Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Test av Sunz spraytan

I går kveld fikk jeg Morten til å hjelpe meg med å påføre spraytan, ettersom jeg ville unngå å få flekker på badet (så vi stod ute på balkongen). Selvbruningen som ble testet ut heter Sunz, og her kommer min anmeldelse av den:

Påføring: Som navnet tilsier er dette selbruning på boks, som må sprayes på. Når du påfører den bør flasken holdes ca 20-30 cm unna kroppen. Sprayen fordeler seg jevnt, men den etterlater små dråper, så jeg bestemte meg for å bruke hendene til å smøre ut, og få en jevnere fordeling. Viktig å vaske hendene godt etterpå (!). Stort pluss for at væsken inneholder farge, slik at du kan se eventuelle områder du har glemt og kontrollere intensiteten.

Lukt: Denne lukter ikke like mye som mange andre jeg har prøvd, men er heller ikke helt luktfri. Jeg vil si at den har en svak duft som minner om solarium. Jeg vil derfor anbefale å påføre den om kvelden og dusje morgenen etter.

Farge & resultat: Sprayen trekker fort inn i huden, og jeg likte veldig godt at du ikke blir klissete eller "våt" i lang tid. Det står på flasken at du kan kle på deg etter fem minutter, men huden er omtrent helt tørr med én gang. Den får også et stort pluss for at den ikke smitter av på klær og sengetøy!! Det er lett å oppnå ønsket resultat, så denne passer både til de som ønsker litt glød, og de som ønsker "nettopp kommet hjem fra thailand-looken". Etter første gangs bruk fikk jeg INGEN skjolder, og jeg prøvde til og med å være litt "uforsiktig" med magen, bare for å teste hvor galt det kan gå.

Karakter: Jeg gir den en sterk femmer, ettersom jeg er utrolig fornøyd med fargen den ga meg. Grunnen til at den ikke når helt opp til en sekser for min del, er fordi jeg synes spraytan i seg selv kan være litt upraktisk å påføre innendørs.

Dersom du vil teste ut spraytan fra Sunz kan du bestille det her! Husk å lese abonnementsinformasjonen nederst på siden. Annonse

20 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Annette
Hør med Lill Kristine på hendrix hair majorstua! :)
Charlotte
Hei fine du ! Jeg skulle så gjerne visst hvordan du har fått håret ditt akkurat sånn du har det på dette bildet, det er såå HOT og det er akkurat sånn jeg selv vil ha mitt ! Så hvis du har noen gode tips, er jeg evig takknemlig !! Mvh Charlotte :)
Annette
Ja :) varigheten avhenger av hvor mye du sprayer :)
Katrine
Jeg bruker spraytan veldig ofte, så dette var et utrolig godt tips å komme med! Tusen takk :-D
Malin Grinde
Er fargen vannfast? og hvor mange dager varer fargen? :)
Annette
Påfører som regel bare ansiktet + overkroppen :) så blir ikke skillet synlig (men jeg passer uansett på at overgangene blir jevne)!
emilie
Påfører du i ansiktet også? Er det evt. andre steder du ikke påfører? Hvor går evt. nakkeskillet? :-):-)
Annette
Victorias Secret :)
Annette
Vanskelig å si ettersom jeg testet den i går! Vil tippe boksen varer ca én måned ettersom abonnementet går ut på at du mottar en pakke per mnd :)
Nathalie
Hvor langt rekker en boks, og hvor lenge holder fargen seg fin før du må spraye på nytt? :-)
MaritBE
Den hørtes god ut ;-) Utrolig fint bilde av deg! Elsker håret ditt, det er såå stilig ;-)
Stine
Ups, mente t-shirt ;)
Lisa :)
Tusen hjertelig takk <3 digger bloggen og stilen din :)
Stine
Hvor er din pink t-sport fra? :D
Lisa :)
Hei, jeg lurte på hvor mye man betaler i toll og avgifter sånn ca når man kjøper fra nastygal? ikke så mye sammenheng med innlegget, men lurte bare :):)
Aurora Lereng
du er serr nydelig! men hvor kan du få tak i den og til hvor mye? :)
Annette
Det står link i slutten av innlegget: skintechnologies.no/ :) En boks koster 149,-
Annette
Det avhenger helt av hvor mye du bestiller og prisen på det :) du kan regne ut hva det blir sånn ca. på toll.no :)
Kamilla Haaland
Nettopp fått den i posten, gleder meg til å teste den! Ingenting er så herlig som litt farge i julebordsesongen :)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits