Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

TV BONANZA

Denne romjulen har jeg sett mer på tv-serier enn jeg har gjort det siste halve året sammenlagt, så jeg tenkte å dele noen favoritter med dere. Jeg er aldri helt oppdatert med hva som er det nyeste, men her er i alle fall seriene jeg har fått øynene opp for den siste tiden:

Girls. Jeg kom tilfeldigvis over denne serien for litt over en uke siden, og nå har jeg sett hele sesong 1. Love it! Serien handler om fire jenter som bor i New York, og den er både morsom, mer realistisk og uglamorøs enn andre type liknende serier. Anbefales på det sterkeste. Jeg har nettopp fått meg medlemskap på HBO Nordic, der man kan se alle HBO-seriene med norsk tekst like etter at episodene slippes i USA. Veldig greit å slippe alle pop-ups og cookies som andre typer streaming-sider fører med seg..

Party Down. Serien handler om en gjeng med skuespillere som bor i Hollywood, men som jobber i et cateringselskap for å tjene penger (ettersom de sjelden får rollene de går på auditions for). I hver episode jobber de på en ny fest eller event, og jo flere episoder man ser jo mer hekta blir du! Det er ikke den serien jeg ler høyest av, men jeg må likevel få den med meg. Denne ser jeg også på HBO :)

Solsidan. En absolutt favoritt, og jeg kan se episodene om og om igjen. Er nettopp ferdig med sesong 3 og krysser fingrene for at det blir en ny sesong! Hvis du ikke har sett den enda har du myye å glede deg til. The Oooovster!

Halvbroren. Mange av dere har nok fått med dere den norske tv-serien Halvbroren som nettopp hadde premiere. Den er basert på Lars Saabye Christensen sin bok med samme navn, og så langt liker jeg den utrolig godt! Det er en dramaserie på 8 episoder, og så langt synes jeg den er veldig spennende og fascinerende. Du kan se den på NRK.

Family Guy. Haha, som jeg elsker denne serien! Ville ikke trodd at dette var min type humor, men etter å ha sett et par episoder er jeg hekta. Det morsomste er jo når man forstår nøyaktig hvilke hendelser som blir parodiert, og hvordan spesielt tv-kanalen Fox blir disset om og om igjen. Serien ble faktisk tatt av luften over en lengre periode ettersom Fox (som har rettighetene) mente den var for krenkende. Jeg synes den er genial, og blir bare mer og mer glad i alle karakterene.

Curb Your Enthusiasm. Jeg har nettopp begynt på sesong 1 av denne, som ble spilt inn i år 2000 (innspillingen ble avsluttet i år, så jeg har maaange episoder foran meg!). Jeg elsker Klovn og synes den hverdagslige, überkleine humoren er veldig morsom - men jeg visste ikke at CYE er originalen som andre serier har latt seg inspirere av. Hvis du ser én episode skjønner du straks hva jeg mener, samme type musikk, samme opplegg med mannen som alltid kommer i trøbbel og kona som må tåle det. Skaperen av serien, David Larry, er også mannen bak Seinfield - en utrolig morsom fyr! Vet ikke om denne serien er så godt kjent i Norge, men jeg vil absolutt anbefale den.

Svenske Hollywoodfruer. Ny sesong, enda bedre enn tidligere! Gunilla Persson er en ny personlighet for meg, og hun tar jo helt av. MUST SEE!

Roast. Hvis jeg har en litt kjip dag trenger jeg bare å sette på Roast. Av en eller annen grunn er det vanvittig morsomt å se kjendiser og komikere slenge dritt til hverandre, den ene vitsen drøyere enn den andre... Av de jeg har sett foreløpig er episoden med Charlie Sheen min favoritt! Programmet går tidvis på kanalen MAX, men det er sikkert mulig å finne den på nettet. De beste klippene ligger på Youtube.

New Girl. Det er jo ikke lenge siden jeg nevnte denne serien - men den MÅ på favorittlisten her! I morgen kommer det endelig en ny episode, gleder meg! Etter min mening topper den tronen som årets mest morsomste og sjarmerende sit-com.

Dere må gjerne dele deres favoritter med meg :) Kan aldri få nok av kvelder med tvseriemaraton nå på vinteren!

61 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

ingrid
HOW I MET YOUR MOTHER! Den er perfekt for deg! Og for alle! SEEEE DEEET, verdens vittigste og gøyeste program. Er helt frelst.
susanne
Haha, elsker Svenske Hollywoodfruer. Hun Gunilla tar helt av, ja. Vet ikke om jeg skal le eller bli litt redd, hehe. Hvis du ikke har sett Breaking Bad enda, så MÅ du det. Fantastisk serie! Andre tips er The Vampire Diaries (den fjerde sesongen er helt vanvittig bra), The Mentalist, Mad Men og Suits :)
Lina
Ååh, Annette!! Dette innlegget kom helt perfekt siden jeg ligger til sengs med influensa nå. Her var det mange serier jeg må sjekke ut :) Selv er jeg litt ekstra hekta på 90210 og Heroes.
Line
Så enig! Var også syk og så begge sesongene av Homeland i julen, en fantastisk serie! Så utrolig spennende og supre skuespillerprestasjoner! Anbefales på det sterkeste!
Kjersti
Du må sjekke ut "modern family" og "revenge".
Nora
Takk for gode anbefalinger! Jeg vil gjerne komme med en anbefaling til deg også; The Lying Game! Den beste serien..så alt på engang! Nå kommer sesong 2 ut om få dager også :)
Christina i London!
Du må se White Collar! Åh, jeg har sett alle fire sesongene (som har kommet ut da..) denne julen. Fantastisk, jeg ble hektet :D
Charlotte K.
Takk for tips! Jeg er selv hekta på Lost og Heroes for tiden :)
Nadia
Gammal men såå rolig, Will&Grace!!!
Kristin
Favorittserien min er one tree hill, ellers så liker keg også godt the big bang theory. :) Det er to ganske ulilke serier, men de er begge gode på hver sin måte.
Cathrine Pettersen
FRIDAY NIGHT LIGHTS!! Beste serien jeg har sett. Touching, innholdsrik, moralfylt og gir de små tingene stor mening. Ellers er også Entourage en av de aller beste i mine øyne! Vanligvis sett på som ganske guttehumor, men definitiv min humor også:-)
Sara Nielsen
Gossip Girl and Vampire Diaries :-) And Project runway is actually also pretty cool!
Sara Nielsen
Gossip Girl and The Vampire Diaries :D And Project Runway is actually also pretty coll!
Elise
Du mååå se Hart of dixie! Gullig skjønn serie :D Litt kjedelig i starten, men etterhvert blir det mye bedre? Ellers er One Tree Hill den vakreste serien i verden - om du ikke allerede har sett den. . Selv kan jeg se alle episodene om igjen, og gråte like mye hver gang, hihi!
ingvild
Gossip girl og Pretty Little Liars. Har du ikke sett de, så må du gjøre det ASAP.
jeanette
Elsker new-girl! Det er SÅ gøy :D
Bella
Dette må være mitt favorittinnlegg av deg noensinne, fordi du nevner noen av mine favorittserier!! Fint lite folk som har fått med seg Party Down her i Norge og Curb har ikke så mange fans her i Norge som den burde ha spør du meg. Basert på seriene du nevner her kommer jeg med forslag til serier jeg er nesten 100% sikker på at du kommer til å rådigge; 1: Suits - denne er en MUST hvis du virkelig vil unne deg selv en serieavhengighet og ikke allerede har fått med deg. 2: Breaking Bad - du har sikkert hørt masse bra om denne fra andre. 3: It's Always Sunny in Philadelphia - du vil nok le deg skakk av denne. Litt mer ukjent i Norge 4: Californication - kjempekul serie 5: Arrested Development - uhyre morsomt, fra 2006. Regnes som en kultserie. Andre verdt å sjekke ut; Scrubs, Freaks & Geeks, Community.... Håper (tror ganske sikkert) at noen av disse faller i smak. Alle de jeg nevnte nå er hvertfall mine favoritter:-)
Merete
hart of dixie, pretty little liars, the O.C, suits, og how i met your mother er alle fantastiske serier! :)
malin
New girl er en favoritt her også :) men, lurer på noe. Du har nevnt at du bruker selvbruning. Hva heter den. Gjør du noe annet for å holde deg så brun så du er :) solarium? betakarot? osv. klem, setter pris på svar.
Chandra
