Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

a piece of efva attling

Ulrikke Lund øredobber Efva Attling I got these Eden Flowers Earrings at the Efva Attling shop downtown in NYC this summer, and I simply love them. Such Simple luxury. Jeg fikk disse Eden blomst øredobbene på Efva Attling butikken downtown i NYC i sommer, og jeg elsker de, så enkel luksus. Jeg vet allerede et av nyttårsforsettene mine, og det er å bli flinkere å bruke alle de fine smykkene som ligger og slenger her! Skam meg! 

8 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Andrea
Stunning!! They?ll make you look like a million bucks. xo Andrea Wonderful and Marvelous
Elisabeth
Nydelige øredobber, elsker designet til Efva Attling!
Anonymous
Åå, for en vakker klokke Digger bloggen! Sidene er likt
Ida H
Veldig nydelig smykke!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter