Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

heels

 

 

Mine favorittheler at the moment, fra Zara. Jeg har en sånn rar ting med at det pleier ta 2-3 måneder etter jeg har kjøpt noe før jeg virkelig legger min kjærleik på det og setter ting på "fast rullering". Vet ikke hvorfor jeg er så treig, har liksom alltid vært sånn. Men når jeg først begynner bruke noe, da bruker jeg det hele tiden.

 

inspired

 

Fineste mest inspirerende bildeserien jeg har sett på lenge.

Må få tak i noen store bukser til de massive strikkegenserene mine ganske kjapt.. Anja Rubik by Lachlan Bailey For Paris Vogue. 

 

#tbt

 

 

 

Black, white and grey on my mind.. And offc, beanies and hats!

greyscale//etienne deroeux

 

Ulrikke lund outfit crop top

Ulrikke lund outfit crop top

Ulrikke lund outfit crop top

 

 

Pants Line Of Oslo//Sunnies House Of Harlow//Cardigan Bik Bok//Crop Top Etienne Deroeux

 

Etienne Deroeux er en ung fransk designer jeg kom over på Yme Universe her i Oslo, tror de er de eneste i Norge som selger merket.

Myke luksuseriøse plagg, alle produsert i Frankrike, minimali cut, I`m hooked! Som Helmut Lang er dette et av de sjeldne brandsene der jeg følger jeg elsker alt, og ikke bare utvalgte pieces her og der. Jeg tror de fleste kan designe klær om de må, men å designe en kolleksjon som virkelig henger sammen på denne måten, og har en klar identitet allerede de første årene er det som gjør at et merke kommer til å make it big. Er spent på å følge med videre, føler dette kan bli en slags fransk kombinasjon av Alexander Wang og Helmut Lang, men hvem vet, det er i alle fall a.k.k.u.r.a.t som hun her liker det!

Sider

Content tertiary section