Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Relatert innhold

Kommentarer

Annette
Tusen takk! Photoshop! :)
Annette
Hei! Det var feil priser, så vi var nødt til å endre dem for å følge kalkylene fra agenturet vi kjøper fra. Prisene vi har nå er så lave som vi får lov til å selge dem videre.
Monika
Love it! :) Fantastic top and skirt :)
R
Hei. Så antrekket før jobb i dag, men rakk ikke å bestille, så skulle gjøre det nå, men nå er det flere hundre kroner dyrere!?
Melody
Åå du inspirerer meg hver dag! Hvilket redigeringsprogram bruker du til å lage sånn kul effect? <3
Amalie
Woooooooohhh! Den toppen(og forsåvidt skjørtet) var herlig! Guud! må-ha
Annette
Takk søte! Jeg går på et studie som ikke krever full oppmerksomhet hele tiden, så det er vel derfor det går. Jeg er ganske rå på skippertak, så når det virkelig gjelder så sitter jeg med skole 24/7. Det pleier å funke for meg, men det skal jo sies at jeg ikke klarer å komme meg gjennom hele pensum. Jeg klarer dessverre ikke å få tid til å lese jevnt under hele semesteret, men det legger heldigvis ikke eksamen opp til heller :) Klem!
karoline
du er vakker! Kan du skrive om hvordan du klarer å få så gode resultat på studiene samtidig som du sjonglerer nettbutikk, kjæreste og venner? Jeg vil gjerne ha tips (selv om jeg ikke har nettbutikk):-D
m.
WÆÆÆh den kjolen var fiiiin! å bildene var dritkule:D
Martine
Hvilket program har du brukt til å redigere bildene? :-) Utrolig kult!
MaritBE
Så herlige bilder ;-) Savner bloggingen din :/
Lisa Mariel
Hei! Kan du anbefale noen billige og sentrale hoteller i London? :)
Louise
You look great Anette! Love this outfit. Usaully I'm really not into the 'universe' trend, but I love this skirt and the top. Can't say how many times I would like your closet (; imeldascloset.bloggersdelight.dk/
Martine
SYKT FINT!
Lizbeth Osnes -...
Nydelige bilder :D ? Lizbethosnes.com - Gravid og lykkelig!
Nora
For et vakkert antrekk, Anette! Det kan nesten ikke bli bedre enn det der etter min mening :-)
Anne
Åh, fantastisk!!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits