Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

The ugliest christmas sweater in the world

Noen uker før jul slo det meg at jeg ikke ante hva jeg skulle finne på å gi kjæresten min i år. Etter flere forsøk med fisking om hva som kunne være aktuelt, der "ønsker meg ingenting" var standardsvaret hver gang, fant jeg til slutt ut at Macbook Pro med Retina-skjerm kunne være noe. En veldig upersonlig gave, som jeg derfor bestemte meg for å gjøre litt morsom. Etter litt leting kom jeg over en hysterisk selger på Ebay med de mest geniale, morsomste, styggeste genserne i hele verden! Har aldri sett noe liknende før, den tilogmed BLINKER!

Teite meg måtte jo bare kjøpe den, og ja– Morten sitt ansiktsuttrykk var til å dø av. Den reaksjonen i seg selv var verdt hver krone. På ryggen er det en gigantisk julestrømpe hvor jeg la oppi et kort med en rebus på, som til slutt avslørte den ordentlige gaven. Jeg tror jeg har sprengt geek-barometeret for lenge siden, and I love it!

Må fortsatt le når jeg tenker på det, gjett om den genseren skal bli dratt frem på fremtidige bad taste party's (ender vel opp med å måtte arrangere det selv), og andre anledninger der man føler for å se ut som den kleineste personen på hele planeten. Dersom du vil kjøpe en liknende til deg selv, en venn, kjæreste eller et familiemedlem  - så finner du selgeren her. Stort pluss for kjempebra service og ekspress-levering til billig pris!!

20 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Emma
Dere er til å spise opp!
Anne
Priceless, hehe! Kul gave :)
Jessie
I USA arrangerer de "ugly christmas sweater party" rundt juletidene. Det må du ha neste jul!:)
Christina i London!
Haha, hysterisk morsomt stygg den genseren :D Elsker sånne!! Veldig fin gave ellers da, og det var en morsom måte å gi den på :)
Marie
Hahahahaha, tror jeg dauer! Genialt gjort av deg, hihi!
Linda
Hahha genialt ;-) en sånn må jeg ha :D (nei)
Katrine
Hahah, dette var jo bare genialt da! :-)
Lydia
Haha, artig! Jeg har begynt å elske slike fæle julegensre i det siste :o - L
Juni
Lurte på om du kunne fortelle litt om ebay og toll og sånnt? :)
Elisa
Thats kinda cute :-D
diana
hey you posted a picture with a shirt "led zeppeling" i think it maybe was from zara.. if you can tell me when i can find this t-shirt?!
Sophie
Hahaha fantastisk!! xD
Nora
Hahahaha! Geniale gaver - begge to :-) Genseren er ikke akkurat pen, men den er kul forde
Amalie
hahhahahaha du er skjønn da!!
Lizbeth Osnes -...
Det var jo en kjempefin gave, da :D Haha, og genseren var jo bare kjempesøt :p ? Lizbethosnes.com - Behind the scenes..
Monica
hahhaaha, vil ikkje tenka på ansiktsuttrykket :D

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits