & the City filmen der :)
Nina
Fin guide, reiser dit selv i høst! Håper du oppdaterer masse mens du er der og kanskje en liten oppsummering ala denne etter turen? :)
Linn
Dra på restauranten Meatball Shop, som har 3 locations i west village, lower east side og en i williamsburg i brooklyn. Min favorittmat i byen:) Fremfor pinkberry vil jeg anbefale 16 handles for verdens beste is. Bra at du bor i soho, der er absolutt den beste shoppingen. Om du vil ha gode nyc tips burde du sjekke ut guiden til niotillfem:) Kos deg!
Emma
broadway, masse fine butikker! Ligger tett til Spring street :)
Katrine
For en god guide! Tusen takk. Du er så heldig som skal dit! :-)
Marta
Hei, Takk for masse gode tips, skal virkelig legge dette på minne til turen min om 7 uker :) Fin blogg du har forresten, leser den hver dag! :) Ha en flott söndag!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Folk som liker

  • Blogglistenhits