Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

De glade ser så triste ut i det øyeblikket de stopper å le

?Bøffelku er et bra ord?. Byen. Bergen. Bakgrunnsstøy. Jeg sitter å tviholder en av kompisene mine i hånden mens jeg smiler og prøver ha en samtale med en annen, mens jeg til stadig veksler blikk med mine nærmeste venner, som jeg er tre år gammel og trenger påpass for de som prøver snakke med meg. Kjoler, champagne, dresser, mistenksomme øyne, et overveldende behov for frihet fra å være på vakt som en pokkers elg midt i jaktsesong. De siste ukene har bare vært et sammensorium av drama ute i kantene.  Mennesker som bruker andres behov for å bli inkludert til å ekskludere. Mennesker som utgir seg for å være noe de ikke er. Mennesker som virker så awesome at du kanskje slipper de inn i døråpningen. De som fremhever seg selv på vegne av andre. De som prøver så hardt å venne oss mot hverandre. De snilleste som har spillt seg så langt inn at bare et par stykker igjen vet hvem de egentlig er. Alt ser så bra ut, til du kommer akkurat nærme nok. Det er så rart å vite at det finnes mennesker som ikke unner andre noe godt, og bruker mine venner for å nå til meg. Hvorfor gjør de ikke noe kult i stedet? Jeg tenker, er ikke livet er vanskelig nok fra før av, om man ikke må drive å sortere dårlige frø hele tiden? Han sier -Du virker så trist når du klemmer meg sånn. Jeg innser at jeg er blitt som et redd lite barn, og det er på tide å ta et steg tilbake. Eller ti. Eller løpefart. Ulrikke Lund bilde Ulrikke Lund bilde sitat Ulrikke Lund bilde inspirasjon

29 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Folk som fremhever seg selv på vegne av andre er det mest slitsomme som fins.
Jeanette
Jeg liker når du en gang i blant kommer med slike innlegg! Fordi selv om du ikke kommer med konkrete eksempler så skjønner alle hva du mener og kan kjenne seg igjen i det du skriver
Ms.A
Sterk tittel og enda sterkere innlegg. Jeg følger litt med på deg fra tid til annen og syns bare du blir bedre og bedre egentlig:)
Anonymous
Det er den store missunnelsen som regjerer. Bitterhet over ikke å få til ting selv, og den konstante følelsen av å ville være noen andre står og banker på døren hele tiden. De ser ikke hvor mye enkelte jobber for å være der de er idag, de unner det ikke, de vil bare ha det selv.. servert rett i hendene. Jeg blir fysisk dårlig og så irritert av slike mennesker at det spiser meg faktisk litt opp på innsiden. Skuffelse, frustrasjon og irritasjon av å ha sånne mennesker i livet kan være enorm. Hvorfor la de være der og stjele av humøret og følelsene dine? Lev livet ditt Ulrikke, glem de du må overbevise om at du fortjener å være der du er, du har oppnått så mye fantastisk, og det har du virkelig jobbet for. Jeg forstår ikke tankegangen til de som ikke kan unne andre noe, har de det faktisk bedre med å være sånn? I såfall så er det så langt utenfor min forståelse at jeg for min del er bare fristet til å la det ligget og la de seile sin egen sjø! Digger deg herlige jente, og unner deg alt du har hatt og har i vente!!!
Anonymous
Du er så flink til å sette ord på tankene dine. Stå på!
Katrine
Så utrolig bra skrevet. Jeg skjønner ikke hvorfor noen folk ikke unner andre suksess eller vil dem bare vondt hele tiden..
May-Teresa
du, jeg kom på en litt crazy greie; kan ikke du lage noen inspirasjons antrekk for oss ungdom? eller.. oss ungdom blir kanskje feil å si, men oss som stort sett handler på h&m, bikbok, gina, og så videre. det hadde vært suuuuuupert!
Anonymous
utrolig vakkert skrevet, ulrikke. og så utrolig sant, desverre.
Anonymous
Digger det nye designet ditt! ) Fast leser ? fortsett slik!
Marie Wolla
Herregud Ulrikke! Du beskriver nøyaktig tankene mine for øyeblikket! Tusen takk for at du deler <3
Anonymous
Dette var et sterkt innlegg,som gjorde inntrykk.Det er så stort press på å være pen og se bra ut nå at folk nesten glemmer at den virkelige skjønnheten kommer fra hjertet.Jeg syntes også dette er veldig synn.Men blogging,modeller,reality serier,reklame osv gjor ikke dette noe bedre.Gjennom disse mediene ser jenter i alle aldre at utseende blir mer og mer viktig.Når man blogger og klær,mote og skjønnhet påvirker man altså mange på forskjelige måter,ikke bare positivt.Men for all del,du er en skjønn jente:)
Anniken
Sanne ord det du sier der. Lønner seg å være snill.
Anonymous
Sangen Forgive Them Father av Lauryn Hill hjelper meg alltid i sånne situasjoner
Hanne
Du skriver så fint, Ulrikke!!
Katarina
Utrolig fint skrevet, og so true!!! Liker når bloggere inni mellom kommer med innlegg som dette

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter