Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Pearl sunglasses

Da Rihanna fremførte Diamonds under Victoria's Secret Fashion Show tok solbrillene hennes mye av oppmerksomheten. De kommer fra Chanel og koster antakelig en liten formue, så om det frister mer med et par kopier til under hundrelappen kan du jo gjøre som meg. Over 80% av solbrillene mine kommer fra Zerouv, jeg elsker å variere fra dag til dag... Da passer det perfekt med kvantitet over kvalitet (men selv etter mange måneder har ingen blitt det minste ødelagt eller fått riper, så jeg er veldig fornøyd!). Jeg kom tilfeldigvis over Zerouv på Ebay, men de har også en nettbutikk som du finner her.

23 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Katrine
Åh, så fantastiske fine! :-)
Kristin
Hvor lang tid tar det fra du bestiller brillene til du får de levert, sånn ca? tusen takk for tipset! og hvor mye pleier det å bli i frakt?
Monika
So great! Must have! :)
Eline
Haha! Det er jo bilde av deg på nettsiden deres!
kristine
de solbrillene var faktisk helt utrolig råe... wow!
Linda
Kjempetøffe solbriller:):) hvor er den rosa notatboken(?) fra? :):)
Mathilde
Tøffe, men samtidig kjempesøte. Vidunderlige! Jeg bare lurer på om du vet sånn ca hvor mye man må betale i toll når man bestiller fra Zerouv? Jeg er så fryktelig dårlig på sånt, aldri forstått meg på det...
Camilla
Tusen takk for tipset! Nå er to par solbriller til bare litt over hundrelappen på vei til meg i posten :-)
Vilde
Bestilte meg nettopp ett par solbriller derifra, så billig! Og så mange forskjellige fasonger! Men lurer på hvor lang tid det tar før man får de?
oda
Vet du hvordan det med frakt og toll og sånt? :)
Annette
Har aldri betalt noe ekstra :)
Annette
De er så billige - jeg har aldri måttet betale noe ekstra :) grensen er jo 200 kroner, men det er litt hipp som happ om man betaler toll eller ikke.
Annette
Kjøpte den på flyplassen i Thailand!
Annette
What?? Haha, send link? Det har jeg ikke fått med meg :p
Annette
Har aldri telt dager, men i underkant av 2 uker i alle fall. Frakten husker jeg heller ikke, men det ser du når du betaler :) Klem!
Annette
1-2 uker er min erfaring, husker ikke nøyaktig :)
louise
heisann :) bare lurte på en ting :) forrresten har du en super blogg,e 29 år å må innom å lesa din kver dag,blir som fb å vg kan ikje gå en dag uten ;) men om du vett om de selge givenchy vesker i Norge?
Annette
Hei! Givenchy selges i alle fall på Høyer/Eger! :)
Annette
Haha, jo! :p
Lydia
De er så kule og Rihanna rocker dem BIG TIME! Digger også de runde hun bruker (fra Chanel) som ikke har perler. Men .. så ser jo ALT kult ut på henne :D - L

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits