Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

the start of something new

 

Idag er en god dag. Jeg fikk en veldig fin nyhet, og kan ikke forklare med ord hvor mye jeg gleder meg til denne våren. Dette er noe jeg stort sett aldri skriver om, men jeg har ikke hatt det noe særlig bra de siste årene. Jeg har vært selvdestruktiv og gjort mye teite ting jeg angrer på. Når man blir født inn i noe dritt uten mål og mening, er det vanskelig komme seg ut av alt det, og finne ut av verden helt på egen hånd. Tilgivelse er kanskje det vanskeligste av alt å lære seg med å være menneske, spesiellt ovenfor de som egentlig skulle vært der og tatt vare på deg. Tilgivelsen er også det eneste som kommer til å la deg gå videre med resten av livet ditt. Endelig er jeg frisk nok til å tenke på fremtiden, og ikke bare være psycho i hodet he he.

Kjærleik på alle dere små drømmere som ikke har det så lett. En dag om gangen. Tenk på de du har å motbevise. Og husk at det er ingen skam i å få profesjonell hjelp, noen ting er bare for store for et menneske å takle helt på egen hånd, og det trenger absolutt ikke være deg vs. verden absolutt hele tiden, selv om du kanskje tror det akkurat nå. Mener ikke preike selvhjelpsvås, men ta det fra en som har kastet bort veldig mye tid på å holde hemmeligheter inntil brystet for ingen å se, det føles bra å bare gi litt faen i det og heller bare komme seg videre.

Got a stupid grin on my face today, I had some great news, and now I feel like the happiest girl in the world. Finallyyyyyyy. Forgiveness is key for getting on with your life.

 

The basics

basics

 

En enkel outfitide. Denim+boots+hvit t-shirt=hverdagsperfeksjon for meg! (trykk på bildet for å shoppe items)
 

 

nytt år nytt hår/Hendrix

 

Har endelig kommet meg på Hendrix Hair og blitt skikkelig blondis igjen, fikk kvittet meg med over 10 cm. tvilsom ettervekst, og følte meg så mye lettere med en gang! Valgte også å beholde luggen så klippet den litt opp, men beholdt lengden på resten av håret. Egentlig har jeg jo bare skulderlangt hår så glad man kan jukse litt! Tror jeg skal prøve bli enda litt kaldere blond neste gang, ut mot våren, vi får se! Du finner Hendrix på tlf. 22605083 eller her (sponset behandling).

 

silly dreams silly girls

 

Hei dere, I`m back etter noen dager fri på landet med bror. Nå har jeg en slapp og simpel dag hjemme med alt regnskapet fra sist år (urk), men forhåpentligvis blir jeg tidlig ferdig og kan starte et fresht 2014!

Ser for meg en rolig kveld under dynen med te og en god bok. Holder på med Herbjørg Wassmo sitt forfatterskap, kjenner meg sånn igjen i henne på mange måter, og greier så vidt legge fra meg bøkene. Lite som er mer hverdagslykke for meg enn å komme over litteratur man liksom har lengtet etter hele livet uten å vite det selv. Merker jeg dagdrømmer mer og mer og å bare reise fra alt her i Norge, og globetrotte verden rundt med kun passet, hattene og bøkerne mine som selskap... Det kan nesten føles som Norge jobber mot meg og jeg jobber mot Norge, fordi alle drømmene og de flyktige bildene i hodet blokkerer hver eneste mulighet til ro i hverdagen her. Bøkene er bra men setter flammende ideer i hodet på små jenter. Noen dager greier jeg så vidt få frem et eneste ord på norsk og tar meg selv i å gå tom for steder og eventyr å oppsøke og alt kjeder meg... Hvem vet, en dag, plutselig! En ting om gangen!

 

I got the sunday blues

 

Nå ligger jeg i sengen og samler energi etter en lang men digg løpetur på Bygdøy, og vi skal straks ned til byen og se et eller annet fransk drama på kino. Rakk akkurat løpe ut og ta disse bildene før det ble mørkt, med både ny Phillip Lim veske, brillene jeg har ønsket meg siden i sommer, og Rodebjer genseren jeg fikk av Carpediiem for en stund tilbake. Er virkelig så lei alt regn og ruskeværet, føler jeg trenger en breather mellom hver greie man skal gjøre, det tar liksom altfor mye energi å gjøre bare de minste ting, så for min del kan vinteren bare dra til helvete nå. That`s it.

 

 

 

 

hello there

 

Da startet januar med et impulskjøp i form av en suede babyblå Phillip Lim Ryder Satchel. Slike farger er ikke heeelt det jeg trekkes mot til vanlig, men det er deilig å ha noe alle andre ikke har, og digg å ha et litt overaskende element i garderoben. Jeg er i grunn ganske veskekresen, de kan ikke være for "faste" eller for "baggy" i formen, det må være en fin mellomting, pluss en rekke andre kriterier praktisk talt umulig å imøtekomme i et eneste design, så impulskjøp eller ei, jeg er happy! Kan ikke vente til å få brukt til helsorte antrekk, denim og litt blonder!

 

makeup miracles

 

Hi angels, jeg er på vei på flyplassen og hente bror fra Spania (tror hele norges befolkning har vært i syden i vinter bortsett fra meg!?) uansett, har i den anledning praktisk talt ramlet opp i sminkeskrinet, men, det er jo hælg! Noen friheter må man ta seg som jente. Har øvd meg på å gjøre smokey eyes i bruntoner med Glo Minerals, og hadde helt glemt hva slags mirakler makeup kan gjøre om man faktisk legger inn en liten halvtime. Som Helena Rubenstein så fint sa "There are no ugly women, only lazy ones". Dvs. meg 350 dager i året.... Skal ta meg sammen, det er både et nyttårsfortsett og et løfte!

 

Ha en vakker helg XXXX

Sider

Content tertiary section