Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Christmas giveaway//Marc by Marc

Follow my blog with Bloglovin

Marc by Marc Jacobs from klokker.no the definition of armcandy!!  Jeg er totalt Marc by Marc Jacobs avhengig, de er så søte og enkle i design! Denne uken ville jeg ha en liten jule konkurranse,en heldig vinner får en av mine favoritt styles fra Marc by Marc, nemlig en av klokkene fra Amy kolleksjonen med kvarts urverk og Swarovski krystaller. Alt du må gjøre er å like facebook siden min her, og følge klokker.no her + legge igjen en liten kommentar til meg her på bloggen. En enkel liten ting for en liten men akk så nydelig skatt

1245 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Den fineste klokken jeg har sett! Gjett om jeg ønsker at den var rundt armen min:-)
Anonymous
Jeg har ønsket meg marc jacobs klokke så utrolig lenge! Håper jeg vinner
Anonymous
Hadde ikke hatt noe imot å vinne en slik skjønnhet!
Anonymous
Du er en så ufattelig inspirerende dame, Ulrikke!
Anonymous
Jeg har likt og er selvfølgelig med.
Anonymous
Utrolig fin klokke! Drømt om å eie en egen Marc by Marc Jacobs klokke så lenge jeg kan huske. Du er best, Ulrikke:-)
Anonymous
Du har den bedste blog og den fedeste stil! Ser op til dig Fed koncurrence! og god jul til dig
Anonymous
Den hadde absolutt gjort seg etter ei travel eksamenstid. Såå fin!
Kristine
nå har jeg likt begge sidene, utrolig bra konkurranse
Dali
Åååå Ulrikke denne klokken er helt nydelig!!! Og jeg som har bedt om å få kjøpe en av dine Marc by Marc Jacobs jeg krysser fingrene for at jeg blir the lucky one!!! Riktig god jul til deg, og takk for at du er en inspirasjonskilde on the high level <3
Anonymous
Har likt begge sidene paa facebook naa Har ikke hatt klokke paa mange aar, men denne er perfekt!
Anonymous
Likt begge sidene! for en nydelig klokke<3
Anonymous
hm hva skal jeg si.. jeg liker bloggen din og syntes du har veldig bra og variert stil, liker at du trør å skille deg ut =))
Anonymous
Endelig kommer det en slik konkurranse, suupert! Har likt både din side og Klokker.no sin side for lenge siden Må si har jeg har hatt såå utrolig lyst på en MBMJ-klokke i evigheter, men livet som student gir meg desverre ikke muligheten til å kunne kjøpe en. Denne konkurransen vil jeg nok tro er midt i blinken for de fleste! Så da får jeg bare krysse fingrene og håpe på det beste!
Mari
Done! De klokkene er virkelig nydelige, ønsker meg til jul
Anonymous
Aw, den der var helt nydelig da! Måå ha!
Anonymous
Nydelig klokke! Og liker bloggen din veldig godt, veldig inspirerende:)
Anonymous
Den er så fin! <3 Gotta love MarcJ!
Anonymous
Ooops, kan ikke tro at jeg ikke likte deg på fb allerede. Fy meg! <3 Ha en fin dag vakre
Linda
Ønsker deg en riktig god jul:):) Har vært hjemme med en kid på3,5 år med vannkopper og en baby på 8 uker hele helgen og trenger sårt en oppmuntring!
Anonymous
Nydeleg! Eg ynskjer meg den klokka svært mykje! Fyrste gong eg kommenterer på favorittbloggen min
Fatima
Åh! Er så Marc Jacobs addicted! Men én ting jeg ikke har er MJ klokke! Nå er det kanskje på tide å få meg en:)
Anonymous
Ah, den perfekte julegaven! I wish <3
Anonymous
Hei Ulrikke! Holder på å skrive særemne om deg og to andre bloggere. Ville bare si at du er utrolig inspirerende og flott! Oppdaterte akkurat siden og da kom konkurransen opp. Jeg mistet den gamle klokken min, og denne var utrolig fin
Laila
Jeg liker og er stor fan av både deg og klokkene
Anonymous
Åhh jeg elsker klokkene, begge sidene er likt! Jeg er med
Anonymous
Done! Fantastisk klokke, og ikke minst en fantastisk inspirerende blogg! God førjulstid Ulrikke
Anonymous
Kjempefin blogg du har, og jeg er glad du står på for den er utrolig inspirerende Håper du får en kjempefin jul
Anonymous
Jeg vil vinne ! <3 Åh, serriøøst drømmeklokka <3
Anonymous
ååh verdens søtaste klokke! drømme om å ha ei sånn ein dag!:)
Anonymous
Elsker disse klokkene! Står øverst på ønskelisten og jeg hadde blitt sååå glad om jeg vant en:)
Anonymous
Hej fina du! Hade blivit så glad om jag vann denne fine klockan! Du är en underbar inspiration och jag hade värt denna klockan med stolthet och känt mig så otroligt snygg!
Anonymous
Jeg har likt og ønsker meg VELDIG klokken til jul
Anonymous
Hej!! jag älskar din blogg och dina kläder, skulle blir fantastiskt glad om jag vann klockan då jag inte har någon:) Hälsningar Anna

Sider

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Twitter