Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

psssst...

 

 

Nå er det over 2 år siden sist jeg hadde bakgårssalg, og da gikk det virkelig over all forventning, så jeg tenkte gjøre det en siste gang, men nå i Oslo! Vi skal nemlig flytte og jeg vil rett og slett kvitte meg med mesteparten av garderoben så jeg slipper dra det med meg videre.

I tillegg til det som allerede er lagt ut på Tictail blir det meste av outfits jeg har vist på bloggen, sko, vesker, kjoler og stash solgt for alt fra 50 kroner og opp. Selger stort sett alt bortsett fra katten, så håper vi sees!

 

Det blir nå på søndag 1300-1500 på Majorstua, nøyaktig adresse finner du her.

(Supert om du tar attending dersom du har tenkt poppe innom)!!

Cash is king. VEL MØTT! :)

 

Clear body clear mind

Ulrikke lund sommer

 

Har ikke oppdatert så mye i det siste, regner med (og håper) de fleste av dere er ute og nyter varmen uansett. For en uke siden stakk jeg fra byen for noen dager men jeg har enda ikke kommet meg tilbake igjen. Folk får kose seg på Marbella og Ibiza, men en liten timeout omgitt av norsk skog og dyr er alt jeg kunne ønske meg. Deilig å kunne være ute i hagen fra morgen til solnedgang, med hodet begravet ned i bøker, trening og matlaging. Er helt utrolig å se alle forandringene som skjer i naturen fra dag til dag, og hvor mye det setter alt i perspektiv å oppholde seg ute på landet. For å være ærlig, det siste året i Oslo har jeg helt klart kastet litt bort, fordi jeg ikke helt har hatt en klar visjon om veien videre og alle karrieretilbud innenfor mote har føltes litt "feil". For meg har det alltid vært viktigst å følge hjertet og gjøre det man tror på, og forholdet mitt til mote og det kommersielle har liksom bare blitt mer og mer bah... Det er så rart å få de mulighetene man drømte om som liten kid, og plutselig finne ut at de liksom ikke passer med personen man har blitt på veien. Det er jo en del av det å være ung og prøve alt til man finner sannheter man tror på som menneske, på godt og vondt, men det var på overtid å endelig ta seg tid til å reflektere hva jeg egentlig vil. Natur, trening og meditasjon er en magisk og oppklarende kombinasjon. Håper denne tropen varer 4evr og at alle har en vakker sommer med ro i hjertet.

 

 

the little black dress

Ulrikke Lund helsort outfit fedora

Ulrikke Lund helsort outfit fedora

Ulrikke Lund helsort outfit fedora

Ulrikke Lund helsort outfit fedora

Backless Flare Dress here//SWAROVSKI necklace Minusey//Fedora Free People//Bag Chanel//Sunnies House Of Harlow (reklamelenker)

 

The Edge//Tromsø

ulrikke lund hotell tromsø the edge

ulrikke lund hotell tromsø the edge

ulrikke lund hotell tromsø the edge

(Sponset innlegg)

Det har vært en vakker uke hjemme i Tromsø- med masse sol, familie, fest, byliv, fine fjellturer og kvelder brukt på rooftopen. Jeg og bror var heldig nok til å få bo på en juniorsuite med en helt utrolig utsikt ut over hele Tromsø på byen sitt nyeste designhotell, Clarion The Edge. Så deilig å bo midt i byen på et hotell der alt var SPLITTER NYTT! The edge har Miljøklasse A og minner litt om The Thief i Oslo med flott design, kunst og location rett nede ved sjøen. Fint å se at det endelig er kommet et hotell i verdensklasse til hjembyen min. Og selv om jeg er vokst opp i Nord Norge er det alltid like overaskende og magisk å bli vekket av midnattsolen som skinner inn gjennom vinduene. Nesten trist å måtte dra hjem til Oslo, kunne lett flyttet inn her!

 

 

Content tertiary section