Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Cool things this week

Ulrikke Lund solbriller nude denim Hi guys! Just wanted to drop by and tip you about a small collaboration with Bloppis//Miljøagentene! Celine from Mag asked me if I wanted to donate some items, check it out here. We should all shop more 2ndhand, myself included! Another very cool thing that´s just happened: I`m featured at Storets with some of my favorite bloggers in the WHOLE world (The Blonde Salad and Kayture)!! Check it out here. Now we`re just doing Kollen all weekend, guess I dont have to tell you that I got the biggest powerboost from Rihanna! Talk to you soon, hope all is good

26 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Pernille
Så morsomt at du er på Storets!! =)
Amalie
Love your sunnies! Fine deg:)
STINE
GRATULERER. og takk for at du viste den nettsiden. har funnet så utrolig mye fine ting !
Mette
vivantmaniqui.blogspot.com
Johanne Grov
Du er virkelig et godt forbilde! En skikkelig jente som har oppnådd så mye at man kan bli sjalu. Veldig bra jobba
Anonymous
jeg trenger den jakken! hvor er den fra?
Eva
You go girl! Du er fantastisk
SaraInStyles.com
Utrolig kult at du har havnet på Storets! Jakken på dette bildet så veldig fin ut, hvor er den fra?
-E
You?re beautiful!
Anonymous
Hvor er jakken din fra?:) Jeg er over gjennomsnittet glad i glidelåser på klær. Sært kanskje, men kult?
Anonymous
Hei, er innpå bloggen din i ny og ne, men nå har jeg et problem med asos.com som jeg håper du kan hjelpe meg med da du pleier å handle der. Jeg har aldri handlet der før men skulle bestille meg noe i går. Da jeg hadde fylt ut alt og trykte ?place order? så skjedde det ingenting. Det sto bare ?please wait?? så var jeg fortsatt på samme siden. Hvordan SKAL det se ut etter at man trykker ?place order??? Jeg sendte en mail til de men de har ikke svart. Er redd jeg har bestillt 15 vesker nå siden jeg har trykt ?place order? ca 15 ganger.. Det står også at jeg ikke har bestilt noe på ?recent orders? på accounten min. FLOTT hvis du kan hjelpe meg!
Anonymous
Du er like vakker i virkeligheten som på bloggen du!:)
Anonymous
Bloggen din har blitt så upersonlig. Likte den bedre før, skjønner at privatlivet skal vernes. Men litt mer personlig kan den vel være?
Ulrikke
Okei! Hvis det var til en leser hadde det vært morro å se hvem som var så heldig å vinne:) og siden jeg først kommenterer her: liker deg og bloggen din Ulrikke, du har virkelig ben i nesa! Stå på:)
Marianne
Heldige du! Køben er verdens beste by spør du meg
Anonymous
hvordan redigerer du bildene dine? såå utrolig fine!!
Katrine
Så spennende og moro da! Håper du koste deg på Kollen!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter