Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

A good alternative

Ulrikke Lund kåpe faux fur farger Ulrikke Lund jakke fuskepels farger Ulrikke Lund jakke faux fur rød grå Patchwork faux fur Asos (adlink) Who really needs fur when you have Faux Fur as good as this? Even my boyfriend (who is my biggest fan, but also my biggest critic AND fashion buyer to make it all worse) complimented me on my new Asos patchwork faux fur. Yey, finally I did something right I thought, I mean, this is a guy who did not even notice it the day I turned blonde, but this catches his eyes!? Haha I sure love it because it`s going to glam up those supercold and casual days in desember! It is like CRAZY cold in Norway!! Hvem trenger gå med pels, når det finnes så bra faux fur å få tak i! Til og med de mest innflytelsesrike merkene i verden har begynt å utvikle fuskepels like glamorøs og varm som ekte vare. De kan kanskje føles litt galskap å betale 30 000 for en fuskepels, jeg har jo ikke tatt skrittet selv engang, men jo mer man tenker på det, jo mer logisk er det! I alle fall om man er av typen som sukker over alle de fine pelsene som stil ikonene Mary Kate og Ashley går med, men ikke har samvittighet til det samme selv. Jeg innrømmer at pelssaken ikke er så sort hvitt som mange skal ha det til.. Jeg har mang en gang tatt meg selv i å synes det er vanskelig å motstå fristelsen, men med en gang jeg kommer på hva de stakkars dyra går igjennom blir avgjørelsen lett.. Denne nydelige patchwork fuskepelsen kommer fra Asos collection. Til og med kjæresten min komplimenterte meg på den (Mmin største fan, men også min værste kritiker). Han la ikke engang merke til det dagen jeg ble blond, men denne catchet øynene hans?! The power of clothing? Haha gleder meg i alle fall til å la kalde hverdager bli glammet opp i denne

25 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Marte Kristina
Enig med deg Ulrikke! Fuskepels er det riktige valget Hvem er kjæresten din?
Anonymous
Åh, har du kjæreste, Ulrikke Så flott, det visste jeg ikke, gratulerer. Digger at du bruker faux fur forresten, det er jo nesten finere enn ekte pels!
Anonymous
Den var super fiiin!! Hvilken str har du? )
camilla g
Jeg er selv stor fan av fuskepels, og har et par stykker av dem i skapet mitt. Men jeg synes ikke dette er noe å unnskylde seg med som er et ?bedre? alternativ til pels, ja det er bedre for dyrene (hipp hurra for det! ) men det er veldig skadelig for miljøet å lage fuskepels, så det er noe å ha i tankene. Men dette er du kanskje helt klar over fra før? Uansett, ha en super strålende dag, og kan du gi ut oppskrift eller hvor du fant oppskriften på de rundstykkene du la ut på instagram, de så super gode ut
Katrine
Det er så utrolig bra at dem lager mere fuskepels enn ordentlig pels. Er selv en sterk motstander mot ekte pels, så jeg går alltid for fuskepels! Denne over her var helt nydelig forresten!
Anonymous
Den var fin! Syns ikke det er så vanskelig jeg å motstå den fristelsen, syns rett og slett pels er ekkelt når jeg tenker på hvorda dyrene mest sannsynlig har hatt det (ille)!
kat
Men jeg finner ikke posten igjen? Mulig jeg lever i drømmeland, men hadde du noen rabatt til leserne fra den butikken?
Signe
I absolutely LOVE both the fur and the knit!
Amalie
Fantastisk! Er det Ali, er det Ali? Kem er kjæresten din? iiiiihhhhh :D
Anonymous
Utrolig vakker, du er vakker uannsett! <3 Hvor kommer den genseren fra? Aaahhhhhh, elsker dennnn!
Anonymous
Hei! Nydelig du er!! Lurer litt på hvordan du får den ?våte? sminke looken, kunne du vist sminken du har på bildene ?
Anonymous
Men den var jo aldeles nydelig, så jeg skjønner at du ikke klarte å la være
Anonymous
Ohh, den var skikkelig ?eyecandy?:-) Hva med genseren da, hvor er den fra. Såå nydelig gulfarge
dil
Oh, man I want these so bad, it?s the best colorful coat I could find on web Looks much better than in asos page!
Anonymous
Når trekker du vinneren av den bianco konkurransen egentlig? Der man kunne vinne sko fra bianco. Den er vel ikke glemt eller avlyst? :O
Anonymous
Hei Ulrikke. Jeg er naturlig veldig lys i håret og hadde lyse bryn før, jeg skulle farge de litt mørkere men ble litt vel tatt av basillen og har mørke bryn nå. Jeg kler godt mørke bryn men jeg vil ha lysere bryn igjen for de er lettere å ta vare på. Har du noen tips til hvordan jeg kan få tilbake mine ?aske-fargede? bryn igjen uten å betale i dyre dommer? Noen tips? Jeg har lett over alt på nettet og finner ikke stort.
Anonymous
Men å lage en sekk av skinn er helt greit?
Anonymous
hi! what?s the name of the font on your header? where it says ?ulrikke lund??
Anna
Jeg pleier ikke å like fuskepels men den der var råkul! Du må skynde deg og legge ut bilde av den på sånn at jeg kan bestille meg den før jeg drar hjem til jul (bor i Skottland!) og så må du jo svare på det vi alle lurer på, hvem er kjæresten?

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter