Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Oil Control

Denne lille saken fra Artdeco er helt genial! Den følger alltid med i vesken når jeg skal ut, og i anledninger som jeg vil passe på at jeg ser fresh ut. Eventuelt når jeg vil at andre skal det (f.eks brukte jeg den på Never Naked-modellene i går). Det er rett og slett oil control-paper, som du sveiper over ansiktet for å matte ned huden. Funker mye raskere enn pudder, i tillegg til at du slipper å følelsen av å ha lag-på-lag med sminke. Selv synes jeg det er veldig fint med shimmer på kinnbena og litt naturlig glans, men T-sonen (panne-nese-hake) blir jo raskere litt mer "svett" enn andre steder i ansiktet. Anbefales! Annonse

8 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Gabriella
Åh, hvor köper man disse i Norge? :) Takk för tipset!
Annette
De fleste parfymerier!:)
mona
toppen, hvor er den kjøpt?
Katrine
Så utrolig smart! Takk for tipset :-)
Tanita
Hvordan er bustieren på størrelsen? Jeg er vanligvis en 70B. Nå som lønna er inne på konto er størrelsen min selvsagt utsolgt. Vil dere evt. få inn flere?
Annette
Selve korsettet er normalt i str, når det gjelder selve koppene så er de heller litt store enn for små i str! Det er ikke innlegg i dem, men man kan jo legge inn litt padding selv dersom man vil det ;) Vi skal ta inn flere etterhvert, men vet ikke om det blir før om 1-2 måneder!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits