Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

TAKK FOR NÅ

 

 

 

Hei dere. Jeg skal holde dette så enkelt som mulig. Jeg har mange mål for året som kommer, men hovedmålet mitt er å identifisere hva som er viktigst for meg og eliminere alt annet. Som alle andre ønsker jeg leve livet med overbevisning og sannhet, ustoppelig engasjement og lidenskap. Er jeg helt ærlig er det en stund siden mote har vært en av disse tingene som føles så viktig for meg at jeg kan formidle det med naturlighet. I stedet for å fortsette poste halveis innhold vil jeg heller ta to steg tilbake. Jeg vil jo gjerne bruke plattformen min til noe positivt, men får det ikke helt til å passe inn i puslespillet som er livet mitt akkurat nå. Så jeg trenger en pause for å finne ut av ting og redefinere hva jeg kan bidra med om jeg vil fortsette trykke publish i denne verdenen.

 

Det virker for meg umulig å beskrive forholdet en blogger får til leserne sine. Jeg er mer glad i dere enn hva dere kan forestille dere og hjertet mitt er fylt med ydmykhet og takknemlig for denne reisen vi har tatt sammen, all støtten dere har gitt meg og kjærligheten som finnes der ute. Er overbevist om at dere på sett og vis reddet meg fra noe jeg ikke helt kan sette fingeren på. Takk også til deg som ga meg mitt første kamera og alle mine snille hjelpere, dere vet hvem dere er. Vi sees, takk for tålmodigheten deres.

Jeg ønsker dere alt godt og mer til. Hade bra <3

 

GREEN

 

 

Det er ikke så ofte jeg kommer over farger jeg kunne tenke meg binde meg til, men denne tonen av grønn er noe av det deiligste jeg har sett på lenge. Parret sammen med de sorte detaljene snakker det for seg selv, rolig og perfekt stilrent.

Favorite Glasses

ulrikke lund specsavers

 

Hjemme går jeg som oftest med briller og jeg har flere forskjellige jeg bytter på. Her kan dere se selected by brillene mine hos Specsavers, men de jeg har på meg her er de nyeste favorittene og de som blir brukt mest nå om dagen, fra Karl Lagerfeld sin kolleksjon. De er så freshe og passer til det meste.

 

Shirt & Other Stories // Hat Asos // Necklace Missguided // Glasses Karl Lagerfeld

New Favorite

 

Ulrikke Lund Nike bomberjacket henny and my

Ulrikke Lund Nike bomberjacket henny and my

Ulrikke Lund Nike bomberjacket henny and my

Ulrikke Lund Nike bomberjacket henny and my

Ulrikke Lund Nike bomberjacket henny and my

Ulrikke Lund Nike bomberjacket henny and my

Ulrikke Lund Nike bomberjacket henny and my

 

Bomber Jacket Nike- Henny and My // T-shirt Bik Bok // Jeans Bebe // Jewelry The Hatters

Pictures taken with Olympus Pen

 

Så. Det er offisielt vinter og sikkert 5 minusgrader ute men jeg har en ny favorittjakke fra Nike så jeg orker ikke å pakke meg inn helt enda. Anbefaler deg sjekke ut den nye nettbutikken Henny And My, de har et imponerende fresht utvalg av basic/sporty/casual pieces fra merker som Lanvin, Opening Ceremony, Wood Wood+++. Anyways, denne uken har bare flydd avgårde og jeg begynner få litt julestemning av all snøen og mørket i Oslo. Har hengt med fine mennesker og vært masse ute og spist, på museumer og rundt om, og i går hadde vi jo fotokvelden med Olympus som var drithyggelig, av mangel på bedre ord. Takk til alle som kom og gjorde kvelden. Nå pakker jeg kofferten og drar hjem til Nord-Norge, noe jeg har gledet meg til i en liten evighet. Ha en fin helg dere.

Sider

Content tertiary section