Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Yesterdays apparel

Never Naked: Costa Collar Shirt & Ice Knit Grey, Ebay: sko og jakke, Céline: veske, Chloé: armbånd

God lørdag, fine dere! Her har det gått i ett med jobb, og så ble det kjærestekveld med sushi og film, flere kopper te (hadde ikke klart meg uten pukka i vintermånedene <3) og kos. Endelig har jeg klart å komme meg videre fra den fæle sushiopplevelsen jeg hadde for flere måneder siden. Dårlig sushi = ødelagt appetitt-garanti.

Nå skal jeg forsøke å sove mens den ene naboen har techno-fest og den andre driver med en eller annen form for korps-spilling. True story, jeg GLEDER meg til drømmeleiligheten blir lagt ut på Finn! Egentlig hovedsaklig fordi det er blitt for liten plass her vi bor nå, men også fordi det skal bli deilig med en ny, fresh start. Har så lyst til å flytte i løpet av 2013, men all jobben med å flytte er jo helt forferdelig, så det er ikke akkurat noe man kan haste med heller. Nå skal jeg drømme om walk in-garderobe, badekar, peis og fantastiske planløsninger, så håper jeg The Secret vil spille på lag med meg denne gangen!

42 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Ina
Kan jeg spørre hvor kjøpte du Celine-vesken? Har du fått den verifisert noen plass? :-)
Katrine
For et nydelig antrekk, men hvordan orker du å gå i skjørt nå? Er det ikke litt for kaldt enda? Hehe :-) Håper du har hatt en nydelig kveld da :-)
Monica
Kjempefint antrekk!! Har ein draum om å flytta til Oslo til hausten, så eg bruka kanskje litt for mykje tid på finn:)
Thea Jansen
Elsket det! Du har bare så ufattelig fin stil! Kunne ikke vi få sett bilder av leiligheten din/deres? :)
Nikita :)
Åhhh, jeg kan ikke si hvor mye jeg elsker stilen din. Den er bare helt fantastisk. Har laget meg blogg og lurte på om du ville sjekke den ut og kanskje gi meg noen gode tips? :) nbt.blogg.no
Christina i London!
Love it, as always! Kan se for meg at det er litt av et prosjekt å prøve å sove med de naboene.. Håper ikke kvelden din ble helt ødelagt av den grunn :)
Amalie
ÅÅ fy srøen for noken fete sko! Og veske, såklart (LOVE). Men uff, er ikkje det kaldt å gå sann? Brr, eg fryse omtrent med 3 lag stilongs :S Men du ser lekker ut da! Lide for skjønnheten:)
Liv Irene
Superfint antrekk! Elsker kombinasjonen av sneakers og skjørt!
MaritBE
Så utrolig stilig antrekk ;-) Love it!
Linn
Hei!Jeg bare lurte på noe. Når du begynte å blogge,la du ut bloggadressen på facebook etc?eller hvordan "markedsførte" du den?har nemlig tenkt å begynne å blogge,men vet ikke helt hvordan jeg skal få folk til å lese bloggen.Veldig kult antrekk foresten,elsker Celine vesken:-)kos
christina
Har du noen side du selger klær på ? :) Som er av de du ikke bruker mer :) ?
Melissa
Jippppppiii! Blir så glad av antrekkene dine! Inspo!!! :)
malin
så utruleg fint antrekk :) Elsker skoene! men et spørsmål? Du har så utruleg ren hud. Er det noe spessiel produkt du bruker? :) setter pris på svar &lt;3
Annette
Har ikke det nei, kanskje det kommer etterhvert! :)
Annette
Var ikke så mye ute i går, men det varmer jo egentlig like mye samme om strømpebuksen er sort eller gjennomsiktig :) hehe. Klem!
Annette
Hei! :) jeg begynte først med å kommentere hos andre bloggere og bare legge ved bloggadressen i blogg-feltet :) fikk en del klikk av det.. Og så brukte jeg litt facebook, men det meste gikk egentlig av seg selv. Men det er såklart viktig å få delt den mest mulig!
Annette
Hei! Takk for det! Bruker noen produkter fra MD Formulations og Ole Henriksen, men huden min har alltid vært slik den er, med eller uten produkter. Så anbefaler at du går til en hudpleier for å få et program som er skreddersydd til deg! Klemmer
Annette
Kjøpte den på Ebay, har verifisert den ja :) Men kjøpte den til samme pris som man gjør i Celine-butikker, er så mye fake på Ebay :/
Lise Midtdal
Åh, elsker The Secret!! Den har hjulpet meg masse i løpet av 2012 :)
Annette
Jeg kunne sikkert brukt dem ja :) synes de var finere på bildet med modellen enn produktbildet! Så gøy at du fikk paljettbuksene, jeg kan prøve meg på et stylinginnlegg snart! Men en sort topp er jo et safe valg, gjerne kombinert med ankelstøvletter og en sort jakke :) Og kanskje et skjerf for å få med litt farger. Klem!
Annette
Alle slags:) veldig glad i den med lakris og kanel, mmm! smaker så mye bedre enn det høres ut!
Maritasola.blogg.no
Luer på hvor mye en sånn veske koster. Har så innmari lyst på en celine i sort! :) flott antrekk btw!
ewa
lovely outfit, really beautiful pictures! like your style so much!
Julia
Hi, I would like to ask you where did you buy your sneakers ? Are they Isabel Marant or look a like model ?
My
Jeg bare elsker stilen din! Uuuum, hvilket ebay selger kjøpte du de skoa fra? Kunne du gitt linken? :] Og er str vanlig? TY!
Elle
Herregud den Celine veska di (og enda i rød, elsk!), jeg elsker den! Kunne jeg eid kun en veske i hele mitt liv, hadde det garantert vært den!
My
+ de tøyskoen med platå som ligner på "Converse". Var de store eller små i str? Hihi, takk for svar :]
Annette
I got them on Ebay, they are lookalikes:)
Jenny
Du har jo allerede drømmeleiligheten! :-) Hadde blitt overlykklig om jeg hadde muligheten til å eie den, men skjønner at man ønsker forandringer etter en stund! Også veldig det med ny start!:-) Hvor mange kvm er leiligheten på?
Julia
Tnx, Can you please leave me a link to seller, because they look very good. Tnx again, Julia
Pam
Simply love the red details!!!!
Hanne
Sikkert rart spm, men lurer på hva du gjør for å få så fin og jevn hud på legger lsv? Jeg sluter mye med at man egentlig kan se blodårer lg alt. Litt rød på knær og rundt omkring ...
Vår
Kan du linke selgeren til disse skoene? jeg vil være helt sikker på at det ikke er en fake selger :)
Annette
Disse er jo fake :p

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Folk som liker

  • Blogglistenhits