Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Why do you wanna sell that gorgeous bag, Ulrikke? I would buy it, but wayyy to expensive!
Anonymous
pengene er på kontoen å dør etter å bli brukt på denne! Men, Paris calling
Maria
OMG if only medium and silver
Marianne-Fra No...
En klassisk Chanel er drømmeveska for mange jenter, inkludert meg selv! Synd de er så fryktelig dyre?. Tror nok ikke du får noen problemer med å selge den likevel!
Anonymous
What a gorgeus purse?wish I could aford it
Madame
whyyyyyyyy?!?!?!? keep it!
Anonymous
Du er flink som klarer å selge DEN chanel vesken din! elsker å lese bloggen din, selvom jeg er gutt
Anonymous
I was wondering, how much did you pay for your new smaller Chanel bag? Thanks?.
Anonymous
Åj, why? Trodde du likte den så godt! Har du funnet en ny? Hihih Synes litt mer spesielle vesker er kulest, jeg da. Som den du solgte til Cath fra All Saints! Den kledde deg!
Anonymous
Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg med noen fine vårjakker, nå som det er blitt sesong?
Lizbeth Osnes -...
Lizbeth Osnes ? Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com.
Anonymous
Ah I would love it I am. Urgently on a hunt for a good second hand one for my 21st birthday!! How much in dollars? X
Anonymous
Sjønner ikke vitsen i å kjøpe en Chanel veske hvis du bare skal selge den ass??.
Katrine
Utrolig fin, men altfor dyr for min lommebok dessverre
Anonymous
lykke til med å få 18 000 for den :p
Anonymous
Jeg har alltid hatt lyst på en Chanelveske (alle jenters drøm), spesielt i den modellen, den er helt fantastisk, men litt for dyr Det jeg egentlig skulle spørre om var om du kunne noen gang ha en videoblogg hvor du viser fram klesskapet ditt? Du har en utrolig kul stil, så det hadde vært morsomt om du kunne vise fram klærne dine
Anonymous
Vet du hvor mye koster en lignende en for at du sier det? Hvis du mener at det er dyrt må du jo ha noe å måle mot? Vedder på at du har ingen anelse men likevel tør å poste slike kommentarer. Repulsive
Anonymous
Karoline: Du har tydeligvis ikke peiling, det er kun deg selv du driter ut med å komme med en sånn kommentar. Ulrikke: regner med veska blir raskt solgt, elsker min Chanel
Anonymous
Spar kommentaran dine til du har nå positivt å sei!!! Nekhue sjøl?..
Maiken
Hadde lommeboken bare vært litt større akkurat nå?
Anonymous
Synd jeg ikke har 18000 bare liggende rundt ååh, me want so bad!
Karin
om penger hadde vokst på trær?. sukk. Får nøye meg med å stirre i lengsel
Anonymous
that was juuuust soooo cooool , bu i dont have enough money, omg your juuuust soo cool! <3<3 XDXD
Anonymous
Nydelig veske.. Har en lik selv, verd hver eneste krone!:)
Anonymous
Til de som mener 18 000 kr er dyrt for en slik Chanel veske, det er faktisk feil. Sjekk prisene rundt omkring så ser dere hva de faktisk ligger på. Og hvis man sier en klassisk Chanel veske er stygg, vel da vet man ikke hva man snakker om Jeg bryr meg egentlig ikke, bare måtte si det. A Chanel is for a lifetime<3
Anonymous
50 kr avbetaling i uka i typ? 10 år? Deal? Ikke?
carolinesandelin
18000 er IKKE dyrt. Tenk på de som bruker 18000 på en TV da. Det er LOL. Det har med hva man prioriterer. Hadde jeg hatt på kontoen hadde jeg slått til. Jeg kjøper den hvis jeg får forskudd på arv liksom?

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Twitter