Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Ready for X-mas

Nå er endelig alle julegavene i boks! Jeg dro en tur til CC Vest sammen med Morten og Moritz for å ordne det aller siste, haha, det bare lyser utålmodighet og frustrasjon ut av øynene til folk. K.A.O.S - slår aldri feil! Jeg er nettopp ferdig med å pakke inn alt, og nå skal vi dra til Morten sin familie på julemiddag. Endrer litt på tradisjonene i år, ettersom jeg sover over der til i morgen. Etter frokost drar vi sammen på julegrøt hos besteforeldrene mine og resten av familien på mamma sin side. Deretter drar jeg til Kolbotn for å feire julaften med familien min, for så å feire 1. juledag med svigerfamilien. Koselig!! Jeg har dessuten endret på enda en tradisjon, i morgen blir det nemlig pinnekjøtt til middag! Har ikke spist det siden i fjor, og dette er offisielt første gang jeg virkelig gleder meg til julemiddagen. Mmm!

Nå må jeg pakke ut og finne ut hva jeg skal ha på meg de neste dagene. I kveld tenkte vi å se noen julefilmer, så om du vil dele din favoritt (bortsett fra Love Actually, hehe), er det bare å skrike ut. Ha en super kveld!

44 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

aurora
Hvor er genseren og sokkene fra? :)
Julie
Hei, jeg lurte på om dere får inn igjen den Lewis jakken på nevernaked med nagler øverst på jakken framme og tegneserie mønster på baksiden?
Linn
polarekspressen :) hehe.
Thea
Eloise at christmastime er den fineste julefilmen jeg vet om:)
Martine A
Pinnekjøtt er virkelig det beste (ribbe er ikke noe særlig). Jeg er sunnmøring da, så har kun spist det til hver jul <3 Gledelig jul, Annette!
Martine A
Og, forresten, pleier alltid se Elf til jul. Den er skikkelig dorky, men oh so funny :p
Pernille
The Holyday er den desidert fineste julefilmen :)
Isabell
The Miracle on 34th Street - den er så utrolig koselig! Så den i går/i dag, og fikk tårer i øynene av slutten :) Helt herlig!
holly
hvor er klaerene dine her fra? :)
Camilla Einem
Ææh, hvor er sokkene fra? Så søte! :-)
yvonne
The Holiday er kjempefin :) Bad Santa og Elf er morsomme :)
Linnea
Fine, fine, fine Annette. Ha en fin jul, vi sees neste år :)
Katrine
Høres ut som du får en koselig jul da, Annette! God jul forresten :-D
Marion
Min favorittjulefilm må være The Holiday! Fiine filmen :)
Synne
Hjelp det er juleferie eller alene hjemme filmene får meg alltid i skikkelig julestemning!:) God jul!
Elisabeth
Søte sokker! De to første Hjemme Alene filmene er nesten obligatoriske å se hver jul!
MaritBE
Så utrolig koselig da<3 Det bildet der var såå fint også! Hørtes ut som du får med deg "alt" i jula, hehe. Ha en riktig fin jul!
Duyen
God jul til fine deg :D Kos deg maks!
Christina i London!
Håper du så The Holiday, den gikk på tv3 i kveld! Den fineste julefilmen i mine øyne :)
M
The Holiday! :-D
Lizbeth Osnes -...
Ååhh, så koselig :D Gleder meg til i morgen altså, det er jo en så herlig tid :) ♥ Lizbethosnes.com - Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.
Emilie
Hvor har du kjøpt de fine blå strømpene. Sånne vil jeg ha!!! God jul, Annette!
Hannah
Pinnekjøtt er jo bare den beste julematen man kan ha!! Håper du får en super jul Annette :-) Kan du legge ut bilde av julegavene du får? :-)
anja
god jul! "the holiday" er en super julefilm! kos deg med nye og gamle tradisjoner og hele familien + sigers!
Annette
Genser fra nevernaked/wildfox, strømper fra Marks & Spencer :)
Annette
Marks & Spencer:)
Annette
Marks & Spencer:) God jul!
lk
hvilken strl har du i genseren fra wildfox? :)
Hanna
Kjære Annette. Dette sier jeg som konstruktiv kritikk, men du har tapt deg noe enormt! Greit nok at du har hatt eksamener, ferie, never naked, jul osv, men det får være grenser synes jeg. Selvsagt blogger du når du vil og har tid, men det er tross alt en "jobb" du tjener penger på og da synes jeg innsatsen skal tilsi det. Se på Lene Orvik! Hun har nettopp startet nettbutikk også, og farter mellom to byer og har juleferie. Likevel oppdaterer hun minst en gang om dagen, og det tror jeg er fordi hun setter sånn pris på leserne sine. Jeg sier ikke at du ikke gjør det samme, men det kommer iallefall ikke frem. Håper så inderlig det blir bedre framover for du var yndlingsbloggen min før. Hanna
Annette
Small!
Grete
Jeg er enig. Savner favorittbloggeren min!
Marie
Hvilken størrelse har du i genseren? :)
Alisia
Ville bare si at jeg fant en fake profil av deg på Facebook, Adora de jong heter hun/han!
Annette
Small :)
Tina
flere oppdateringer!! :)
Annette
Hei hei! Vi får inn flere jakker fra Runwaydreamz, men er ikke helt sikker på om denne modellen kommer med første levering!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits