Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Shearling

Never Naked: Faux Shearling Jacket (kommer), Ice Knit Cream & Mekka Skirt (utsolgt).
Isabel Marant: sko, Alexander Wang: veske, Bik Bok: belte

Var såvidt jeg klarte å komme meg opp av sengen da alarmen ringte klokken kvart over syv i morges! Har hatt innføringsforelesninger i de to fagene vi har dette semesteret, og det føles faktisk ganske greit å starte hverdagen ordentlig igjen. Veldig koselig å se igjen alle sammen og få catchet opp på Wayne's i pausen. Jeg har ikke akkurat de lengste skoledagene heller, med fri både mandag, onsdag og fredag. Nå har vi fått utvekslingsstudenter i klassen, og begge fagene foregår på engelsk så det er jo litt uvant. Mens andre jubler over at semesteroppgaven skal skrives på engelsk er jeg mer sånn: ehm, neeei!! Får flashback til da jeg startet på psykologi og ikke forstod noe av det som stod i bøkene. Men det blir vel en vanesak :)

Nå skal jeg straks ut på middagsdate med Selma, og vi tenkte å dra tilbake til den nye asiatiske restauranten vi har oppdaget på Frogner. Var utrolig god mat der sist! Litt tirsdagslukus er på sin plass i dag kjenner jeg. På vei hjem før jeg hadde lunsjmøte med NN droppet jeg innom Den Dama og da sier det seg selv at jeg ikke klarer å gå derfra tomhendt.. Fin dag! Håper dere koser dere masse i kveld! <3

58 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Julie
Tusen takk for svar, det setter jeg pris på :) Nei helt enig, synes ikke utvalget i Norge er så bra:/ Da gleder jeg meg til dere får det inn på nevernaked.com!
Annette
Vi får det inn på nettbutikken veldig snart! Og en suuperfin shearling vest også :) Syns ikke utvalget er sånn supert her i Norge, men selv pleier jeg å finne mye på Topshop! :)
Kaja-Marie
For en lekker jakke, Annette! :) Håper alt er bra med deg fine &lt;3
Tina
Fantastisk jakke! :)
Cecilia Linn
regner med det er lenge siden du kjøpte det beltet på bik bok??? Kan du ikke få inn et lignende til nevernaked:-):-)
Ingeborg
Håper dere bestiller mange av den jakka, for den MÅ jeg ha! DØDSFIN!
marta
FY SØREN!!! Den jakka er den perfekte jakka jeg er ute etter. Lys, layed-back og perfekt for perioden framover:) Hva er prisen??
Annette
Ja :) varm og myk, superdigg.
Renate
Er hele jakken foret? Er den god og varm? :-)
:-)
Æsj, så kjedelig - den er superfresh :-) Takk for svar!
Elle
Herregud så fin jakke! &lt;3
silje
en av de fineste jakkene jeg har sett på lenge! når kommer den og hvor mye vil den koste? håper jeg får kjøpt den får den blir utsolgt hehe
Stine
Jeg skal snart til New York, så jeg lurte på du kunne anbefale noe som man bør dra å se og hvilke butikker jeg bør gå innom? Elsket virkelig det antrekket du hadde på deg i dag! :-)
Stine
Hvilken størrelse har du i jakken? Skal klikkes hjem så raskt den bli lagt ut for salg :-)
Monika
Beautiful outfit Annette :) Especially the jacket! :)
Monica
gleda meg til jakka kjem, SUPERFIN!Nettsom du! :) Tippa du mestra engelsk særs godt, så ikkje noke å bekymra seg for! :-) Lykke til!! :)
Martine
Wow! elsker jakken!&lt;3&lt;3
Sofie
Åhhh, stilen din!!! Kunne ønske jeg hadde klærne dine!!
Annette
Den er onesize! :) Sier ifra når det blir, hyggelig at du liker den! Det er en av de myykeste og deiligste jakkene jeg eier:) &lt;3
Annette
Så gøy med New York!! :) For meg er det i alle fall et must å dra innom Free People, Allsaints, Topshop, LF Stores, Victoria's Secret osv. Har skrevet et innlegg her du kan sjekke ut:nettenestea.com/?p=32923 Å tusle rundt i Soho er utrolig koselig, anbefales:) God tur!
Annette
Hei! Håper den kommer snart, i løpet av januar i alle fall :) Vet ikke nøyaktig pris men det blir under tusenlappen :) Legger ut på facebook så snart den er på lager. Den er suupergod :)
Benedikte
Følgt bloggen din i ca 3 år nå og jeg bare elsker den! du er så vanvittig flink å skrive og har en interessant blogg. og du eeeer så nydelig!! er faktisk helt sykt!
Annette
Enig, den er superfin! Sitter ikke med prisene her, men den koster i alle fall under tusenlappen. Følg med påwww.facebook.com/nvrnkd så oppdaterer jeg med en gang den legges ut!
Annette
Tusen takk, Benedikte!!
Mina
Hvilken restaurant er det dere skal på?
Mette
Kommer den i andre farver (sort måske?!)?
Annette
Ja, vi får den i sort også! :D
Kaisa
Drømmejakken!!! Den måå jeg faktisk bare ha :D Satser på at jeg får det med meg når den blir lagt ut for salg!! Krysser fingrene!!
Stine
Tusen takk for svar! :-)
MaritBE
Så nydelig antrekk ;-) Love it.
Madelen
Du er nydelig, og for en utrolig fin jakke!! Er det mulig å forhåndsbestille den for å være sikker på å få den? :-)
Annette
Vi endte opp på Schillers :)
Annette
Hei! Dessverre, men send en mail til post@nevernaked.com så kan vi gi beskjed når vi legger den ut! Om den blir utsolgt skal vi prøve å få tak i flere, så det ordner seg sikkert:) klem!
ewa
love how you styled this!!
Katrine
Nydelig, jeg elsker jakken din! Høres ut som du har kost deg litt idag da, håper du har hatt en super kveld også :-)
Elisabeth
Adorable look! I really love your style :) My blog - elisabelles.blogspot.com
Marte
fiiineste jakka!! dette blir garantert mitt første nevernaked kjøp &lt;3
Amalie
you look gorgeous! Dei skoa, og den jakka, og den veska... åhh!!
:-)
Lurer på hvordan den jakken er til meg som bruker L? Ettersom det er Onesize, does not fit all :-)
Lydia
Skoeneeee &lt;3 (Og jakka .. Er bare veldig forelsket i de Isabel Marant-bootsene for tiden..) - L
Annette
Hei! :) Det kan hende den blir for trang, denne onesize-størrelsen passer hovesaklig til XS-M. Får dessverre ikke inn flere størrelser :( Men ettersom det ikke er knapper eller glidelås på den så er det armene/skuldrene som avgjør om den passer eller ikke.
Mia
Hvilket merke er jakken ??

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits