Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

News!

Her ser dere litt av resultatet fra dagen i dag! Vi har bestemt oss for å dele opp nyhetene denne gangen, slik at det er mer som skjer på nettbutikken jevnligere :-)  Klikk her for å komme til nyhetene!

Nå er jeg så sliten at jeg ikke vet forskjellen på høyre og venstre. Etter å ha jobbet så tett sammen med Morten og Richard over en lang periode har jeg dessuten fått den uvanen av å starte en samtale med "halla"... Kan ikke si jeg liker det. MEN jobben liker jeg! Skulle gjerne jobbet 24/7 med dette, men nå har jeg en innlevering som plager meg noe vanvittig. Ikke at jeg orker å gjøre den i kveld, så jeg får heller forsøke å komme meg opp tidlig i morgen.

Håper dere har hatt en fantastisk start på uken! Selv om jeg ikke har mulighet til å blogge like ofte lenger setter jeg umåtelig stor pris på dere. <3

26 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Caroline
Flotte klær! :-) fint hvis du husker å skrive størrelsen modellen bruker, samt info om modellen. Det er til stor hjelp. :-)
TH
Åh så mye lekkert! Må bare si at jeg virkelig liker nevernaked. Så mye fint, trengte en ny norsk nettbutikk med litt nye merker, et friskt pust :) Men har et lite spørsmål, tips, eller hva man skal kalle det. Kanskje det hadde vært mulig å ha en fast dag der news blir lagt ut, så langt det lar seg gjøre. Jeg har sett meg ut noen godbiter, som ikke har kommet ut enda, og jeg vil jo ikke gå glipp av de :) Bloggen din er super Anette, du er så dyktig, og ikke minst så utrolig vakker :)
Katrine
Så mange fine nyheter som har kommet inn nå! Syns du er kjempe flink med nettsiden :-) Lykke til med innleveringen da!
Edel
Litt off-topic, men vet du om det er mulig å få tak i Elin Kling for Marciano i Norge? Tenkte meg om det er noen som vet det så må det jo nesten være deg! Lykke til med innlevering og alt! Du gjør en fantastisk jobb! :-)
Sofies closet
Frakken i øverste række og den orange buksedragt er jo alt for lækre!! :-)
Yu Lin
Åh så mye fint! Skal dere få inn disco pants snart også? :D
Tonje
Så mye fint! Det belte som sitter på den oransje playsuiten, er det noe som kommer i nettbutikken eller er det fra en helt annen butikk? Den var så fin :)
Annette
Hei! Tror du nesten må søke på nettet, vet ikke om denne kolleksjonen kommer i Norge dessverre! Tusen takk og klem :) <3
Annette
Tusen takk, så innmari hyggelig å høre! :) Etterhvert kan vi forhåpentligvis komme med nyheter nesten hver dag, men enn så lenge var det et godt tips med en fast dag. Det skal tas til vurdering! :) Enn så lenge så oppdaterer vi facebook og instagram (heter nevernaked begge steder) med nyheter! Stor klem!
Annette
Takk! Har som vane å gjøre det, men kanskje jeg har glemt det på noe? Var det et spesielt plagg du tenkte på? :)
Annette
Takk! Den er min egen, vi har ikke planer om å føre American Apparel - men du kan handle buksen på deres nettbutikk:)
Annette
Enig i at beltet er fint:) Det er fra Bik Bok, vi får dessverre ikke belter med det første.. Men kanskje etterhvert:)
martine
OMG! Her var det mye fint&lt;3&lt;3&lt;3
Caroline
På den flotte bustieren :)
Mina
Det er så mye fint i nettbutikken din! Halve ønskelisten min i år består av ting fra siden din :) Når får dere flere shortser fra RWDZ?
Annette
Tror vi venter til våren pga det ikke er helt sesong for shorts :) Men har du noen favoritter fra Runwaydreamz må du gjerne komme med tips! Kjempehyggelig at du liker den! :)
Inga
Hei! Jeg skal kjøpe den grå genseren hvor der står "Love London". Men når jeg skal velge str. står der kun M. Betyr det at det kun er M og velge i, eller at xs,s, og er utsolgt? Klem
Inga
Altså på Nevernaked.com
Annette
Hei! Denne kommer kun i S og M (så det ser ut til at S er utsolgt)! Tror vi kun har 1 igjen av disse, skal dobbeltsjekke på lageret i morgen :) Klem!
MaritBE
Så fine nyheter ;-) Enig at jevnere nyheter er bedre ;-) Haha, kan ikke se for meg at du sier "halla". Artig :P
Annette
Hehehe... Jeg vet.. Det er bare ikke helt meg, men men. Sånn blir det når man er eneste jente i firmaet ;)
Annette
Dessverre! Den er fra American Apparel.
Marianne
Er disco pants fra American Apparel vanlige i str? Hvilken str har du den i?

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits