Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

behind the scenes

 

En liten sniktitt behind the scenes fra Specsavers shooten vår sist uke. Du kan se flere behind the scenes bilder her. Så stas å få jobbe sammen med en av mine beste venner på et prosjekt, fine Cathrine. På torsdag skal vi presentere vår "Best Of" kolleksjon på årets brillemodell, gleder meg!! Har ligget syk med noe virus siden 25 års dagen min på lørdag, så krysser fingrene for at jeg er friskus til da. Ikke akkurat sånn jeg ville starte "det nye året", men ikke noe å gjøre med det. Håper dere er ute og nyter finværet for meg!

perfect

 

Lett Slip in, stram veske, lett markert midje. Akkurat sånn her vil jeg gå hele september.

simple

 

Dagens look. Har blant annet vært på shoot med Specsavers og en kjempefin gjeng, gleder meg så u.t.r.o.l.i.g til å se resultatet. Var bare 100 meter ned i gaten fra meg, så veien til jobb var mildt sagt kort idag. Slang på meg denne kjolen og favorittbrillene mine fra House Of Harlow. Den lille sorte hverdagskjolen er perfekt å ha i klesskapet fordi den funker til absolutt ALT!

dusty grey & copper

Krukke Sorelle//Stoler Blue Dot//Bilder Society6//Horn Country Chic på Majorstuen

 

Støvete grått, beige og kobber på det nye kjøkkenet. Grønne planter og krukker er min nye dille, denne er ny fra Sorelle. Det eneste som mangler nå er litt pop of color over spisebordet...

My new kitchen area is neutraly layered with dusty grey, beige and copper.

 

Content tertiary section