Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Eksklusiv lansering: Studio Makeup

Ulrikke Lund sminke Studio Makeup Ulrikke Lund sminke Studio Makeup Jeg har fått æren av å være første i Norge til å fortelle dere om et helt nytt merke, en av mine nye favoritter innen makeup, Studio Make up. En hel serie med et inspirerende fokus på bruk av spennende/high fashion farger og et rent og sofistikert design. Høypigmentert, dashing og long lasting uten å drysse. Hva er vel værre en dryssende mascara og øyenskygger i en travel hverdag? Studio Make up har ?tvunget? meg til å eksperimentere litt mer her og der, forhåpentligvis blir jeg litt flinkere ettervært! Synes det er så inspirerende med jenter som Kim Kardashian og Rihanna, selv om de ikke representerer helt min stil i klesveien er de alltid så utrolig flink å leke med makeup og prøve ut forskjellige stiler. Superglamorøst og det motsatte av kjedelig! Nedenfor har jeg prøvd en ny hverdagslook med ferskenøyenskygger og en superfresh blå eyeliner som nesten er litt elektrisk av seg+ den mest glossy lipglossen jeg noen gang har prøvd! Ulrikke Lund sminke lipgloss Ulrikke Lund sminke Ulrikke Lund sminke Studio Makeup Øyenskygge-kvartetten jeg har brukt finner du her, serien heter Eyeshadow Quad, og fargen spring Fling er min favoritt. Det er to skimmerfarger og to matte farger så du kan lage kontraster og dybde. Husk en god dusekost, det er nesten det viktigste for et godt resultat, å blende ut fargene i hverandre! Jeg bruker Shadow Blending brush herfra Lasting Color Eye Liner i fargen Tropical turqoise er perfekt i våtkanten for blå og grønne øyne! Den finner du her Ellers bruker jeg ALLTID eye liner pen for å ramme inn øynene, og denne er faktisk den beste mest presise jeg har prøvd noengang. Og jeg har prøvd mange. Line Styler pen herfra I kinnene her har jeg brukt Soft Blending blush i en rosatone, fordi jeg ville ha en mest mulig sommerlig look, Poppy heter fargen, den finner du her (passer nok best til lys hud, ellers ville jeg gått en tone mørkere) Siste finish: Super Shiny Lipgloss. Dette er hands down den mest glossy glossen jeg har prøvd NOENGANG! Om det er noe jeg virkelig anbefaler fra serien er det denne, i fargen Crystal. Den finner du her Denne serien er helt ekslusiv for Coverbrands, i tillegg til Lafayette i Paris  Det er sjeldent jeg skriver om makeup og skjønnhet mer, rett og slett fordi jeg er en make up vanedyr, zzzz? Så når det er noe som er så bra at det ikke kan gå ubemerket, vil jeg selvsagt dele det! Om du vil prøve noe er mine must-haves Super shiny Lipgloss og Line Styler Pen

60 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Henriette
Du er så vakker! Og du kledde Hairtalk utrolig godt
Katrine
Wow, for noen herlige produkter!
Anonymous
arrrh? Misunner deg så sykt! Deeet utseende, og deeen fine huden! Og alt du får oppleve da! Heldige deg. Men du fortjener virkelig alt du har oppnådd da! Forbilde nr 1, uten TVIL!
Anonymous
veldig pen MEN bytt hårfarge! du er blond, sånn det skal være du trenger ikke være platina men ikke redhead?.
Anonymous
Så UTROLIG freshe bilder av deg Ulrikke!! You look HOT HOT HOT!!!
Anonymous
?og btw: du solgte produktene bra. Nettopp klikket meg hjem lineren og lipglossen. Vurderte rougen også, men droppet det. Synes allid det er så vanskelig med rouge.. Men ellers, gleder meg! så bra selger er du hehe!!
Aleksandra
Lekker look. Sminken så kjempe fin ut. Elsker håret ditt nå. Fargen og lengden er bare knall kult!
Anonymous
Hi:) your make-up is amazing! Can you show how you make it ?
Anonymous
Hei! Vet du om de tester på dyr? Jeg prøver å styre unna dyretestet kosmetikk så godt det lar seg gjøre.
Anonymous
looooooove love love youre hair!!! jeg vil også være sånn! dødskult! (men jeg er brunette så det kommer til å være århundres prosjekt å bli sånn..)
Mette
vivantmaniqui.blogspot.com
Anonymous
Hi! Your make-up is amazing! Can you show how you make it ?
Anonymous
Elsker det! Sminken var utrolig kult og inspirerende, tror disse produktene må prøves!
Anonymous
du er rett og slett nydelig med det håret!! utrolig kult! liker sminken også:) hva gjør du for å klare å ta så fine bilder?? bruker du et slags filter på kameralinsen eller noe?
Anonymous
Må si at du ser helt smashing ut med den nye hårfargen. Kler deg utrolig godt!
Anonymous
Hei jeg har fulgt bloggen din i noen år nå, men aldri lagt igjen en kommentar. Når jeg så håret og fargen din nå måtte jeg bare si noe! Tross mange fine farger og fasonger må jeg si at dette var desidert finest. Ikke bare fordi fargen var fin, men det kledde du virkelig superfint var det! Jeg har selv hatt alt som er av fasonger, lengder og farger på håret, men for et par år siden klipte jeg vekk alt som var slitt og farget det i min naturlige farve. Det klør litt i fingrene etter å gjøre noe nytt, men kunne ikke vært mer fornøyd med håret enn nå. I lengden er naturlig farge det beste, og naturlig nok det man kler best.
Anonymous
ENDELIG et bra innlegg med masse bilder! Fy søren å fin du ble med den nye hårfargen. Kledde deg utrolig godt
Sarainstyles.fe...
Elsker det nye håret ditt, Ulrikke! Synes du er tøff som turte å farge det i den fargen. Du kledde det supergodt
Anonymous
Hmm, dette må prøves ut! Ble vertfall kjempefint på deg ) Hva har du gjort for å få så fin glød i ansiket her??
Anonymous
Hei, lurte bare på om de tester på dyr : ) Synes du burde skrive litt om det, fordi jeg bruker nemlig ikke produkter som er testet på dyr!
Line-Marie
Synes du ser fantastisk ut med det nye håret !!
Ulrikke
Har ikke fått prøvd det enda, men skal!
Anonymous
Så flott at det kommer noe nytt ! Jeg ser at du også har brukt Make Up Forever sine produkter, hvordan er disse i forhold Make Up Forever? hey, love your new hairstyle
Ulrikke
Kommer post om det imorgen tidlig:-)
beautybyerle
Så fint og naturlig! Dette vil jeg teste ut:) Fra før bruker jeg Jane Iredale og ID minerals som også er supre produkter!
Stephen
Det ble dødsbra Men du, blir bildene dine så fine fordi du enkelt og greit har et veldig bra kamera, eller er du flink med filter-redigering og lyssetting- at det er det som gjør de så fine? Kan du ikke fortelle litt om prosessen fra rawfil til ?blogg-godkjendt? bilde? Thank you very much, pena
Anonymous
Hei Ulrikke Elsker bloggen din! Det er ikke meningen å pirke, men som en av Norges største bloggere hadde jeg ønsket du var litt flinkere på rettskriving.. Du skriver ofte ?værre?, ?værst?, ?hværtfall?, ?etterhvært? etc.. noe som irriterer meg grenseløst :p (ja, jeg vet jeg har issues). Det skal iallefall være ?e? i stedet for ?æ? i de ordene ovenfor! Du vet det sikkert selv, men er kanskje ikke så nøye med korrekturlesingen? Hilsen rettskrivingsforkjemperen
Anonymous
OMG you are so beautiful! I wish that I could look as gorgeous as you
Anonymous
hvor er t ? shirten du har på deg fra? link pleace!
Heidi
Og veldig fin sminke. Ikke feil med rabattkoder heller
Stine Helene
Du ser fantastisk ut! Elsker den nye hårfargen din, vågal og kledelig
Anonymous
Btw, Ulrikke, please tell me where you?ve gotten your teeth done?
LEA REIFF
Elsker det øverste bildet av deg ulrikke, helt nydelig!
Anonymous
S.J.U.K.T fin med den hårfargen! Du passer den utrolig bra!!

Sider

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter