Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Dress like a real man

Her om dagen hadde jeg kaffe med en venn av meg som møtte opp i dress, og jeg merket (til min egen overraskelse), at jeg ble overrasket! En mann bekledd i en utrolig flott dress på dagtid i b.e.r.g.e.n? Hvor trist er ikke det? Ikke dressen altså, men det faktum at jeg ble overrasket. Så et stort JA til mer pent tøy i hverdagen, og flere venner med en bedre dresscode, livet er for kort til noe annet. And If they have that thing beetween their legs, I think they should dress the part! Antar jeg preker til feil kjønn om guttemote, men det er vel ingenting i veien med å dytte kjæresten sin eller et par kompiser i riktig retning, så vi jenter skal få en visuelt bedre hverdag?  Litt Jak&Jil inspirasjon på en søndag. Bildet av Nick Wooster med paraplyen? Riktig smukt

26 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

stine
Kunne ikke vært mer enig!! Gutter med stil blir umiddeltbart 10 ganger kjekkere. Selv går jeg på vidergående, men merker at flere gutter begynner å få god stil selv om mange ennå ikke er der enda. Håper bare at de norske guttene får seg en skikkelig ?handsom? stil
Anonymous
Jeg kunne ikke vært mer enig, ulrikke! God klesstil på gutter gjør så mye.. De blir jo faktisk veldig kjekke med en gang! Det trenger jo ikke være så vanskelig eller dyrt heller..
Andreas
Veldig enig. Gutta bør også kle seg opp. Det øker selvtillit, du blir lagt mer merke til, det er gøy, og jentene fortjener en bra kledd mann:)
Anonymous
Han i midten på det øverste bildet syns iallefall jeg var kjekk, og han hadde utrolig stilige klær på seg! Er egentlig ikke så glad i alt for lyst bukser på gutter (?) men dette var fint altså, selv om jeg ikke så hele, det så bare vårlig ut! =)
Andrea
Åh så ..deilige bilder! Det er som oftest enten på julaften eller på nyttårsaften menn går i dress her i byen,eheh. Ja til mer dress i hverdagen, både for kvinner og menn!
Anonymous
Jeg er helt enig Ulrikke, men det er ikke alltid like lett å dytte de i riktig retning. De fleste har ganske sterke meninger!
K
Mann + dress + fint hår & tilbehør + tattoveringer = jeg legger meg ner og smelter.
Anonymous
Det er noe med menn i dress altså! Finnes ikke noe hottere enn det egentlig
Anonymous
Ja til vellkledde menn, litt for lite av det i dette landet.
Katrine
Jeg elsker gutter som virkelig kan kle seg bra! Kjæresten min møtte opp i en dress og jeg fikk virkelig helt hakeslep. Jeg syns at gutter skal gå med dress eller rett og slett pen tøy. Det er noe av det fineste jeg kan se
Julie
Jeg er helt enig ? det er alt for sjældent, at man ser en mand iklædt et jakkesæt eller et andet flot sæt tøj. Mere af det, tak (;
Ida
Steike! HER var det mye fint!! Både i klær og sånn der.
Karoline Marie
guttene i Bergen burde virkelig begynne å kle seg finere i hverdagen
Anonymous
Åh.. Dette innlegget var suuper bra.!!!:D Jeg ble i hvertfall inspirert til å kle opp typen min. Mohaha..:P
Aron
Nå fikk du faktisk litt semirespekt av meg! Godt noen har litt smak i norge
Anonymous
Hadde droppa bildet med pelsen men Ulrikke. Å bruke pels er ikke å kle seg som en ekte mann, og det vil jeg tro at du er enig i. Akkurat som ?ekte mannfolk skyter ikke ulv?, husker de genserne
Ulrikke
Heheh. Enig enig:-) Veldig enig:)
Anonymous
Sånn helt ærlig så er jeg mest fan av gutter i veldig hverdagslige klær eller arbeidsklær, hehe. Så lenge det passer selvsagt! Og så lenge de kler det selv?

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Twitter