Have you ever watched Big Bang Theory?! It's popular in the U.S. and it's sooo funny!! :)
christina
Hvor ser du Svenske Hollywoodfruer? ser du det på nett? kan du linke siden? Eller laster du ned/leier? Takk på forhånd:)
elle
The big bang theory + 2 broke girls :D
H
2 Broke Girls er fantastisk!! Er også stor fan av New Girl :)
Annette
I know :D
Annette
Nå bruker jeg mest en spray som heter Sunz :) bruker ikke noe annet, og tar heller ikke sol. Klem!
Tanja
Suits er ganske bra!
elle
Heart of dixie<3<3
Martine
"Outsourced" - Utrolig morsom serie over en sesong. Handler om et amerikans firma som er outsourced i India. Hysterisk morsomme karakterer. Må sees!
M
Hei Anette! Hvis du ikke har sett Homeland allerede, anbefales den virkelig! Var syk i romjula og så ferdig sesong 1 og 2 på tre dager.. Såå spennende var den! En av de beste seriene laget noensinne..
Mina
Ser alt for mange serier selv og New Girl er definitivt en av favorittene! I tillegg får jeg alltid med meg nye episoder av White Collar (bra serie med pluss for en flott mann i hovedrollen), Suits, How I Met Your Mother og The Big Bang Theory :):) Anbefales!
thea
Jeg så alle episodene av Party Down i jula, elsker det! Håper virkelig det blir noe av filmen de planlegger :) Det er Larry David forresten, ikke David Larry ;)
Em
How i met your mother er bare den beste humor serien som fins! ellers er Arrow og Homeland og vanvitti bra serier :D
Ida
Hei hei. Håper du tar deg tid tid til å lese dette. Jeg vil gjerne dele dette med alle norges jenter da jeg personlig begynner å bli mektig lei av gutter som kun er ute etter en ting. Da jeg selv brant meg på dette, bestemte jeg meg for å heve meg over han og ikke la han tråkke på meg. Det gjorde jeg på denne måten: www.youtube.com/watch?v=q4UpJY0CQME&feature=youtu.be
Eline
Det står på wikipedia at det skal komme sesong 4 og 5 av Solsidan!
Mona
Hvis du liker svenske hollywood fruer, vil du garantert like `the real housewives of beverly hills, new york og new jersey. Mye mer underholdende enn den svenske :) og mye fine klær og sko :P
Maren
Har nettopp begynt å se Dexter, fantastisk spennende serie!
Cathrine Pettersen
Glemte å nevne Hart of Dixie! Kjempeherlig serie:-)
Eline
Elsker også Solsidan og særlig New Girl! Har også vurdert å se på Girls, men har liksom aldri fått satt av tid. Hvis du ikke allerede har sett 90210, bør du absolutt gjøre det! Det blir bare bedre og bedre for hver sesong. Også anbefaler jeg Revenge! Jeg har også hørt at Homeland er utrolig bra, men har aldri sett det selv.
Kristine
Herlig, nå gleder jeg meg til å sette i gang med noen av disse seriene :) Mitt tips er Happy Endings, veeldig morsomt!
Julie Husvær
Elsker seriene Pretty Little Liars, The Lying game, 90210 og Hart of Dixie :)
ida
hvor ser du new girl?
Camilla
Happy endings! Den gikk på tv Norge en periode. Fantastisk morsom :)
Ina D
Elsker New Girl! Så fantasisk herlig humor :-D Du bør få med deg Hart Of Dixie og Glee.. Åh, kjærleik.
MaritBE
Hahaha, jeg elsker new girl ;-) Girls er også bra! Du burde også prøve å se "2 broke girls", artig det også.
Ina
New Girl og Girls er så bra! Anbefaler deg å se Dexter, Suits og Pretty little liars også :-) Og alle sesongene av Sex and the City og The Big Bang Theory, of course!
Bettina Mork Trondal
Mine favorittserier er New Girl, Pretty Little Liars, The Lying Game og Switched At Birth!! Du blir rett og slett avhengig! PLL og New Girl er de absolutt gøyeste;)
anja
the O.C, how i met your mother, hart of dixie, prison break, awkward, pretty little liars og the vampire diaries. ingen slår disse seriene. lover deg, om det er noen serier du burde se er det disse.
T
Girls er SÅ morsom. Men du må se på Homeland. Ikke sett en så bra og spennende serie på lenge!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits