Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Skreddersydd hudprogram

For to uker siden fikk jeg en behandling hos hudterapeut Trude Nervik på Clinique Care! Det var så vanvittig deilig å få koblet av i den fine salongen hennes, i tillegg til at jeg lærte veldig mye.

Jeg fikk en behandling som ble tilpasset huden min underveis, og informasjon om hva slags hudprogram som passer best for meg. Behandlingen jeg tok heter "Hot & Cold", og bestod av varme oljer og kjølende masker, massasje, peelinger og deilige kremer. Hvis du vil skjemme bort deg selv eller noen andre, så kan jeg anbefale denne behandlingen på det sterkeste!!

Fra naturens side har jeg vært svært heldig med huden min, og sjelden hatt kviser eller uren hud. Gener, mosjon og hva vi spiser betyr jo utrolig mye for hva slags hud man har! Men ettersom ansiktshuden blir svært utsatt for vær, vind, forurensning mm, er det viktig med et program som forebygger, gir fukt, pleie og beskyttelse. Man bør også sørge for at huden får variasjon og nye utfordringer/ingredienser og antioksidanter.

Jeg fikk et hudprogram med produkter som Trude har funnet frem til meg, og endelig vet jeg at jeg bruker produkter som faktisk hjelper og er tilpasset min alder og hudtype. Jeg har faktisk printet ut beskrivelsene under og hengt det opp på badet!

Morgen/kveld:

1. Først renser jeg huden med Facial Cleanser (tilpasset sensitiv hud). Ettersom ph-verdien er lav unngår man at huden tørker ut, samtidig som fruktsyrene gjør at huden blir mer mottakelig for videre hjemmebehandling.

2. Etter rens påfører jeg Moisture Defense Antioxidant Lotion som er full av viktige næringstoffer. Kan brukes alene eller under ansiktskrem, og jobber for å holde huden vital, glødene og ung lengst mulig.

3. Om natten bruker jeg Continous Renewal Serum. Denne jobber med hele underhuden samtidig som den fornyer overhuden. Serumet passer alle aldre, og man kjenner at den prikker og stikker litt i huden (dette er bare et tegn på at den jobber). For eksempel så tar den bort og løsner sorte prikker, regulerer talgproduksjonen og forebygger porestørrelse.

Dag- & nattkrem:

4. Moisture Defense Antioxidant Creme er en fuktighetsgivende krem som trekker godt inn i huden. Jeg liker veldig godt konsistensen, og huden blir ikke blank, tørr eller stram. Den er også ca 2 ganger så drøy i bruk som en vanlig krem! Kn brukes både på dagtid og om natten, men inneholder ikke solfaktor.

5. Som dagkrem bruker jeg Herbal Day Cream fra Ole Henriksen (solfaktor 15), som passer for normal til kombinert hud.

Øyekrem:

6. Total Truth Eyecream er en fantastisk dagkrem til øyepartiet ettersom den også har solfaktor 15. Denne er tilpasset min aldersgruppe, noe som er viktig å tenke på. Hvis du er under 25 og bruker anti age produkter med aktive ingredienser, kan det bli en overstimulering i huden som kan føre til urenheter, poser under øynene og kanskje en mer sensitiv hud.

7. Om natten fungerer Radiant Eye Gel veldig godt. Det er en frisk, delikat og beroligende gel som passer til alle aldre, og reduserer synligheten av mørke ringer og poser under øynene.

Peeling og maske:

8. Den mest fantastiske peelingen er MD Formulations Face & Body Scrub, og har vært min favoritt leenge. Den er parfymefri og inneholder små korn som jobber grundig, uten å ripe opp huden.

9. Etter peeling følger jeg opp med en maske, noe jeg gjør 1 gang ukentlig pga alder og hudtype. Trude anbefalte meg å bruke to masker, ettersom man har en annen hudtype på nesen, haken og pannen, enn resten av ansiktet. På disse områdene (t-sonen) bør de fleste bruke en utrensende maske, som for eksempel Invisible Detox.

I resten av ansiktet bruker jeg Moisture Defense Treatment Antioxidant Masque, der fuktigheten og vitaminene tas skikkelig godt opp av huden. Dette er i følge Trude den drøyeste masken på markedet (lett prikking og svie er normalt og et tegn på at den jobber godt). Et alternativ er å bruke fuktmaske og utrensende maske i hele ansiktet, annenhver uke.

Håper dette var nyttig for flere enn meg selv! :-) Du kan få 15 % rabatt på de omtalte produktene fra Ole Henriksen og MD Formulations hos Coverbrands ved å bruke rabattkoden 2qjuh.

Disse rabattkortene gir deg dessuten 50 % rabatt på en valgfri behandling hos Clinique Care! Rabattkortet gjelder kun for nye kunder hos hudpleieklinikken, og ved kjøp av andre produkter på Coverbrands. Annonse

