Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Parisienne dress

Dette bildet har ligget i inspirasjonsmappen min i lang, lang tid, og jeg synes det dukker opp overalt! Jeg er jo innom ebay ca annenhver dag, og da jeg var på jakt etter en ny kjole kom jeg over en selger som brukte dette bildet. Du kan altså sende inn målene dine, for så å få skreddersydd en tilnærmet lik kjole som den som er avbildet. Umulig å si hvorvidt kvaliteten er god eller ikke, men til en prislapp på under 2000 kroner er det er kanskje verdt et forsøk? Hvis jeg visste at det ville dukke opp en passende anlending ville jeg nok gitt den en sjanse. Jeg tror nemlig ikke at dette er bryllupskjolen for meg - men det hadde egentlig ikke gjort meg noe å bare ha den hengende til pynt i skapet heller. SÅ FIN! Du finner annonsen her.

PS: Jeg anbefaler å lese alle beskrivelser og sjekke ut selgerens profil og tilbakemeldinger før man handler noe på ebay. Dette er ikke reklame, bare ment som et tips til dere som er like ebay-fanatiske som meg selv :)

18 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Stine Holen
Skal du gifte deg?? <3
Jenny Marie
åååååh, elsker den kjolen! Hadde elsket å hatt en sånn hengende i skapet, kun for beundring...
Katrine
Denne kjolen er jo bare helt fantastisk fin da! :-)
Nora
For en søt kjole! Kanskje ikke så lett å bruke på fester eller lignende, men veldig fin på bilder. Ihvertfall på syltynne modeller ;-)
Carina
Do it!! Verdt ett forsøk, uansett om den bare blir hengende i skapet ;)
Amalie
DEN kjolen har eg og drømt om dødslenge! Kjem aldri til å komme i oppfyllelse da, sjølvom du har funne et fantastisk alternativ :)
Annette
I wish - må bare vente på ring først, hehe.
Annette
Det er dessverre automatisk reklame som kommer opp via google :(
Yo
Har alltid lurt på hvorfor du er så rik!!!? Eller sagt på en annen måte: du er jo så ung, hvordan har du penger til så mye ting hele tiden, og reiser? Hvor har du fått alle inntekter fra i disse tidlige voksenår?
Annette
Jeg tjener penger som alle andre, på å jobbe. De siste årene har jeg tjent penger på hovedsaklig bloggen (annonsering og bannere), deltidsjobb hos Nettavisen, i klesbutikk og nå nettbutikken min.
Therese
Har en venninde som brukte en liggende kjole på en misse konkurranse i las Vegas. Sjekk ut Sara nicole Andersen miss norway 2012 så ser du kjolen. Er absolutt mulig å få laget deg en sonn :) h
gabrielle
Dette bildet har ligget i inspirasjonsmappen min i lang også!! :-)
Martine
Fineste jeg har sett!!!!<<3<3<3
Nina-Martine
Har alltid elsket dette bildet, kjolen må være en av de fineste jeg har sett!!
Lydia
Den er så fiin! Har ligget i min inspomappe en stund også ;) Hadde vært artig å prøvd! - L

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Folk som liker

  • Blogglistenhits