Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Dekorative sommervaser

Nå som det nesten er sommer er litt småblomster i freshe vaser her og der et absolutt must for meg. Den sjakkmønstrende krukken fant jeg på Zara Home, ellers er jeg glad i å bruke flasker og hva enn vi har liggende og mikse litt. Synes det er fint med litt kontrast på blomstene og vaser som gjør litt mer ut av seg.

 

pencil skirts+crop tops

“There is nothing more rare, nor more beautiful, than a woman being unapologetically herself; comfortable in her perfect imperfection. To me, that is the true essence of beauty.”
― Steve Maraboli

 

 

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

 

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

Ulrikke Lund helhvitt sheinside

 

Bodycon Skirt Sheinside//Organza top Sheinside//Glasses Bik Bok//Arm bundle Marc By Marc Jacobs//Shark tooth necklace & fossil Ruby

 

Disse smykkene er mine nye favoritter, fra sør-afrikanske Ruby basert i Cape Town. De har helt utrolige one-of-a-kind ting, noe selges gjennom Etsy, men mine absolutte favoritter er Druzy Krystallene deres. Så rått, naturlig og orginalt, luv luv luv it.

Det har blitt mye pencil skirts og små topper på meg i det siste. Om noen av dere er like Kardashian besatt som meg ser du kanskje at jeg nesten regelrett har kopiert et antrekk Kim hadde for et par måneder siden med blondeskjørtet og den hvite toppen (dont judge please). Jeg trodde ALDRI jeg skulle si dette med tanke på Kims gamle glammy look, men jeg føler jeg har lært masse av å studere antrekkene hennes i det siste, spesielt når det kommer til å kle seg etter sin egen figur. Endelig noen som viser at det er fullt mulig å kle seg fierce selv om man ikke er modellhøy eller størrelse 0. Jeg tror med hånden på hjertet at det er denne type jenter som har makten til å utfordre kroppsidealene vi har kjørt oss fast i. Jeg er selv litt lavere enn Kim (hun er 159cm og jeg er 157 cm for å være presis) og jeg har alltid alltid alltid hatt komplekser for å være liten, fordi der er dager man føler seg såååå liten, bokstavelig talt. Kim har vel og merke en timeglass figur man bare kan drømme om, men på tross av det har hun blitt utrolig flink til å kle seg "petite" og mer "sharp" i form av å blande figursydde og oversized plagg i noenlunde lik fargeskala, dvs. hvitt beige og nude for det meste. Sort på sort, monochromatic layering, sort+hvitt og sist men ikke minst; enten legs or breast (never both!). Pencil skirts, crop tops, oversized jakker og designer heels ser ut til å være formelen og i mine øyne har alt vært utrolig on point. Elsker at hun ikke begrenser seg til sin gamle stil, men prøver finne sitt nye mer voksne seg og samtidig viser frem kurvene sine som aldri før.

Jeg personlig har som oftest pleid å gjemme meg unna i mest mulig oversized plagg fordi jeg har vært livredd for at folk skal se hvor lav jeg er. Det er som om man lager sine egne stemmer i hodet som er utelukkende nedlatende og slemme, og ingenting blir godt nok. Heldigvis opplever jeg at jo eldre jeg blir, jo snillere blir jeg med meg selv. Det merkelige er at når alt kommer til alt, så er det mest sannsynlig ingen som kommer til å bry seg bortsett fra meg selv. Vi jenter er vi virkelig vår egen værste fiende! Når det er sagt ser jeg at det kan bli kjedsommelig mye pencil skirts og crop tops, det er som plaggene matcher seg selv og jeg har absolutt en tendens til å bli besatt. Dere er herved advart.

 

Content tertiary section