27 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

ROKderm
Så gøy å endelig får lese litt om hus-pleie rutinene dine! Jeg skriver jo om hud selv, og er mer enn opptatt av god hud-pleie. Sjekk ut bloggen min for flere tips! Har forresten prøvd den skrubben, men syntes den var litt i mildeste laget for meg, fikk veldig lyst å prøve de andre produktene da, spesiellt antioxidant serumet! rokderm.com/
jan erik neset
Om du har problemhud eller ei, burde du jo fortsatt ta vare på den? Alt hun bruker av produkter er produkter som jobber med fukt, og å fornye huden... kan jo spørre Hilde Christina om det er noe enhver burde gjøre, så tror jeg nok hun svarer yes;)
Nina-Martine
Har brukt MD i mange år, men har jo bare tatt i bruk de mest basic produktene, så takk for tips om de jeg enda ikke har tatt i bruk! Dette må testes!
Annette
Jeg tjener ikke noe mer på å skrive om flere produkter enn ett, per innlegg. Så der tar du feil :)
Toril
Men hun gjør da ikke det heller.. bare om å gjøre og få med mest mulig reklame (=inntekter) i ett innlegg. Ingen som tror på at en som ikke har problemhud bruker alt dette, og det er nok ingen hudpleiere som vil anbefale det heller - bare spør Hilde Christina :)
Annette
Vet ikke om de sender det til deg med mindre du kjøper noe samtidig. Hvis du vil kjøpe noe fra nettbutikken kan du nok legge gavekortet i handlekurven en gang til:)
Lisa
Hei, jeg forstod det sånn at man kunne få rabattkortet gratis og dermed få 50 % rabatt på valgfri behandling. Jeg kjøpte ikke noen produkter fra Coverbrands da jeg klikket rabattkortet hjem. Var dette feil da?
Linn
Å herre...Og tot. pris for alt dette er? Men du har fin hud,det skal du ha!Men SÅ mye greier hadde jeg ikke orket å holdt på med..
Annette
Ved å handle noe fra Coverbrands, kan du få med gavekortet jeg linket til (koster 0,-). Det er ikke rabattkoden til produktene du må oppgi, du må selv handle selve clinique care-kortet :D
Kaja
Heihei! Er det virkelig 50% på hvilken som helst av de ansiktsbehandligene på clinique care? Oppgir jeg bare den koden ovenfor ved timebestilling?:)
MaritBE
Så fin rutine ;-) Takk for tips!
Elise
Hei! Jeg vet du av og til anbefaler blogger, så jeg vil bare anbefale deg bloggen Kjendistoppen.blogg.no ! Har lest den bloggen i to uker nå, og er sinnsykt avhengig. Er nytt sladder der hver gang jeg sjekker, og den drives av EN person. Og jeg tror hun er rundt 14-17 år, og går på skole. Og kanskje evt sporter osv. Så at en jente klarer å oppdatere så mye og bra synes jeg hun fortjener å få noe igjen for. Du kunne ikke kanskje tenke deg å skrive noen ord om henne på bloggen din elns? Synes så synd på henne skjønner du. Hun må jo bruke flere timer daglig, og alt hun får igjen er 100 lesere.. Takk hvis du orket å lese dette, haha.. og håper du sprer ordet! Stor klem fra Elise <3
Silje karina
Jeg har lenge slitt med uren hud, spesielt små nuppekviser i pannen. Jeg har prøvd tetracyklin og p-piller som skal hjelpe mot kviser. Men md-produktene er det som har hjulpet mest!! Elsker dem!!
Annette
Har ikke sett det, dessverre! Kanskje det kommer inn i oktober, da :) du får holde utkikk :)
Mariann
Å kjære vene for et hud-regime..... Det enkle er ofte det beste :)
Karina
Kan du skrive et innlegg om alt du bruker hver dag av sminke? hverdagssminken liksom? :)
Charlotte
Hei Annette :) Du, jeg bare lurer på en ting! Vet ikke om du har bestilt noe fra Nelly i det siste, og fått med bladet, utgave September/Oktober? Fikk veldig sansen for den genseren som er på forsiden, men finner den verken i bladet eller på Nelly sine sider, så lurer kanskje på om du vet? Takker for svar :)
tina
Har aldri i mitt liv hatt så fin hud som etter jeg i rent sinne kasta alle renseprodukter og begynte å vaske ansiktet med en sånn lano såpebar. hehe
malene
Hvorfor funker ikke rabattkoden?
Annette
Den fungerer den! På disse produktene: Ole Henriksen Herbal day cream Ole Henriksen total truth eye cream MD Formulations continuous renewal serum MD Formulations Face & body scrub MD Formulations Facial cleanse for sensitive skin MD Formulations Moisture defense antioxidant crème 50 ml MD Formulations Moisture defense antioxidant lotion MD Formulations Moisture defense antioxidant treatment mask
malene
åååja! dumme meg, leste ikke godt nok!
Marit
Himmel og hav det var mange produkter :)
Katrine
Så mye herlige hudprodukter! :-)
elin v
ja sant, det gjør nok mye.. jeg jobber med mineral makeup og kundene mine blir fine, men har blitt litt fanatisk på det med å ikke velge for mørk foundation, sminker meg nesten lysere, så tror jeg skal skifte. og kanskje kjøpe et solpudder som ikke er så rødt, men mer gyldent...=) tusen takk for svar.=)
elin v
må bare spørre deg. jeg sliter så med matt hud, jeg bruker foundation fra glominerals og har nå prøvd alle nyansene men syns fortsatt jeg blir matt og grå. har du et merke du personlig syns gir masse glød uten å bli gul eller ujevn? foundation altså=) elin=)
Annette
Nå bruker jeg faktisk mineralpudder fra everyday minerals! Har aldri likt mineralpudder tidligere, men er kjempefornøyd med dette merket :) etter at jeg begynte å rense huden jevnligere så har jeg sett skikkelige forbedringer, så jeg føler ikke at jeg trenger å bruke like mye på huden lenger. For å få ekstra glød så bruker jeg highligter, litt solpudder og rouge! Klem!:)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits